vocicana -> RE: Junski baRR (29.6.2016 22:10:28)
|
Dobro vece drage moje! A sto ja volim kada mi dete premota, sto volim kada se dere posle kupanja kao junac, sto volim kada mi dva puta danas okrece glavu od flasice, sto veceras, isto tako, pa se vraca da nastavi, sto volim kada mi zaspi, ja ga stavim u krevetac, on sto hiljada puta okrene glavu na levo pa na desno, a ponajvise volim kada cujem biser svoga muza, pa nesto ga zulji, cim ni juce ni danas nije spavao preko dana( kao da dete to svakog dana cini-spava posle podne), a sta ga zulji, molim te da mi objasnis!? Koliko sam negativna zracim kao termoelektrana, premorena sam od svega i svih i obaveza sto bi rekla ona seljanka obaska! Neka se sve nosi u pm!!! Mozda tema za istresanje negativne energije Joko nadam se da s ebar tebi nesto lepo desilo, sa tom brigom sto vam je sjahala sa ledja. Asto sam resila da sa drugaricama izadjem uskoro, niti ce me zanimati ko me trazi, ni za sta me trazi, samo cu traziti kvalitetan alkohol, neka je za osudu 100 puta, opusten razgovor i boli me vise uvo da li gladni, da li treba da se peru, da se kupaju, niko umro nije, pa izvolite snadjite se.
|
|
|
|