Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 21.2.2018 3:11:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Sarena piletina i prilog testo.... imam i za sutra, samo cu prilog pire 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 21.2.2018 13:39:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Przenice,krompir corba.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 21.2.2018 13:47:12
|
|
|
|
Sarav
|
Pružena pastrmka, krompir salata. Za bebu junetina i mešano povrće.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 21.2.2018 13:48:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Paprikas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 18:13:07
|
|
|
|
nata11
|
Da li imate recept za brze cufte od ml mesa koje mogu veceras zamesiti a sutra prziti?
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 18:18:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Pire i meso ispekla, belo meso
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 18:26:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
Musaku od tikvica i feta sira.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 18:30:46
|
|
|
|
milicicak
|
Palacinke i ledene kocke. Za veceru biftek i brokoli.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 18:34:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Przenice sa topljenim sirom , pire sa batacima, supica...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 19:12:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Za ručak pilav i zelena salata sa mladim lukom, mm jeo i cveklu (ja ne volEm). I sad kuvam sutlijaš sa pudingom.
< Poruku je uredio Ana RR -- 22.2.2018 19:16:58 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 19:25:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Da li imate recept za brze cufte od ml mesa koje mogu veceras zamesiti a sutra prziti? Nato ja cufte pravin po receptu za Avganistanski cevap,krompir je u smesi pa ako zelis pisem ti.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 21:00:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, bilo koje ćufte možeš pripremiti danas a sutra peći. Ja ih spremam klasično (ako su u pitanju ćufte sa paradajz sos). Oko pola kg junećeg mesa, začini (so, biber, origano, peršun itd), jedno jaje, kašičica aleve paprike, malo belog luka (izrendanog), sredina od jedne kriške hleba prethodno potopljena u malo vode ili mleka. Zamesiš smesu i staviš u frižider. Sutradan formiraš kuglice. Ja ne pržim već ih pečem u rerni.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 21:03:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ajd sad kako pravis pilav? Ja ga jos nisam spremala a volela aam mamin al nikako da se nakanim .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 21:16:57
|
|
|
|
Sarav
|
Pilav i kod mene, turšija, koh mafini i moram da pohvalim recept jer su jako ukusni
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 21:23:17
|
|
|
|
Dragce86
|
Danas je bio rucak od juce :D Makarone sa sirom a jutros przena prsuta, domaca slaninica i kajgana. Slatkise nemamo, jer smo i muz i ja izbacili slatko na neko vreme :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 21:25:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ajd sad kako pravis pilav? Ja ga jos nisam spremala a volela aam mamin al nikako da se nakanim . Najčešće pravim tako što od mesa i povrća (šargarepa, celer (štapići), paštrnak..) skuvam supu. U drugoj šerpi izdinstam crni luk i praziluk, dodam pirinač da se malo proprži onda po malo nalivam supom. Meso rasparčam, odstranim kosti, povrće iseckam na kockice i sve dodam u pirinač, nalijem supom. Ja volim da prespem u pekač pa malo zapečem u rerni.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 21:27:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta stavljas piletinu?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.2.2018 21:29:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Piletinu, da. Najbolji su mi bataci i karabataci ali možeš i belo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.2.2018 14:38:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala puno Ana! Ja danas supicu, belo pilece na kockice sa slaninom u pavlaci njam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.2.2018 15:05:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Pohovala belo meso... supa, pire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.2.2018 16:46:19
|
|
|
|
Sarav
|
Makarone sa sirom i kobasice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.2.2018 16:53:54
|
|
|
|
Srecko47E
|
Punjene krmenadle.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.2.2018 17:02:49
|
|
|
|
dddaca
|
Pekla ribu i za prilog krompir sa blitvom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.2.2018 17:06:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ana i ja slicno spremam rizoto, samo dodam i neutr.pavlaku i kackavalj, moze i sunke, slaninice i karija. Danas pitu, gulas sa makaronom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.2.2018 19:53:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
Spremam studlu sa makom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.