|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t...
17.12.2011 22:00:22   
magde
a one bije ja imam od one ETERIKE ali crvena i crna nikako ne hvataju i u prahu su dali da rastvorim u vodi malo ili alkohol pa da mesam u fondant>>>ne postaje lepli???ako dodas neli vodu ili alkohol zbog boje???ili stavim prah direktno i gotovo

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 576
17.12.2011 22:03:20   
choopa choops
Ja isto te koristim. Ako stavis samo prah, moras bas dugo da mijesas jer ima milion sitnih tackica koje trebaju da se razbiju. Ja obicno ili rastvorim u vrlo malo tecne boje ili u malo alkohola. Ali ja stavim bas malo, mada sam citala da moze slobodno alkohol jer ispari...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 577
17.12.2011 22:06:35   
magde
pa da jedna prijateljica ovde sto radi torte mi je rekla da moram na taj dan d aradim tortu i nikako u frizideru i da boju rastvorim sa alkohol ali od ove eterike ne hvata crvena a za tako malo mi treba a od one gel boje su ovdew 300 denari skupo...videcu nesto neku inprovizaciju....znaci boljke je da rastvorim.....hvala ti puuuno

sacuvaj ne bozeeee

Direktna veza do poruke: 578
17.12.2011 22:07:28   
magde
idi na renatas cake na facebook vidi sta ona radi ali bas ako imas vremena morasd a vidis ako zelis te takve stvare

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 579
17.12.2011 22:08:48   
choopa choops
Ja sam pravila nekoliko puta i ispala mi je bas dobra crvena user posted image Iako sam cula da se svi zale da im ispadne rozouser posted image , ne znam kako. Ja stavim dosta boje user posted image Inace moze torta i ranije u frizider, ne mora bas taj dan.

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 580
17.12.2011 22:22:09   
magde
pa da bas od ove u prahu svi se zalu za ta crvena i crna neznam neko ko im je ispalo crveno neznam mozda mnooogo boje treba

sacuvaj ne bozeeee

Direktna veza do poruke: 581
17.12.2011 22:59:32   
choopa choops
Pa ne znam ja nikad nisam stavila bas previse, znaci za prekrivanje cijele torte sam stavila jednu kesicu. Otprilike na pola one mase za fondan. i ispala mi je cista crvena.

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 582
21.12.2011 9:40:25   
magde
znaci torta je ispala fenomenalna postavicu sliku bas da vidit ali jedva sam je napravila...fondant onaj minin je FENOMENALAN ali....kad sam pocela da stavljam boje one su pocele da se raspadaju mislim fondant je poceo da se dvoi...ja sam mesila spoilo se ali je bilo taaaako meko jedva sam nesto apravila nesto kao list ali nikako bas onako kao neki lep listic nagore da stoi padao je a onaj recept sam ga bas tacno napravila i ne sa 900g nego mi je ootislo preko 1 kg secer u prahu ...masa je bila odlicna kad sam je napravila znaci samo kad sam stavila boju je bilo haos....tako se lepio po ruke mila sam se 100 puta i brisala pa malo stavila i ulje po ruke ali nisto....mucila sam se nekako napravila ali sledeca torta mi je u januari necu ovako opet da pominem neka mi neko kaze dali nakon bojanje fondanta mora da masa otstoi malo da se stvrdne inace ovako je premeko...

sacuvaj ne bozeeee

Direktna veza do poruke: 583
22.12.2011 16:40:26   
magde
evo kako mi je ispalo sa fondantuser posted image

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 584
24.12.2011 20:55:43   
Anoniman
Evo i mog prvog fondan ukrašavanja user posted image

user posted image

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 585
24.12.2011 21:13:28   
choopa choops
Magde, nina O D L I C N O!!! user posted image user posted image user posted image

