RE: SeptembaRRska baštica [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 8:29:48)

Jutar u kafanu :)
Izvolte kaficu
[img]http://www4.slikomat.com/13/0928/i9k-779832.jpg[/img]
I nesto da se gricne
[img]http://www4.slikomat.com/13/0928/app-Appeti.jpg[/img]

Milena18 -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 8:45:58)

Dobro jutro i ovde! Radi forum od jutros, da kucnem u drvo...
I ja skuvala kaficu, pokušavam da se oporavim od ranog buđenja.
Anck, ja se u ogledalu više i ne gledam, sve radim na slepo [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 8:58:30)

Milicicak, hvalaaaa :)
Da, i meni je trenutno ok forum, da kucnem i ja u drvo[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 8:59:03)

Milicicak, hvalaaaa :)
Da, i meni je trenutno ok forum, da kucnem i ja u drvo [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 9:25:03)

Kuhinja mi u haosu, ves ceka da ga rasirim, a ja sedim, pijem kafu i kuliram :)
Mozak mi na otavi prvi put posle devet meseci, bas mi cudno [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 10:05:29)

Milicicak, ja sam uspela da rasirim veš [sm=smiley36.gif]
A danima vec mi je kuca katastrofalna, nista ne stižem. Beba spava po petnaestak minuta, cim krenem nešto da radim ona se probudi. Muz u haosu sa njegovim ucenjem (francuski) i tako zivimo u svinjcu [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 10:18:09)

Joj, Ivana, meni je kuca katastrofalna mesecima, da mi mama nije cuvala mini bubu ziveli bi u svinjcu [sm=smiley36.gif]
Mada sad vise nemam izgovor za ne sredjivanje kuce [sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 10:27:19)

Milicicak, blago tebi! Uživaj u tim trenucima ...
Ivana, i kod mene je svinjac, ali trudim se da ne razmišljam mnogo o tome. Moj muž je bolestan, pa kad dođe sa posla sav je iscrpljen. Uradi on po nešto u kući, ali ima još mnogo toga. A meni bebać po ceo dan u rukama, isto tako kratko spava, pa posle traži da se nosi.Jedva čekam da mm ozdravi, pa da podelimo malo to nošenje. Ih, samo se nešto žalim danas...

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 10:39:23)

hi ladys,meni je i danas sporo [sm=hudicek1.gif]
kod mene je prije podne prava trka kroz stan a po podne mogu sve polako zavrsiti,David se ljuljuska a ja polako,cak stizem i kolace praviti [sm=smiley36.gif]
Danas idemo u bazel,mora Dora ocnom,bas me nervoza hvata [sm=smiley29.gif]

eca89 -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 11:16:22)

Emice, a što mora očnom? Je li i to ima veze sa tuberk.?
Biće sve ok, moraš pozitvno razmišljati[sm=smiley31.gif]!

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 11:44:25)

Meni opet usporilo, nije sporo kao ovih dana, ali...
Milena, samo se zali, lakse je :)
Emice, bice sve u redu kod ocnog sigurno!
I ja moram sina voditi, nosio je u školu moje stare naocare (ja to nisam videla da je uzeo) , pa me jedno jutro zvala uciteljica kao nije poneo naočare, a ja u cudu! Rekoh, on ih ne nosi. Bilo nam smesno obema. Ona govori ovoj deci sto nose naocare da su lepi sa naocarima i tako te stvari, pa ne znam da li stvarno sin ne vidi ili je umislio [sm=smiley36.gif]
Nisam primetila da ima problem, ali moja svekrva ima dioptriju 20 pa ne bih da se zezam sa tim.
Milicicak, pusti kucu, vazno da su nam deca nasmejana :)

mama krava -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 12:24:42)

Ajde, ajde...sad bi trebalo da si u poletu...očas posla ćeš ti srediti kuću![sm=smiley1.gif]

Milena18 -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 12:43:02)

Jao, Ivana, slatko se ismejah za naočare [sm=jezicek.gif] Verujem da bi već primetila da ima problema sa vidom, ali što kažeš, bolje da ipak proverite.

Emice, javi kako je prošao očni pregled. Nisam ispratila - kada stižu Davidovi rezultati?

