Iscrpljena -> RE: Alergija na mlecne proteine II deo (4.7.2020 9:35:14)
|
Evo da javim sta smo uradili i kako sam obecala. Bili smo kod dr Prokica po preporuci clanice Eve. Doktor sumnja na alergiju na mleko. Na mlecne proteine. Izbacili smo mleko a dobili smo i Orvazil d apijemo. Doktor je pregledao na uz i video creva prepuna gasova. Dao joj i flobian i nesto za omeksavanje stolice jer sam pokazala slike.Medjutim njoj su se nastavile sluzave stolice u toku terapije. Bili smo na kontroli i sada smo izbacili i gluten. Dobili smo omnibiotik panda da pijemo,on je za decu sklonu alergijama. Malo je skuplji ali samo da njoj bude bolje.Cekamo opet deset_ak dana pa cemo videti.U svakom slucaju,do sada 3 gastro,jednog alergologa,tri pedijatra,jednog nutricioniste,jednog radiologa,hirurga,nebrojeno testova iz krvi i stolice i nikakvog pomaka nije bilo. Tek sada,ovaj doktor je pokrio sve sto nju muci. Nadamo se najboljem....ako ne,dr je rekao da idemo na dalja ispitivanja.Objasnio nam je da ako se alergija ne pokaze testovima jako je tesko utvrditi,samo nekom eliminacijom namirnica iz ishrane,ali posto mi sumnjamo da njoj smetaju i konzervansi,dodaci ishrani...to je tek tesko testovima utvrditi. Pa smo mi sada sve izbacili i ja joj pravim bezglutenske kolace,kaksice itd. Nadam se da ce nekome znaciti nase iskustvo kao sto je nama Evino. Hvala,Eva!
|
|
|
|