Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 18.8.2011 22:22:35
|
|
|
|
zivka
|
Hvala na receptu Volim da spremam svasta ali nisam sklona ukrasavanju
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 27.10.2011 16:47:47
|
|
|
|
Vika
|
Moj rad sa fondanom br.2, od sinoć, a po receptu Minjine kuhinjice.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 20:19:43
|
|
|
|
Vika
|
Našla sam neku radnju sa bojama i drangulijama kod Autokomande pa ako nekome treba, pišite!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 20:37:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Vika, super je Sundjer Bob. Meni je sav onaj fondan ukljucujuci i onaj obojeni postao kamen. Bas sam videl apre neki dan. Ne znam da li se moze koristiti ili da ga bacim
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 20:41:07
|
|
|
|
GRGA
|
Stavi ga na minut dva u mikrotalasnu pa ga malo premesi secerom,,,ako se mnogo stegao i nece lepo da uhvati secer onda mu je kraj:(((( I da pazi da se ne sipeces ,,vruc fondan je opasan!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 21:26:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Tnx, nije da ce mi trebati u skorije vreme, ali kad sam vec na temi
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 22:59:16
|
|
|
|
minavb
|
Vika, svaka ti čast!
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:10:56
|
|
|
|
Vika
|
Sad se oštrim da sama napravim neku na temu Pepe za rođendan. Postaviću kakva god da ispadne
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:14:39
|
|
|
|
magde
|
jao VIKA odlicna je...ja sam prosle godine radila sa lokum smesa ali me tako bolele prste od taj lokum i secer sto ove godine sumljam da cu da sma a to radim pokraj dvoje male dece da se igrams a to i da opet ostanem celu noc i radim medvede i krevetic i balone i sve neznam.....nego dal si fondan kupila ili napravila i kako se taj fondan radi vec jednom da mi neko kaze
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:17:00
|
|
|
|
Vika
|
Idi na "minjina kuhinjica" i naći ćeš recept i video. To je ovaj recept sa prve strane. Spremi se da mesiš i mesiš
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:19:06
|
|
|
|
magde
|
na www.....ili youtube??
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:21:42
|
|
|
|
magde
|
e nasla sam HVALAAA
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:22:21
|
|
|
|
Vika
|
Imaš uputstvo i za ovog Sunđer Boba, ja sam samo prepolovila meru
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:23:15
|
|
|
|
magde
|
e VIKA a ovaj svoj spanc bob sta si radila sa fondant kupljen iili si ti radila???
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:23:29
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 izvoli recept za cokoladnu tortu koju ja godinama pravim deci za rodjendane COKO TORTA Nikako da skontam šta je u receptu čokoladni fil.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:26:05
|
|
|
|
Vika
|
Rekla bih 7 i 8 i 9 ali se od toga peku i kore
< Poruku je uredio Vika -- 10.11.2011 23:28:10 >
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.11.2011 13:47:12
|
|
|
|
Vika
|
IZVORNA PORUKA: magde e VIKA a ovaj svoj spanc bob sta si radila sa fondant kupljen iili si ti radila??? Pravila sam po tom receptu sa Minjine kuhinjice Savet- koristi plastičnu oklagiju ( ili vodovodnu cev kao ja ) i razvlači na podlozi posutoj šećerom u prahu, a oči, nos i druge delove odloži na 15 minuta na papir za pečenje da se prosuše, pa četkicom i malo vode lepi na tortu. Takođe, svaku tortu premaži ili puter kremom (recept kod minje) ili rastopljenim puterom u ovom slučaju ( malo ga rastopiš u ruci i namažeš) jer s efondan isključivo tako zalepi
< Poruku je uredio Vika -- 11.11.2011 13:50:09 >
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.12.2011 10:44:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dame, ja kupila sve neophodne sastojke za fondan Imam u planu da mojoj mami napravim tortu za rođendan, s tim što sam već smislila i back up plan ako ne uspe fondan Što se tiče same torte, biće moj lični recept (tajna! ) samo za nju smišljen- bundeva i đumbir, a ukrasila bih kao poklon-mašna preko torte. To će biti izazov! E sad provela sam skoro sat vremena iščitavajući iskustva žena sa fondanom, i svi kažu da je najbolje najranije 2-3 dana pre upotrebe da se priprema (rođendan je za 10 dana)... Ima živa da se pojedem dotle tek sledeće nedelje pred kraj bih trebala da mesim masu...
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.12.2011 10:52:20
|
|
|
|
mama76
|
Nina pa mozes ti smjesu da umjesis i ranije dobro zamotas u kesu(da nema zraka)najbolja je ona prozirna folija,pa mozes experimentalno da probas na malom komadu fondana kakav je,da ne guras sve pred rodjendan u slucaju da ne uspije
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.12.2011 16:53:59
|
|
|
|
magde
|
blizi se rodgendane i nemam opet poima dali da mesim lokum ili da isprobam vec neisprobami minjin fondant....jel ok?mali mi je strah....kakve boje da koristim<?ovde su nekako bezveze.....
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.12.2011 9:43:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, ja sad pala u dilemu- videla na netu juče one ukrase i ogradice od čokolade što se prave, čak sam našla i postupak.... I jaaaaako mi se dopada! Mislim da će fondan da sačeka neku drugu priliku ako mi ovo sa čokoladom uspe Pogledajte OVE ukrase
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.12.2011 21:54:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Magde ja radim tacno po Minjinom receptu. prije toga sam imala neki drugi, ali ovaj Minjin mi je super
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.12.2011 21:57:25
|
|
|
|
magde
|
hvala na tako brzi odgovor bas mi treba sutra radim...znaci da prokuvam kako ona kaze 30 sekunde.....??
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.12.2011 21:58:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Nema na cemu Da, prokuvaj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.