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 13:37:47)

IZVORNA PORUKA: mama krava

Ajde, ajde...sad bi trebalo da si u poletu...očas posla ćeš ti srediti kuću![sm=smiley1.gif]

sredila sam kucu [sm=smiley36.gif] iako sam planirala da mi danas bude dan za bleju [sm=jezicek.gif] navikne covek da bude u spidu pa ne moze da se opusti ni kad ima vremena i razloga [sm=smiley1.gif]
Isprzila sam mini bubi krompirice za rucak, da je castim sto je danas bila dobra u vrticu i sto je juce bila stvarnooo divnaaaa, sad ih gledam i tako bih ih smazala al cu da budem karakter pa necu [sm=smiley36.gif]
Emice, nadam se da ce sve biti ok kod ocnog

mama krava -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 13:57:20)

El viš![sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 14:24:47)

Milicicak, da li si ti na odmoru pa ne znaš šta ćeš sa sobom [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 14:40:56)

Dan mame...
Meni ke mali haos po kuci ali sam zadovoljna, mm radi pa oko adaptacije u vrtic i bebe sve sama... pa sam bas ponosna na sebe :)
[sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 14:50:17)

Ana, ma kakav odmor [sm=smiley36.gif] dobila sam slobodan dan da ga iskoristim za ugadjanje sebi [sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 15:39:03)

Dobar dan u basticu.
Ovde vreme bas je ne fino kao prolece sunce greje ali ne pece [sm=smiley36.gif]
Da se pridruzim klubu koji zivi u svinjcu [sm=jezicek.gif] kod nas je stanje zalosno koliko je sve prljavo prasnjikavo paucine PA to je strasno...
Uspela Sam da isperem bebcu stvari posteljine ljuljasku kolicu hranilicu. Jos imam igracke i garderobicu. PA se posle bacamo ma ostalo mora da kupimu najpre boju mora sve da krecimo, imamo mnogooo mnogo posla.[sm=smiley13.gif]

Rucao bebac a ja malo ore njega sad da ga izvedem.malo u setnjicu pa posle cemo sve drugo lako [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 16:46:37)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ana, ma kakav odmor [sm=smiley36.gif] dobila sam slobodan dan da ga iskoristim za ugadjanje sebi [sm=smiley1.gif]

Aaaa [sm=smiley36.gif] pa lepo [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 18:02:07)

Eco Dora je imala bakterije i u ocima,ima ih i sad ali manje,hvala Bogu ide na bolje.Za dva dana ce biti i Davidovi rezultati.
Muz mi rekao da je Dorin termin u pola 3 i nazove da provjeri jel tacno tad kad ono u pola dva,imali smo 40 minuta da se presvucemo i stignemo,mogla sam ga zadavit.
Pravim sad zvijezdu sa Nutelom da se malo osladim [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 20:46:46)

Dobar dan.
Vidim pricate o haosu, pa vi zene sigurno i ne znate sta je haos. Dodjite kod mene malo.
Ja sredjujem koliko mogu [sm=smiley13.gif], sad mi skoro bila zena da sredi, sva sreca.
prosledila sam njenoj cerki tj unuci ogradicu , hranilicu i jos neke sitnice i ona resila da mi sredi stan. I u ponedeljak dolazi kuhinju da mi sredi.
Ma ljudi moji koliko to znaci...

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 22:28:19)

Milicice da li to slavimo nesto veliko pa zato castis [sm=smiley1.gif]?
Kod mene je haos ali je tako poslednjih 5 god... Sve je cisto ali rszbacano. Igracaka gde hoces i gde neces ali sta da radim... Nekako mi to ide uz decu [sm=smiley36.gif].
Inace, jos veceras sam dala sansu rr da lepo proradi (sajt) . Ako ovako nadtavi da me zeza sutra cu od odustanem... Sada sam vec ljuta [sm=hudicek1.gif]. Trebalo mi je 7-8 min da udjem na rr.

mali_mis -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 8:00:18)

Jutro [sm=kava.gif]
I kod mene su igracke svuda, cak i u kupatilu [sm=smiley36.gif] Meni ne smeta taj kreativni haos, dok moja mama kaze da bi kod mene i mis pisu slomio [sm=smiley36.gif]
bubi, nema odustajanja [sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (29.9.2016 8:06:57)

Jutro u kafanu :)
Bubi, nisam vise student [sm=smiley36.gif]
Mi smo uspeli da ogranicimo igracke na mini bubinu sobu ali nekako izviru po celom stanu [sm=smiley36.gif]
Ja skuvala rucak za vrtic sad samo da doruckuje i odosmo :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>