Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.2.2018 15:36:22
|
|
|
|
madre
|
Sanjice, volela bih i taj recept za gibanicu jel ona guzvara?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.2.2018 15:45:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A tamo sam ti metnula u temi pricajmo o hrani za cufte u belom sosu. KLIk je za gibanicu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.2.2018 19:37:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Krompir sa svinjskim mesom,salata ko sta hoce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.2.2018 19:40:17
|
|
|
|
Duškić
|
Spanac i piletinu sa susamom..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.2.2018 20:28:23
|
|
|
|
minnica
|
Tople sendviče za večeru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.2.2018 8:19:06
|
|
|
|
emicaa
|
danas ce biti spagete karbonara
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.2.2018 9:00:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasulj sa suvim mesom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.2.2018 10:19:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Musaka od prokelja i domaca supica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.2.2018 10:28:54
|
|
|
|
madre
|
Kod nas pileca supa i pilav.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.2.2018 19:25:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Pasulj sa rebrima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.2.2018 19:39:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Moji jeli pasulj od juče, za mene hrono mix sa jajima i sirom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.2.2018 15:38:24
|
|
|
|
Duškić
|
Corbicu, piletinu u pavlaci , mafine .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.2.2018 15:49:44
|
|
|
|
minnica
|
Krmenadle iz rerne,za mene uz salatu, a za mm uz pire i sos od šampinjona. Klinci u gostima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.2.2018 17:32:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Mm spremao klopu: pohovano belo meso, pire krompir, brokoli i boranija sa belim lukom pečeni u rerni. I kačkavalj je pohovao. Odavno nisam ovako nezdravo a slatko jela
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.2.2018 18:28:35
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Samo ciz sa kajsijama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.2.2018 18:29:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cizkejk. Proja sa sirom. Za rucak su bile zapecene makarone sa sirom i jajima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.2.2018 20:10:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Krompir sa piletinom i povrcem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.2.2018 13:51:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zapecene slane palacinke. Boranija sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.2.2018 13:56:26
|
|
|
|
milicicak
|
Pileca supa, pire od celera i kelerabe, dinstani brokoli, sarma. Mramorni kolac. Veceras cu da ispecem pitu sa sirom i kiflice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.2.2018 14:44:47
|
|
|
|
Maraj
|
Pasulj od juce. Kupus salata i palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.2.2018 15:16:53
|
|
|
|
minnica
|
Đuveč sa puno povrća i rebarca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.2.2018 15:17:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ostalo mesa od juče. Ubacila pirinač u rernu pa da izgrilujem povrće koje ću da dodam u pirinač. Toliko za danas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.2.2018 15:20:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Belo meso ispekla, sa sargarepom... domaca supa 😉 dosta za danas 😁😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.2.2018 15:41:40
|
|
|
|
nata11
|
Isprzila ajvara sa jajima 🤗 davno ovo nisam jela
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.2.2018 20:45:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Pravila sam knedle, ostalo mi pire krompira od juče. Bila sam ubeđena da imam šljive u zamrzivaču međutim potrošili smo. Punila sam ih džemom, odlično su ispale.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Pomozite nam u izboru imenaMarijaBgMama i tata ne mogu da se dogovore u izboru imena za devojcicu...Natalija (
44%)
Nikolija (
15%)
Jana (
41%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!