RE: SeptembaRRska baštica [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 8:37:26)

Milicice videla sam slike i cestitam ti!!!
Misonjo ti vise ne kuvas kafu???
Moje novo dete opet ima temperaturu. Bila je mirna od prosle srede... Ona nije otisla u vrtic, Ema je otisla sa komsinicom...

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 8:40:27)

Jutric i ovde uz kafu naravno

Jao Wiv i kucu, koliko to znaci da ti neko sredi kucu. Ja ne stizem poslednjih dana jer gledam svaki momenat da odspavam kad i on jer sam iscrpljena, ne da mi se. Krpom predjem svaki dan prasinu i da posklanjam , srecom imam masinu za sudje pa se s tim ne bakcem,i rucak jedva uglavljujem ali evo kupatilo vristi i moli da ga oribam... ne stizem.

mali_mis -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 8:56:15)

bubi, kako bre ne kuvam, eno je na prethodnoj strani, i smajli iskace iz nje da ne sprzi guzicu koliko je vruca [sm=smiley36.gif]
Ne mogu da se dogovorim sa alarmom, on hoce da se ja probudim cim zazvoni, a ja necu, nego razvlacim [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 9:14:12)

Hvala, bubi, puno [sm=smiley31.gif]
Sad kad su se emocije smirile moram da priznam da sam ponosna na sebe [sm=smiley36.gif]
I sad odoh u nove radne pobede [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 10:01:44)

Milicice i treba da budes! To je bio doktorat jeli?
Misonjo ne vidim kafu, a nisam videla ni ono pivo od pre par meseci [sm=jezicek.gif]. Hoce rr i fejs da nas zavade [sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 10:50:20)

Mili cestitam ti,i treba da budes ponosna [sm=smiley1.gif]
Kod mene nema igracki po dnevnoj,ali zato njena soba je neprohodna i opasna sredi je svako vece ali cim ustane baci se na posao.[sm=smiley36.gif]
Nemamo vode od jutros,imamo ali je neka mutna,ne koristim je fok nam neko ne rekne zbog cega je takva

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 15:18:21)

Mili, i treba da budes ponosna[sm=bravo.gif]
Jel neko za popodnevnu kaficu?
Slozila sam ves, bebine stvari ispeglala, dosta od mene za danas [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 16:36:54)

Ivana ja je sad popila ali bih mogla hladnu linunadu ili tako nesto [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 18:59:54)

Eh, Emice, ja dok donesem limunadu mozes da presvisnes od zedji :)

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 19:53:08)

Ma de to kobajagi posluzis [sm=smiley36.gif]
I ja sad nudim kobajagi sladoled [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 19:57:43)

Hahaha, donela bih ti ja kuci, mada, dok dodjem opet bi presvisnula[sm=smiley36.gif]
Moze sladoled, od čega je?

lesica -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 20:37:44)

Heloooo, šta se radi?

Mi čamili čekajući kod zubara i ništa nismo uradili. Lenki je i dalje zubić tu do sledećeg petka. Inače, tempo nam je i dalje isti, mada da se pohvalimo - Damjan danas ostao na spavanju u vrtiću, nadam se da će i sutra pa da i ja malo smirim tempo.

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 20:46:27)

Dobro vece!
I mi bi trebali kod zubara. Emi je islao prvi zubic pre 10ak dana pa bih je odvela da joj malo pregledaju zubice. Mada ide redovno n 4-5 meseci...
Moji svi legli. Oterala sam ih u kreveg. Masa ceo dan ima t, isla do 39,2. Mm i E isli u setnju i kada su krenuli lepo mu kazem da ne naseda na njene fazone i izvoljevanja. I na kraju se vrate sa 3 kese gluposti. Decijom sminkom, doktorskim setom i ostalim glupostima kojih ima i vise nego sto joj treba. Kupio joj je Frozen supu koju sam odmah i bacila. Za sekundu ga zezne... A kod mene takonemoze

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 20:55:42)

Ivana ima kornet cokolada i jagoda pa izaberi [sm=smiley1.gif]
Bubi moja tako kad ode sa svekrvom a ova joj svejedno kupuje ko luda,kupujem i ja ali ne bas svaku glupost koju ona zamisli.
Pumpam se pa da dpremim torbu i odjelo za sutra,ujutru u 8 idemo doktoru

