RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

veselicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 16:09:52)

Anck,Emice po vasim linijama niko ne bi pomislio sa ste ikada pojele celu cokoladu[sm=smiley36.gif]
Moja deca pravila kolace i sok od visanja sa babom,mm gleda Djokovica a ja legla i podigla noge,bas mi oticu[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 16:17:45)

Veselice ja i ne mogu odjednom cijelu nego po cijeli dan po malo [sm=smiley36.gif] u tom periodu samo oblijećem oko ormarića gdje budu slatkiši [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 17:49:00)

Ja volim slatkise uvek,ova trudnoca sada je jedini period da ih ne jedem.

wivern -> RE: Junski baRR (27.6.2016 18:36:10)

Gde ste zenkse
Koje nevreme ovo je da poludis vise.

Ja nisam bila ljubitelj slatkisa dok nisam upoznala MM, a sad umem da pojedem po neki slatkis [sm=smiley36.gif]
Pre njega nista slatko nisam jela.

amelia -> RE: Junski baRR (27.6.2016 18:44:11)

Jooooj wiv ti zeno ne znam sta jedes. Stalno citam kako ne jedes ovo ne jedes ono ali kad sam procitala da so nejedes mislim slabo valjda ga jedes? Ne znas sta gubis [sm=smiley36.gif] ja ne bih mogla ziveti bez soli ma nema u sta ne turim po malo.[sm=jezicek.gif]

eca89 -> RE: Junski baRR (27.6.2016 19:08:57)

Samo da vam mahnem, stigli smo u Slo.

veselicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 19:34:54)

Wiv joj kada vi mrsavice zgodnice kazete da ne volite slatkise a mi koje volimo sve nam se zalepe za stomak i butine[sm=smiley36.gif]
Kao mladja sam mogla svasta da jedem i budem mrsava sada vec ne.

Ana RR -> RE: Junski baRR (27.6.2016 21:39:55)

Ja se raspadam, ceo dan ne mogu da oborim temperaturu, padne na 38 i tu se zabode. Kao zombi sam.

vocicana -> RE: Junski baRR (27.6.2016 21:56:52)

Jao Ana sta je to...[sm=smiley13.gif], sve sto zans i sto ti padne na 'pamet uradi, jadan mare, proci ce. Verujem ti da si samlevena.
Eco [sm=smiley31.gif] super da ste lepo stigli[sm=bravo.gif]
Slatkisi...neeee, ja ih ne volim isto, volim vise slane stvari, slatko skljucivo u pms-u, tada bi masnu krpu pojela, ali generalno ne volim slatkise.
Hajdete zenske na nako osvezenje..ovde je grmelo, sevallo, kisa i dalje pada, ali ne da je lepo, sveze i cist je vazduh, na balkonu bi spavala nocas.

mali_mis -> RE: Junski baRR (28.6.2016 7:27:39)

Jutro [sm=kava.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (28.6.2016 8:45:53)

Mishu, evo stize kaficaaa.
DSobro jutro

emicaa -> RE: Junski baRR (28.6.2016 9:43:21)

Jutro,jutros bih mogla i ja kaficu [sm=smiley1.gif]
Ana jesi li ti bolje danas?

amelia -> RE: Junski baRR (28.6.2016 10:07:23)

Dobro jutroo... Ja sam cele noci bila dezurna ne spavalo mi se uopste [sm=smiley1.gif]
Sad se polako spremamo.vodimo A na kontrolu kod dr.
Meni se sad ocajnicki spava [sm=hudicek1.gif] tako bih se roknula u krevet [sm=jezicek.gif]
Emice nije imala Ana T nego Marko koliko sam ja razumela. Nadam se da je proslo i da je sve ok sada ... Moze meni kafica.?

emicaa -> RE: Junski baRR (28.6.2016 10:20:42)

Ups,nemam pojma.Vidjela sam da je neko imao.Ana ne zamjeri [sm=smiley1.gif]
Amelia kad on bude po podne drijemao i ti kraj njega [sm=smiley1.gif]

mama krava -> RE: Junski baRR (28.6.2016 10:59:43)

Gdej ste ženeeee!

