RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Junski baRR (26.6.2016 10:34:35)

Trćo ma ne bih onako baš,ali dok se ne porodim draže mi je kad je temperatura oko 20 jer ovde je takva vlažnost vazduha da se već na 30 jedva diše.
Meni dodje da sad sama pobjegnem na more,bar tri dana [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (26.6.2016 10:51:46)

E zato je meni prijala klima u Kalgariju, nema te odvratne vlage. Suva je klima pa i kad upekne sunce (a ume da upekne baš dobro) nema znojenja, nema vlage, milina. Deca kad dođu ovde preko leta ne mogu da se sastave od vrućine.

emicaa -> RE: Junski baRR (26.6.2016 11:03:53)

Ana za vas još ništa odatle?Dugo već čekate.

Ana RR -> RE: Junski baRR (26.6.2016 11:38:22)

Emice, mi smo učinili sve što je do nas, sad je red na druge. Mi moramo nastaviti život a to kad/ako se desi, super.

veselicaa -> RE: Junski baRR (26.6.2016 12:01:22)

Uh koja vrucina.Centar grada i stan je nesto sto leti nikako nije dobra kombinacija.deca se zanimaju nekim knjigama a ja napala kajsije.
Ana tebi se bas dopala Kanada i razumem te,gledala sam slike stvarno je super.

Ana RR -> RE: Junski baRR (26.6.2016 12:10:32)

Jeste Veselice, meni je baš bilo dobro tamo. Jeste teško što nisi sa svojima, nedostaju roditelji, prijatelji... ali nas troje smo skupa i to je najbitnije, gde god da smo bitno je da smo zajedno.

veselicaa -> RE: Junski baRR (26.6.2016 12:31:27)

To je najvaznije.A i osecaj da detetu pruzas nesto vise i da ti zivi na finom mestu.S obzirom na mesto gde zivimo ja i suprug se stalno pitamo sto nismo otisli negde preko cim smo se uzeli.

emicaa -> RE: Junski baRR (26.6.2016 12:44:26)

Ma Anči što kažeš bitno da ste zajedno,a prijatelje nadješ,na razdvojenost od roditelja se navikneš.
Ja bih se rado preselila na Novi Zeland kad bi neko htio samnom [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (26.6.2016 12:57:25)

Emice, mi smo i o NZ razmišljali [sm=smiley1.gif]

Veselice, što kažu, da mi je ova pamet a one godine... pre nekih 10 godina smo mogli lagano da odemo u Kanadu, ranije je postojao program sponzorstva bliskih rođaka (braća, sestre) a pošto je mm brat tamo to je moglo lagano da se odradi. Ali tada ja nisam razmišljala o tome, nije me zanimalo ni malo. Onda kada je došlo dete malo se situacija preokrenula, jbg. U poslednjih par godina se imigraciona politika dosta promenila, što je nama sve otežalo.

17 joka -> RE: Junski baRR (26.6.2016 20:03:00)

Vece drugari

Anci, sigurna sam da ce se to srediti u skorije vreme i da ce vam se posreciti

i kod nas je pakao u petak bilo strasno nevreme

vikend mi je proleteo, radim bas dugo, ubija me umor

vocicana -> RE: Junski baRR (26.6.2016 22:54:04)

Joko [sm=smiley31.gif], vreme je ocajno, jos kada si i fizicki i psihicki angazovan kao sto je kod tebe, mogu da zmailim, umor na kvadrat, ma kako na kvadrat, na kub!
Dobro vece, sve sam obavila, sada cu se tusnuti, pa da popijem jednu lepu casu vina, da malo opustim dusu i telo.
Annci, zelim ti od srca da ti se ostvari odlazak, kako bi ja otisla daleko odavde!

