Misha i Ljisha -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (5.3.2018 7:18:30)
|
Juce je D imala utakmicu. O uzbudjenju necu ni da pocinjem. Spremili smo ih, sede na klupi i kaze drugar: "Ja vise ne mogu da trpim" [sm=smiley36.gif] (cekali su obuceni komplet sigurno 40 minuta) I konacno izlaze na led, svi zbunjeni jadni. Na znak sudije izlazi jedna ekipa a ulazi druga, deca ne kapiraju ostaju na terenu, treneri klizu do sred terena i vade ih napolje [sm=smiley36.gif] Moja D ulazi na teren i pokazuje svoje "klizacke sposobnosti" onako elegantno se klizala ni ne obrativsi paznju na pak [sm=smiley36.gif] Ok drgi put ulazi, malo je bolje, pratimo pak idemo za grupom. Treci put ulazi dolazi do paka i trener vice pucaj na gol, i D moja PUCA NA NAS GOL [sm=jezicek.gif] Valjali smo se od smeha, ja rekoh bitno je dati gol a u ciju mrezu ce da udje to nema veze haahahah... I kraj utakmice, deca rumena, srecna, gledali smo navijali smo. I kaze trener meni. Dunja mu dosla i rekla "treneru, treneru moram nesto da vam kazem" i on je pomislio sad je nesto jako bitno i hitno (tipa mozda treba u wc da ode ko zna) tek ce ona njemu "Ja jako volim da se mazim" [sm=jezicek.gif] Kaze trener nije izdrzao da se ne smeje. Jako je SVE bilo smesno, naravno svi roditelji presrecni i preponosni svojom decicom. Jedni Rusi su se malcice pobunili, jer su u druga dva tima imali ocito stariju decu a ovo je bio turnir za decu ispod 6 godina. Mislim da je jedan mali bio duplo veci od moje D a moja D nije sitna. Al dobro, bitno da su se deca igrala i zabavila. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|