Anarunika -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (27.5.2016 10:59:00)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Moj Edip je danima u izjavama, propracenim seretskim smejanjem, tipa: mama, ja bih se s tobom ozenio[sm=zz_bounce.gif] Dobro se sećam Edipovske faze kod Aruna. Jedan dan, bili smo u selu, Svratio Ž do automehaničara nešto a mi ga čekamo u kolima. Vidi Aki u dvorištu neku ženu pa kaže."A što se tata ne oženi ovom tetom?" Ja ga pitam "zašto" a on kaže: "Pa da mogu ja da se oženim sa tobom" [sm=smiley36.gif] To je bilo pre jedno tri godine a pre par dana mi dolazi sa pričom: "Mama ,jel znaš kako se Anja zaljubila u mene?" Ja ga pitam "kako" a on mi kaže: "Pitala me: "Arune ,jel mogu da ti pipnem mišiće" i ja joj kažem možeš. Kada je pipnula rekla je "Wow" .I sve mi to on priča onako sa zadovoljnim osmehom i širom otvorenih očiju sav zadovoljan [sm=smiley36.gif] Pa nastavlja: "ali ja nisam više zaljubljen u nju, ona samo sedi i nešto crta. Sad sam se zaljubio u Mariju." ja ga pitam: "A što ti se sada Marija sviđa" a on mi isto tako sav "veliki" kaže: "Pa brate, živahna je!" [sm=smiley36.gif] Umrla sam od smeha ali u sebi da ga ne uvredim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|