Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 7:37:35
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo Anci. Ja sam juce napravila samo jednu musaku, kja je i dobro pojedena. Bajadera je dokrajcena u roku od 24 sata. Momci jedu, ruse. Danas sta cu nemam pojma.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 13:20:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Grasak sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 13:24:33
|
|
|
|
Duškić
|
Spagete ., a imam i pitu sa visnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 13:32:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Morala sam da pravim cizkejk opet. Stize mi sestra. Bice pire krompir i kobasice. Deca imaju boraniju sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 14:15:58
|
|
|
|
minnica
|
Umesila domaću testeninu i pravila sa krompirom i sa makom, a posle ću slatki kupus sa mesom da ima za od nedelje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 16:28:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Dosadni paprikas 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 18:24:49
|
|
|
|
madre
|
Corba od blitve i piletina i krompir u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 18:32:17
|
|
|
|
milicicak
|
Samo mramorni kolac :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 18:36:44
|
|
|
|
isidora88
|
Pileca corba, piletina sa sampinjonima i pohovano belo meso i pire krompir. Bice i za veceru. Nsutra verovatno pita sa sirom i ostace corbice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.2.2018 18:40:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas najbolji ručak na svetu - ručak kod mame
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.2.2018 11:07:41
|
|
|
|
nata11
|
Ana blago tebi. Dorucak - hrenovke, rucak pilav i saata od cvekle.
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.2.2018 11:34:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krem corba od karfiola. Meso sa krmpirom u sosy.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.2.2018 11:51:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Peceno pile,povrce u rerni.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.2.2018 11:56:16
|
|
|
|
minnica
|
Šnicle i krompir u rerni, boranija sa pavlakom, sve po želji ukućana. Sebi ću još neku salaticu uz šnicle i to je to za danas. Sutra ne kuvam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.2.2018 15:46:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Juneća čorba sa povrćem. Domaći hleb (od raženog, integralnog, speltinog i vrlo malo običnog brašna).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.2.2018 17:42:52
|
|
|
|
vocicana
|
Danas jednu lepu pilecu supu sa puno mes ai povrca, sve sam stavila sto sam imala. A za stra spremam nesto po receptim aiz C kuhinje, neku salatu i stapice sa susamom i pivom. Da se slade momci.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 13:31:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Supu pilecu, spanac i jaja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 13:33:35
|
|
|
|
vocicana
|
Sinoc pred odlazak na posao napravila stapice sa susamom i pivom od neke forumasice izvanredni su. Danas supa, eso sa rostilja i krompir pire.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 13:34:11
|
|
|
|
minnica
|
Ćevapi, pire krompir i kupus salata na brzinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 13:35:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaoo uzelela sam se rostilja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 13:36:51
|
|
|
|
vocicana
|
Dodji, bice ustipaka sa kackavaljem i jedna dobra punjena pljeskavica. Imam vitaminsku salatu za rucak a za poslasticu cemo se dogovoriti.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 13:53:31
|
|
|
|
Sarav
|
Supa, bataci i pire. Za večeru ću tek da razmišljam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 16:29:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sklepah plazma tortu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 16:31:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bila pita i projice , krompir sa mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 20.2.2018 18:43:33
|
|
|
|
madre
|
Boranija sa piletinom.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.