Magde mozda ti se odvajalo jer si stavila previse secera? user posted image Ne mora da odstoji kad se stavi boja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 586
3.1.2012 22:55:29   
Anoniman
Evo i rođendanske tortice user posted image Ja sam zadovoljna, a i slavljeniku se dopala

user posted image

Direktna veza do poruke: 587
3.1.2012 22:57:29   
Anoniman
Nina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 588
3.1.2012 23:02:07   
Maya21
ja cu da prepisem od misonje n i n a user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 589
3.1.2012 23:04:53   
Ana RR
Woooooow user posted image user posted image user posted image svaka čast!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
3.1.2012 23:09:29   
Misica 3
Kakve divne torteuser posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 591
19.1.2012 10:49:26   
Modessty
Žene radite zaista fenomenalne torte!!!
Danilu je rodjendan 6. februara pa se nešto kao rešavam da sama pravim tortu i figurice. POšto obožava lego ninjago crtać hoću da napravim figurice glavnih junaka(ima ih ukupno 6). Odlučih se da isprobam onaj recept za marshmellow fondan. To mi se učinilo najlakšim. Ali nikako da najdem te bonbonice. Nešto ih odjednom nigde nema. Šta mi savetujete? Oni fondani sa glicerinom i neznam čime sve još mi se čine kao teža varijanta.
Jel neko probao da pravi figurice od ratluka?

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 592
19.1.2012 10:57:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magde

a one bije ja imam od one ETERIKE ali crvena i crna nikako ne hvataju i u prahu su dali da rastvorim u vodi malo ili alkohol pa da mesam u fondant>>>ne postaje lepli???ako dodas neli vodu ili alkohol zbog boje???ili stavim prah direktno i gotovo

S obzirom da se moja porodica bavi izradom tih ukrasa mogu ti dati jedan primer kako ces to uraditi. Odvojis jedan mali deo mase, ali bas mali u koji ces ubaciti boju i najpre taj deo dobro spojis s bojom. Potom samo umesas u ostatak mase i ponovo mesis dok se sve ne spoji

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 593
19.1.2012 11:26:35   
Modessty
Heeeeeelppppp!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 594
19.1.2012 11:37:31   
Maya21
Mod imas u svakoj prodavnici malo vecoj, one penaste bombone FINI, to ti je to user posted image prosle godine nisam uspela da nadjem cisto bele pa sam uzela sarene, i dobila masu neke sivkasto srebrno zlatne boje. To mi je bilo ok jer sam posle to sve bojila u plavo, zuto i crno. A mislim da ima da se kupi i bela boja pa mozda ti to pomogne.

Bombone izgledaju ovako, samo su moje bile sarene. Imas ih u svakakvim oblicima i bojama, ali obicno su ili ovakve ili onako uvijene u pletenicu

user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 595
19.1.2012 11:43:43   
Modessty
Hvala! Ja sam juče videla neke u Merkatoru ali mi se čini skupo 150gr 180din. Nekako mi se čini da su bile jeftinije. Znam da ih je ranije bilo svuda. Sad odjednom ne mogu da ih nađem tu u mojoj okolini.

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 596
19.1.2012 11:48:20   
Modessty
A kako ih bojiš? Bojama u prahu ili tečnim? Imam i jedne i druge pa neznam koje su bolje?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 597
19.1.2012 17:43:02   
mati
Mod imas ih u tempu, bas ovakvo pakovanje koje je Maya postavila. Ja sam ih danas teska srca pobacala jer mi se vec nedelju dana vuku po cinijama a Mata ih ne jede nego se lepi samo. Sigurno ima u tempu.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 598
19.1.2012 19:18:29   
Maya21
ja sam zutu i crnu imala u prahu a plavu tecnu, i isto su mi se bojile... kazu da su tecne bolje user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 599
19.1.2012 19:21:27   
viking
Ja sam jednom kupila te mekane bombone da od njih pravim fondan ali sam ih sve pojela. Fondan sam pravila od glicerina i šećera user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here