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 21:12:00)

Ooo Emice, ima li kraja vasim odlascima kod dr [sm=smiley13.gif]?
Ma kupujem i ja, ali garderobicu, bojanke, knjige, flomastere... A kada mi dodje sa na primer, tim doktorskim setom a ona zaista vec ima nekoliko i to lepih, sa koferom itd, i onda kupi jos jedan plasticni grozan sa milion sitnih gluposti samo das tajem na to i skacem kao osuren kengur, bas popiz**m. I ta Frozen supa. To je najobicnija so, i on to zna ali kao da ne sme da joj kaze da nesto nece dobiti

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 21:59:22)

Babi narednu godinu dana cemo se cesto druziti sa doktorom.Cini mi se prvih pola godine jednom mjesecno pa onda svako dva mjeseca.Ma isla bih i jednom sedmicno ako treba samo da sve bude fobro.
Dora obozava podravkinu supu,i to je samo so ali napravim joj jednom u dva-tri mjeseca.Ona u nju udrobi hljeba i najede se kao prase [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 22:07:09)

Ja bih cokoladni kornet :)
I moj sin voli te supe iz kesice. Mada, ja to njemu ponekad skuvam kad mi je frka vremenski.

lesica -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 22:15:45)

Emice, samo da vi budete dobro, pa ako treba i kafu sa doktorima da pijete [sm=smiley31.gif]

Nego, žene kada da otvaram temu za dedicu? Da sačekam da uđemo u oktobar?

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 22:23:03)

Les pa ima par sa kojima bih mogla na kaficu [sm=smiley36.gif]
Boze kontam kakav djedica pa onda se sjetih da Nova Godina i nije toliko daleko [sm=smiley36.gif]
Jao Ivana jesi li probala da ne kazem lizala Magnum vaniliju kako je dobaaar

lesica -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 22:36:33)

Jaaaao sladoled!
Sad ste me podsetile, a pun mi zamrzivač, sad su rasprodaje [sm=smiley36.gif]

Koji želite? Svega ima, mogli su komotno da mi i jedan sanduk za čuvanje daju [sm=jezicek.gif]

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (30.9.2016 7:39:20)

Dobro jutro, bastica hladna, bas... Ja bi neku gustu toplu cokoladu, sa kuglom slaga.
Javljam se, kliktala sam, ali bez mnogo uspeha, ne mogu da se posvetim tome u totalu.
Stavljam, ca, kafu, sluzim sladoled svih ukusa, izvolite....

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (30.9.2016 7:51:59)

Jutric, jaaao kako sporo otvara, izgubim odmah zelju da ulazim [sm=smiley13.gif]

Ja vec popila kaficu na terasi, suncana je i onako u nekom mrtvom uglu pa se ne oseti hladnoca [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (30.9.2016 7:53:42)

Jutro mame... mi rano ustali pa poceli sa vriskom...
Mala je napunila 18. s3ptembra godinu dana i bas je pocela lose da mi spava vec mesec dana unazad.
Secam se da smo sa starijom od godinu dan tek pocelk celu noc da spavamo a ova obrnula...
Ima li neko neki savet vise ne znam sta da radim polomih se... jos uvek sisa, cetvorke su joj izbile sve... Da li da je odbijem ? Mada ona nesto i utanjila sa jelom...[sm=zmeden.gif]
Ja cu jedan king ako moze Voci [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (30.9.2016 8:01:59)

Jao kako ne moze, sve moze!
Anck, ja sam kao klikala za ovu obucu, ali toje u pojedinim momentima bilo da se obesis, dok ucita stranicu, sada od jutros malo korektnije radi. Antene su mi stajale na glavi od cekanja, primetih i par sedih od kako klikcem[sm=smiley36.gif]...salim se malo, ocajno je spora rr zadnje vreme

mali_mis -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (30.9.2016 8:06:53)

Jutro [sm=kava.gif]
Bubi, ono pivo je iz aprila, zali se fb sto su ti tek sad prikazali [sm=zz_mstickle.gif] Mada mozemo se dogovoriti i za kafu i za pivo [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>