RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

wivern -> RE: Junski baRR (29.6.2016 7:25:52)

Helloooo
Voci , ja sam mislila da mi se mozak nikada vise nece vratiti [sm=smiley36.gif]
Polako, eto njega uskoro [sm=jezicek.gif]

mali_mis -> RE: Junski baRR (29.6.2016 7:42:14)

Jutro [sm=kava.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (29.6.2016 7:52:14)

JUce sam se previse iznervirala, zbog gluposti koja mi se desila, toliko o tome. A tablet je reinstaliran po ko zna kom programu, spor je, sve mi je drugacije nego kako je ranije bilo.

emicaa -> RE: Junski baRR (29.6.2016 7:53:40)

Jutro,joj Voci zar ti se još mozak nije vratio u normalu,ja baš sinoć pričam sa mm koliko li će trajati dok mi mozak počne funkcionisati.Nervira ovo,sinoć ga nešto hoću pitati i sjetim se pa za sekund zaboravim i tako u krug [sm=smiley36.gif]
Ima li ovde kakve kafice?

Khaleesi -> RE: Junski baRR (29.6.2016 8:24:58)

Jutro mame

branki* -> RE: Junski baRR (29.6.2016 8:30:20)

Jutro i ovde!
Sad kafica,a kasnije neki alkohol moze[sm=smiley36.gif]
Vracam se u rutinu,mada vise i ne znam sta mi je rutina[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Junski baRR (29.6.2016 8:35:59)

Branki ja sam u rutini vec 7 meseci, i bljaks.
Osecam se kao u onom filmu Dan mrmota, ako je neko gledao.
Sve isto, za sebe nemam ni pola sata. I ne mogu vise tako da funkcionisem. Moram nesto da promenim.

Mada sto se tog mozga tice mozda se i nije vratio poptuno, ali ko ce to sad znati [sm=smiley36.gif]
Idem danas da uzmem famozno resenje socijalne sluzbe, valjda ce uskoro i resenje ostavinske rasprave.

lesica -> RE: Junski baRR (29.6.2016 9:23:29)

Dobro jutro!

Sta se radi?

branki* -> RE: Junski baRR (29.6.2016 10:38:57)

Evo,ja uspavala malu,sad da raduckam nesto sa b,dok je tisina.
Wiv,jooj,verujem,ubitacan tempo,pogotovo kad se ima dete.
Les😘

emicaa -> RE: Junski baRR (29.6.2016 10:42:37)

Mi se vratile iz prodavnice,sad će mi doći prijateljica na kafu ako nas T pusti da je na miru poijemo,sva je u kmeee fazonu [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (29.6.2016 10:47:24)

Hello [sm=smiley1.gif] ja sam bolje danas. Nema temperature, malo sam malaksala ali ok. Još nisam dobila pa se samo preznojavam jbt poludeću više. Čim mi prođe ovaj ciklus idem kod dr da vidim šta da radim, da li da počnem da pijem neke pilule da mi se to malo sredi.

Khaleesi -> RE: Junski baRR (29.6.2016 10:48:03)

Blago tebi za prijateljicu, ja sa svojim samo preko tel, uzivo kad dodju ova mala ih rastera[sm=duda.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (29.6.2016 13:18:01)

Khalesi i ja se sa svojim rijetko vidjam,uglavnom sve rade do 5 a nijedna nema djecu,bar ne od ovih što su mi blizu.Sa ovom se ne vidjam često a najbliža mi je ali njena djeca su već velika pa onda opet nikako da se uganjamo.

Khaleesi -> RE: Junski baRR (29.6.2016 13:30:27)

Imam i sa decom i bez dece, neko dete je uvek bolesno pa se ne druzimo, a ove slobodne su previse slobodne [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Junski baRR (29.6.2016 18:24:12)

E zenske evo i ja da se javim.Potrosila mi deca mb na yt pa sam bez neta.Sada nahvatali neki besplatan pa koristim da se javim.
Jos smo u gostima,noge mi otecene uzasno sta da radim pojma nemam.Hladne obloge i dizanje skoro da i ne pomazu.