Nema me... nikako ne stižem da vam mahnem!

Dajte nešto slatko za mene! Čokoladno po mogućstvu!

Ana RR -> RE: Junski baRR (28.6.2016 11:15:35)

Ma ja imam temperaturu [sm=smiley36.gif] Mare je super [sm=smiley1.gif] Mene je smlatilo, juče ceo dan temperatura koju ne mogu da oborim, svaki mišić me boli, glava puca... grozno!

Khaleesi -> RE: Junski baRR (28.6.2016 12:20:16)

Ana limunaduuuuu [sm=smiley36.gif] i jogurt to mene uvek izvuce [sm=smiley36.gif] Pozdrav mame, malo se rashladlo od juce, dzemper sam obukla da rasirim ves na terasici...

amelia -> RE: Junski baRR (28.6.2016 18:22:49)

Haha ja mislila marko jos uvek ima temperaturu.[sm=jezicek.gif] Ana zelim ti da te brzo prodze t. Je si li dobila?
Mi dosli malo pre kuci skuvali smo se. U kuci je hajd da recem dobro izdrzi se ali napolju pakaoo.

Inace opet isto kao pre proslog puta, posle dva meseca sin napredovao 100 grama. Nije ga dobro izmerila jer nema sanse da on stane mirno sekund na vagi tako da ne opterecujem se previse time[sm=smiley1.gif] on rucka dobro tri pita dojim ga pije cajeve od kamilice i komorace sokici jer vodu nece nikako. Nikako je ne prihvaca pa moram neku tecnost da mu dajem.

Ja opet ne znam sta cu za veceru?? Neku ideju?
Ja bih otresla sada jedan hladniii sveps.

Khaleesi -> RE: Junski baRR (28.6.2016 19:13:58)

Ja sam sinoc pravile makarone sa sirom i jajima, ne kuvam ih vec samo strpam u pleh, pomesam i za pola sata supr [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: Junski baRR (28.6.2016 20:08:59)

Hellooooo.

Zaboravila sam da platim internet, i sad kradem wifi fakulteta union [sm=smiley36.gif]
Sad cu turim kaficu, i malo da gledam GOT.

I cips natenane [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Junski baRR (28.6.2016 20:37:12)

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Ja sam sinoc pravile makarone sa sirom i jajima, ne kuvam ih vec samo strpam u pleh, pomesam i za pola sata supr [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Zezaš, može tako? Bez kuvanja? Nikada nisam probala, moraću ..

Ana RR -> RE: Junski baRR (28.6.2016 21:00:27)

Dunjči, to je verovatno ona fora sa ksielom vodom. Pomešaju se svi sastojci, dodaju nekuvane makarone i staviš u rernu. Moja drugarica to pravi a imaš na netu recepte.

emicaa -> RE: Junski baRR (28.6.2016 21:03:08)

Ni ja ih nisam nikad tako pravila,jesam rižu,slično je [sm=smiley36.gif]
Mi bili u kupovini,kičma me sad ubija ali nema veze sad sam legla pa će prestati.

Khaleesi -> RE: Junski baRR (28.6.2016 21:15:54)

Uspavljivala sam bekanu....[sm=smiley36.gif]
Da ne kuvaju se... ja cak i jaja i sir pomesam prvo u plehu, dodam malo soli, ulje, dobrooo promesam, onda sipam malo mleka ili jogurta, to ne mora ali su onako ukusnije, onda sipam kesu makarona, umesam, i nalijem vode toliko da se skroz prekrije... I u vrucu rernu pola sata se peku za 10 min nema nista od njih [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (29.6.2016 6:37:16)

Dobro jutro u kafanicu1
Dobar recept, bas da probamo, neki dan. Juce nista jela nisam, niti stigla, a na kraju ni volje nisam imala da sednem za sto.Zaboravila sam passwordna tabletu, reinstalirao mi je decko, uzeo 500 din, a ja sam poludela zbog svog jos uvek hormonski izmenjenog mozga. Katastrofa sam!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>