Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.9.2019 19:40:37
|
|
|
|
lesica
|
😂😂😂 Sjajno, ismejah se samo tako. Mada, ja sam odmah skontala šta je Mare hteo da kaže 😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.9.2019 20:05:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Šou je majke mi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.9.2019 20:19:06
|
|
|
|
flamingos
|
Joj dobar je,duša pametna.Dete ispricalo san,pa sad-ko razume,razume,on zna šta je sanjao.Da su źivi i zdravi.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.9.2019 11:47:33
|
|
|
|
vocicana
|
Boze koliko volim ovu temu, pa preslatki su biseri. Milena, pod hitno da rodis koku i seku!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.9.2019 17:03:30
|
|
|
|
emicaa
|
Blesani mili 😂 Meni je david skoro uletio u kupatilo dok sam se tusirala,i gleda dole nekako sav u cudu.Kazem mu da ja nemam kustru a one ode kod mm i kaze "nema mama kustru"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.9.2019 0:09:34
|
|
|
|
Ana RR
|
hahahaha Priča mi mm danas, pitao ga Marko da li sme da uzme telefon (dao mu mm njegov stari pa njih dvojica nekad igraju neku igricu). Mm mu rekao da mora da pita mene a tek će Marko, onako smoreno - Ma nema veze, ne moram ja da igram... veštica sam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.9.2019 8:11:03
|
|
|
|
jess021
|
Ana, Mila kaže mladozenjaK. I nemoj da si takva, dete prodje volja za igrom ako tebe treba da pita😊 Emice, neću te pitati šta je kustro😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.9.2019 11:40:29
|
|
|
|
flamingos
|
Joj dečica draga,da su živi i zdravi.Čućemo svašta od njih❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.9.2019 19:40:57
|
|
|
|
emicaa
|
Jess nije tesko za skontati 😂 Danas rostiljali,izmedju ostalog bila i pileca krilca.Sjeli da jedemo i on trazi djeda mraza.Mm pita gdje ti je on,David pokazuje prstom ali i dalje ne kapiramo.Stavim pred njega tanjir,on uzima krilce i kaze "djeda mraaaz,njami"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.9.2019 20:55:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahahaha 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.9.2019 21:22:14
|
|
|
|
flamingos
|
Ha,ha☺
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.10.2019 14:41:56
|
|
|
|
jocajaca
|
Mama indijanci pričaju suvacki jezik. (supski+huvacki)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.10.2019 12:18:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Setismo se sad za vikend, moja sestričina biserka. Kad je imala 3 godine, stane ona ispred mm, visok 2m, i kaže "Joj tečo koliki si!" 😂 A prošle godine, imala 4 godine, šetamo i ona kaže prolazniku "Zdravo stari deko!"😂 Nisam ja stari deka, ja sam Deda Mraz, kaze joj on. A ona oči raširilaaaaa.... Ispričaše se samo tako, ubedio je da je Deda Mraz.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.10.2019 22:13:14
|
|
|
|
flamingos
|
Joj duša draga,tako su slatki kad su mali.Šta ima,kako si,kako vršnjakinja?Pozdrav i poljubac❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.10.2019 15:47:58
|
|
|
|
kamičak
|
Ivanka, divna prica :) Divan je I taj"stari deka"..
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.10.2019 16:45:09
|
|
|
|
flamingos
|
Ovo je više da se smejete meni.Prvi maj je,hladno,kiša,dete spremno za krevet i,naravno neće da se pokrije.Ja besna kažem joj:Pokrivaj se,nije sad maj mesec(a u stvari htela sam da kažem da nije maj i toplo vrene,ili leto)a tek će ona:MAMA,JESTE MAJ,DANAS JE PRVI MAJ.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.10.2019 19:45:57
|
|
|
|
Caca1988
|
K.6god usla sa mojom sestrom u kozmeticki salon, i videla deo gde je solarijum. Nakon objasnjenja cemu to sluzi, njeno pitanje je bilo " Cekaj malo, one se sad tu peku?!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.10.2019 20:42:28
|
|
|
|
kamičak
|
Mama, nemoj da se nerviras, lupice te pritisak 😁
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 19.10.2019 10:05:39
|
|
|
|
kamičak
|
Uciteljica je unela ocene u elektricni dnevnik 😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 19.10.2019 10:24:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Caca1988 K.6god usla sa mojom sestrom u kozmeticki salon, i videla deo gde je solarijum. Nakon objasnjenja cemu to sluzi, njeno pitanje je bilo " Cekaj malo, one se sad tu peku?!" Shvatilo dete poentu 😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 31.10.2019 13:22:51
|
|
|
|
Ana RR
|
mm: Marko, probaj pužiće sa ajvarom M: Neću! mm: Zašto nećeš? M: Jer sam tako u mogućnosti! M: Ja ne slušam devojčice, one mnogo pričaju i naređuju, neću da ih slušam. ..... Ali ženu ću da slušam!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 31.10.2019 13:25:51
|
|
|
|
pari
|
Hahahaha, pa ovo je hit Ana!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 31.10.2019 13:27:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Zamisli... ali jer sam tako u mogućnosti... pa ja ne znam gde je to čuo!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 31.10.2019 13:29:02
|
|
|
|
pari
|
Mozda neka reklama ili od nekoga iz skole... Meni je M isto rekao jednom da hoce da ocisti nesto da bude blistavo i cisto :) ja se iznenadila otkud mu to...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 31.10.2019 14:25:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma to je iz jedne pesme ali ne sećam se da je on slušao Ali bitno da će on slušati ženu mm se iskidao od smeha, kaže pa da, tako mora, video od oca
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Anketa
testtamaramarkoiz vaseg iskustva,ako je na trakici jedna linija crvena,a ova druga koja pokazuje trudnocu blago roza...da li je to znak : (inace tako je na 2 testa)da sam trudna (
95%)
da nisam trudna (
5%)
Ukupan broj glasova: 66Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!