17 joka -> RE: Junski baRR (29.6.2016 21:43:39)

Vece drugari ,ja evo pijuckam kafu ili ona mene, umorna sam,gledala bih i neki dobar film a snage nemam

volela bih da imam vase muke ali bice uskoro nadam se[sm=smiley1.gif]

evo picence ko voli
[img]http://www4.slikomat.com/13/0629/u1w-108010.jpg[/img]

veselicaa -> RE: Junski baRR (29.6.2016 21:51:05)

Joko bice ne brini.A trudnicke muke da te zaobidju sto rece jedna nasa rr drugarica "od simptoma trudnoce imala sam samo stomak".E to i tebi i svima zelim.
Dosli kod brata mm na kafu pijem hladan sok a deca luduju.

17 joka -> RE: Junski baRR (29.6.2016 22:00:15)

Veselice, mene sad samo lome velike odluke kad kako

sredili smo jedan veliki teret sa vrata i neopisivo sam srecna, sto te zivot iznenadi kad se najmanje nadas.

vocicana -> RE: Junski baRR (29.6.2016 22:10:28)

Dobro vece drage moje!
A sto ja volim kada mi dete premota, sto volim kada se dere posle kupanja kao junac, sto volim kada mi dva puta danas okrece glavu od flasice, sto veceras, isto tako, pa se vraca da nastavi, sto volim kada mi zaspi, ja ga stavim u krevetac, on sto hiljada puta okrene glavu na levo pa na desno, a ponajvise volim kada cujem biser svoga muza, pa nesto ga zulji, cim ni juce ni danas nije spavao preko dana( kao da dete to svakog dana cini-spava posle podne), a sta ga zulji, molim te da mi objasnis!?
Koliko sam negativna zracim kao termoelektrana, premorena sam od svega i svih i obaveza sto bi rekla ona seljanka obaska! Neka se sve nosi u pm!!!
Mozda tema za istresanje negativne energije
Joko nadam se da s ebar tebi nesto lepo desilo, sa tom brigom sto vam je sjahala sa ledja.
Asto sam resila da sa drugaricama izadjem uskoro, niti ce me zanimati ko me trazi, ni za sta me trazi, samo cu traziti kvalitetan alkohol, neka je za osudu 100 puta, opusten razgovor i boli me vise uvo da li gladni, da li treba da se peru, da se kupaju, niko umro nije, pa izvolite snadjite se.

emicaa -> RE: Junski baRR (29.6.2016 22:12:52)

Joko i ja ti želim da nam što prije kukaš iz ovog razloga [sm=smiley1.gif]
Moj malac šura kao blesav,pokušava izgleda kroz pupak izaći.Kad legnem malo se smiri.Ja još koji minut i bježim na spavanje,nešto sam baš umorna.

Khaleesi -> RE: Junski baRR (29.6.2016 22:27:54)

Pre dva sata mi je svratila komsinica, tako sam bila srecna... drmnule smo uz kafu po jedan liker, jako je prijao [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Junski baRR (29.6.2016 22:31:33)

da vratili smo sve dugove tj. najveci deo vracamo zaovi 10 jula i imamo deo da nam ostane tako da od sredine jula krecemo fino da stekamo parice za Prag [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: Junski baRR (29.6.2016 23:19:56)

Vece zene sta se radi?..! Ja mesim u ovo doba kiflice pa ko hoce nek jos malo sacekam da se ispeku i onda sluzim [sm=jezicek.gif]

mali_mis -> RE: Junski baRR (30.6.2016 7:40:45)

Jutro [sm=kava.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (30.6.2016 8:12:35)

Jutro,jao pa i ovaj mjesec skoro pa prodje.
nešto ste uspavane od jutros,osim Miša naravno [sm=smiley1.gif]
Joko super za vas,a izvini što pitam.Koliko otprilike treba za Vto

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 23 [24] 25   Sledeća stranica >   >>