RE: SeptembaRRska baštica [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 9:28:08)

Hello.. i ovde, lep dan, ali od mene nema hleba.
Juce mi je muz dao ta dva sata odmora, ali dzaba, mislim da mi treba 24 sata da se ista bolje osecala [sm=smiley29.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 13:58:47)

aaaa kako je sporo ne mogu da vjerujem [sm=hudicek1.gif]
Trebam praviti veceru jer veceras idemo kod zaove pa da je spremno kad mm dodje kuci.glava me boli svaki dan,mm rece sinoc da on ima lijek ali ni to nije pomoglo.moram pitati doktora da nije zbog tableta.

veselicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 15:44:18)

Sada cu da vas potrazim po fb i dodam [sm=smiley36.gif]
Ja cekam da mi se A vrati,otisla da uzme S u skolu,N spava,muz isto drema,veceras radi trecu,bicemo same po prvi put odkako sam se porodila.Poceli da lozimo,bas je hladno ujutru i uvece.
Pokvarila mi se masina za ves,da vidimo jel moze da se popravi ili ce morati nova da kupi.
Za rucak kuvam pasulj sa rebrima i razmisljam da li i ja da jedem ili preskocim,brine me da N ne smeta.
Ko vodi u ovoj igrici,igrate li zene?

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 16:35:07)

Neki anonimus [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja prosetala sa decicom, nahranila malisu on spava, deca gledaju crtace.. a ja sela za komp... i jede mi se neka veeeeeeleika cokolada [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 17:11:48)

Anck ja sad pojedoh jafu,cijelu...cekam sledecu kontrolu da pitam doktora smijem li poceti sa vjezbama pa cu onda smanjiti sa slatkisima,nesto mi ne ide jedno sa drugim [sm=smiley36.gif]
pravim veceru,neke krompirice a koliko im treba da se isprze rekla bih da pravim kamencice [sm=smiley36.gif]
posle trcim do apoteke da narucim tablete i kod zaove da se indijanci iskakaju

mali_mis -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 17:26:23)

Malo sam se opet bacila u lov na cipele [sm=smiley36.gif] Ami sedi pored mene, za kompom, i kad mu se zavrsi crtani na yt, samo mi cimne ruku. Vec sam se istrenirala ranije mi je redovno pri cimu izletao mis iz ruke [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 21:47:21)

Gde ste zene? Jeli hladno za sedenje u bastici?
Ja dodjoh da otkucam jedan post, mislila sam da ce mi trebati citavo vece a ono samo 10ak min i odmah mi otvorilo temu [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif]
Nadam se da ste mi dobro, da ste usoavale decicu i muzeve...

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 21:55:17)

IZVORNA PORUKA: emicaa

moram pitati doktora da nije zbog tableta.

A ja pomislila da moras pitati dr da li da ponovis muzevu terapiju [sm=jezicek.gif]

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (26.9.2016 22:15:07)

E dobro vece, "falim te boze te se otvorio sezam! Daleko bilo.
Kako ste, bas je zahladnelo za kafenisanje vani, mozemo preci u dnevni boravak!

mali_mis -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 8:04:21)

Jutro [sm=kava.gif]
Sezam me je opet zezao, kad sam sa telefona pokusavala da citam [sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 8:35:32)

Dobro jutro,ovde zahladnilo.Prava jesen i eto.
Bubi njegova terapija je vise dobra za smirenje [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 18:12:28)

Gde ste,zene!mm odveo B na cas,ja stavila pasulj da se kuva za sutra,pa da uspavam boku i pocistim sta ima,ne stajem nikako.i tako...

wivern -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 18:42:24)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Ja cu izludeti od sporosti foruma!!!
Dodje mi da pojedem telefon kad krene forum da usporava!

Ja sam prestala i da se žalim, svi ćute pa ispada da samo meni usporen.

Žene ja ova dva dana otpadoh na poslu. Još sutra pa valjda ulazimo u mirnije vode.
Ovako nema ništa novo. Blizi nam se novembar, ne znam da li da se smejem ili plačem od muke.

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 20:40:55)

Wiv kako svi cute kada se samo zalimo [sm=smiley36.gif].
Emicee nema te? Sigurno ceo dan uzimas terapiju [sm=smiley36.gif].
Moja deca spavaju, muz se tusira a ja gledam 'komsije', grickam kokice i pijuckam casu piva... Uzivanje...

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 20:46:01)

Bubi dodaj muzu peskir [sm=jezicek.gif] Nista jos od terapije,moram milion stvari pripremiti za sutra jer idemo opet doktoru [sm=jezicek.gif]
Wiv kukamo mi sve ali slaba vajda [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 21:25:05)

Ne znam da li vredi kukati. Odustajem od foruma dok se situacija ne poboljsa. Stvarno nemam vremena da cekam po tri minuta da mi ucita mesto (ako uopšte ucita).
Svratila sam samo da vas sve ljubnem!

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 22:33:00)

Oooo Ivance kude si ti ceo dan [sm=smiley36.gif]?
Emice dodala sam i to dva puta ako bas moras da znas [sm=jezicek.gif]. Moj covek je detaljista, dok se dobro ne okupa ne odustaje [sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (27.9.2016 22:53:47)

Pa meni se činilo da sami ja kukam.
Užasno je spor. Užasno. Ja ovih dana nemam toliko slobodnog vremena da cekam da mi otvori prozor za pisanje.
Jos sutra da prodjem neko cekiranje radnje i malo da danem od obaveza

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 1:07:10)

Bubulence, pedeset puta sam juce ulazila na forum i na kraju ne uspem ni da procitam nesto a kamoli da napisem.
Wiv, u onoj temi o kukanju sam sa tobom od prvih dana :) Ali necu vise ni da pisem tamo, ne znam ni da li nekoga to interesuje.

lesica -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 1:22:14)

Ivancice, nemoj da si na kraj srca... kukamo i mi programerima tj. kukaju i oni s nama hostingu. Bes ga valjda ce se srediti uskoro.

Ja sam u haosu, ne mogu nista da postignem, sama sam s decom danima mm je na terenu, i ovo zongliranje sa njima me ubi...
Sta da vam pricam kad sam danas kombinovala milion stvari ne bih li uklopila sve da odem kod kume da izjavim saucesce.

I sad na kraju legnem i nikako da zaspim, a i trepavice me bole koliko sam umorna.

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 6:58:30)

Ja sam juce ceo dan kliktala, veci deo dana, ali nesto mi nisu korektno izbrojani glasovi(mozaici), videcemo sta ce biti.
Nemmam reci ni ja vise, da vidim koliko cu istrajati, ovo je izgaranje sa cekanjem otvaranja raznih prozorcica!

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 7:00:04)

JUce sam kliktala vise od 200 puta, a samo 354 imam, ovo stvarno nije fer!

mali_mis -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 7:44:46)

Jutro [sm=kava.gif]
Ja nemam zivaca da klikam, prvo osedim dok se otvori stranica, pa dok ucita ikonicu...neki drugi put.

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 8:08:58)

Jutro u bastici, pije li se kafa?

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (28.9.2016 8:27:11)

Skuvala kafu i izasla na terasu sve sa laptopom, uspavala bebca, i on je jadan ne ispavan tako da je odmah zaspao. Da zavrsim i odoh da mu se pridruzim..uzas kako sam premorena , kad se pogledam u ogledalo uplasim se [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>