17 joka -> RE: Junski baRR (26.6.2016 23:06:40)

Voci, da znas tezak je ovo posao, sama sebi cu postati pacijent[sm=smiley13.gif] samo sto me je jos snaslo da mi glas nestaje stitna mi poludela

joooj i ja bih mogla casu nekog pica i odoh koma sam[sm=zaspan.gif]

nikiteki -> RE: Junski baRR (27.6.2016 7:14:15)

Dobro jutro u bar.

vocicana -> RE: Junski baRR (27.6.2016 7:29:57)

Joko, cuvaj se, znam kako ti je. Za tu promuklost, ne znama sta da ti kazem, za kalcijum nisam sigurna da li ga smes, ako ti je visok ugrozio bi te, znas kako treba, proci ce. A divno izgledas, smrsala si ekstra, bravo za tebe!
Nikice, dobro jutro i tebi.

emicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 8:00:34)

Dobro jutro djevojčice,jeste lijepo spavale?
Ja sam počela kašljati,onaj baš fini kašalj kao iz bureta.Još mi je sad i to trebalo.

mali_mis -> RE: Junski baRR (27.6.2016 8:04:09)

Jutro [sm=kava.gif]
Nekad oko pola 5, ustanem, operem zube, umijem se, krenem u kuhinju da pravim kafu, i pogledam na sat. I onda skontam, da sam sanjala da mi je zvonio sat, da sam ga kao iskljucila. Budala [sm=smiley36.gif] Naravno vratim se na spavanje.

Trcosava -> RE: Junski baRR (27.6.2016 8:25:25)

Jutro i od mene.

Kao naspavala sam se [sm=jezicek.gif] od sutra nema više spavanja, radim od 6 ujutru ahahahahah neće ni pekari da budu samnom u busu [sm=jezicek.gif]

amelia -> RE: Junski baRR (27.6.2016 9:04:16)

Jutrooo i od mene... Ja sam osamucena valjda zbog vrucine a i ramena me ubijaju ne znam zbog cega.. Opet sam smrsala na 48 kg vrat mi je ko zirafa [sm=smiley36.gif] bas se izduzio jos kad vezem kosu ne znam na sta licim[sm=jezicek.gif] probudio me mali u 6:45 on je sad zaspao a ja nit sam naspavana nit mogu da se uspavam. Koji sam maler..
Nego jel sluzi neko nesto ja.bih otresla jednu ness da mi se oci otvore.
Emice i ja sam pocela kasljati i grlo me bolucka to mi je od sto zderem hladno previse.

Ana RR -> RE: Junski baRR (27.6.2016 9:52:43)

Hello [sm=smiley1.gif] pridružujem se klubu prehlađenih. Mene sinoć počelo da lomi, grlo me grebe i kašljem. Naravno, treba i da dobijem, zar kod mene može drugačije? [sm=hudicek1.gif]

veselicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 10:51:10)

Jaoj koja vrucina.Postala sam bas razmazena sto se tice toga.
I ja kasljem kao konj,ponekad se uplasim koliko kasljem.Deca imala neki virus pa kada one ozdravile ja pokupila.
Aj ko nije glasao a ima fb neka glasa za moj komentar bas mi se svidja trudnicki paket za ovaj mesec a nemam jos dovoljno lajkova.evo linka klik

emicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 11:13:04)

Ana jel to opet novi pms ili je onaj od prije par dana [sm=smiley36.gif]
Mene strah ako počnem baš baš kašljati da ću se početi poradjati [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (27.6.2016 11:16:07)

Isti, Emice, isti [sm=smiley36.gif] evo imam 37 temperaturu, izašli u dvorište da popijemo kafu i ja se smrzla [sm=zmeden.gif] e blago meni!

emicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 11:24:57)

Ja sam zahvalna za svoj pms kad samo slatkiše žderem [sm=smiley36.gif] mislim valjda će ostati posle poroda takav [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2016 11:28:26)

Ih bre Ana gde te sad snadje to.
Emice i ja u pms zderem slatko,sto kazes samo tako nek ostane[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (27.6.2016 11:30:16)

Ja sam onda non -stop u PMS uvek zderem slatkise [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>