RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (29.1.2018 19:19:19)

Pa tata nije precizirao sta se brise. [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (29.1.2018 20:53:42)

MiLj bas tako,a ona samo nos zna da obrise [sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (29.1.2018 22:25:28)

Veselice [sm=smiley36.gif]
To me podset_i na M kad je uzela frulu, a mm joj rekao da se u nju duva i onda ona svira, a ona krenula da duva nosem i još je uspela i stvarno da proizvede zvuk [sm=smiley36.gif]

dddaca -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (29.1.2018 23:02:55)

Hahaha [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 8:02:01)

Kao i uvek slusamo D i ja radio u kolima ali naravno naidju i vesti i reklame. Kad idu vesti ona uvek ponovi : Nas predsednik Aleksandar Vucic[sm=smiley36.gif]. Medjutim ide reklama za vijagru tj za alfa aktiv i kaze reklama "za sve odrasle muskarce" tek ce moja D iz sedista: Mama tata je odrastao muskarac kupi mu alfa aktiv[sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 8:25:18)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Moj sin je rekao da se mm i ja ne smemo vise voleti jer nece vise beba po kuci[sm=jezicek.gif]

dddaca -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 8:32:57)

Ha, ha. Znaju deca

veselicaa -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 11:20:21)

Milena Nina svira frulicu,ja je snimala,nisam mogla da verujem da moze.
Isi i nama S zabranila ljubljenje,kaze samo u obraz[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 12:10:33)

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Milena Nina svira frulicu,ja je snimala,nisam mogla da verujem da moze.
Isi i nama S zabranila ljubljenje,kaze samo u obraz[sm=smiley36.gif]

Moja kao neki inspektor ulazi u sobu i kaze: Cula sam neko ljubljenje [sm=smiley36.gif] i obavezno se naljuti ako tata kad dodje s posla prvo poljubi mene pa nju. Mora nju prvo.

Milena18 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 12:32:17)

Hahaha, čula je neko ljubljenje [sm=smiley36.gif]
Veselice, mi smo popadali kad smo čuli M da svira. Još onako šeta po sobi sa frulom i duva iz sve snage, sva se unela. Znači, ima još nosnih svirača [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 17:56:01)

Znaci deca misle bebe stizu zbog poljupca [sm=smiley36.gif]
Milena Nina duva ustima,stavi u usta i duva[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 20:40:47)

Moji pamtnjakovici. Obozavam ovu temu.[sm=smiley36.gif]
Cula sam neko ljubljenje.

Milena18 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (30.1.2018 22:24:13)

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Znaci deca misle bebe stizu zbog poljupca [sm=smiley36.gif]
Milena Nina duva ustima,stavi u usta i duva[sm=smiley36.gif]

E pa onda je ona ozbiljan svirac [sm=smiley1.gif] M ne ume da duva ustima, samo nosem. I kad pokazuje kako vetar duva, duva na nos.

isidora88 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (31.1.2018 10:43:00)

Klinci su haos. Nista lepse od ove teme, odmah se oraspolozim[sm=bravo.gif]

Duškić -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (31.1.2018 11:35:42)

Duse male, da se smejemo nego kako.

Anck Su Nmaun -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (5.2.2018 8:41:49)

V voli da slaze sudove iz masine , a u skorije vreme je poceo sve da baca u smece [sm=jezicek.gif]
Juce sam nasla dva spila karata u smecu, kod bake juce tanjir ubacio, a jutros vadi iz masine neku plasticnu posudu i pravac u smece [sm=jezicek.gif]

mama Jo -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (5.2.2018 8:47:34)

Bas, divna tema, momentalno izmami osmeh na lice...

Joj Anck sad me podseti kad je moja J.pre god.dana sigurno... zaigrala se, i iskkristila momenat kad je kao niko ne gleda i bacila u smece noska (inace ga se plasila, kad treba da izvlacimo iz nosica najvise je plakala)... i jakk je bila smesna kako se sunjala pa pogledala okolo da li neko gleda, otvorila deo u kuhinji sa kantom- tresnula ga i trk nazad u sobu da nastavi da se igra 😁😁

Ti od sada kad ne budes znala gde su neke stvari potrazi ih u kanti 😁

Anck Su Nmaun -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (5.2.2018 8:52:11)

Hahah definitivno.
Inace ucim ga da smece sam baci u kantu, kad pojede smoki il sl.
Samo me interesuje kako on to sad u svojoj glavici smisli da i tanjir treba tamo da zavrsi. Karte nisam ni videla kad je bacio, ja otvaram kad imam sta da vidim [sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (5.2.2018 8:52:38)

Nama kanta stoji na terasi pa A ne moze do nje, ali zato sakriva sve zivo pp zamrzivacu, fiokama i tako nekim mestima koja se retko otvaraju

Misha i Ljisha -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (19.2.2018 14:05:26)

Gledamo D i ja brzo klizanje tj trke na 500m u klizanju i kaze D : mama ja navijam za tufnu [sm=jezicek.gif] (japan)

Srecko47E -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (23.2.2018 1:12:28)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Hahah definitivno.
Inace ucim ga da smece sam baci u kantu, kad pojede smoki il sl.
Samo me interesuje kako on to sad u svojoj glavici smisli da i tanjir treba tamo da zavrsi. Karte nisam ni videla kad je bacio, ja otvaram kad imam sta da vidim [sm=jezicek.gif]

Moj kumic je tako bacao redovno tanjire,case,cinije...

Anck Su Nmaun -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (23.2.2018 7:19:04)

Ma to je krenulo sve redom, cim nam nesto zafali pa nemozemo da nadjemo po kuci trazimo odmah u kanti za smece [sm=smiley36.gif]

Srecko47E -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (23.2.2018 10:46:41)

Hehehe pametnice male[sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (23.2.2018 10:48:23)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Gledamo D i ja brzo klizanje tj trke na 500m u klizanju i kaze D : mama ja navijam za tufnu [sm=jezicek.gif] (japan)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sjajno 😊

Misha i Ljisha -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo (27.2.2018 7:52:50)

U nedelju D ima turnir. Igraju protiv Spartaka iz Subotice i NS Starsa. I pita mene D mama sta je to utakNica[sm=smiley36.gif]. Tek mi tad bilo jasno da ce biti sou i pisurija. Pa objasnjavanje plavima treba da date gol pa znas gledalimo smo olimpijske igre. Tek ce ona Mama bicu na televizoru[sm=smiley36.gif] (valjda misli dete u svojoj glavi da ide na olimpijadu hahaha)

Elem. Jos nesto. Ispao joj zubic i mm i ja se nismo setili nista da joj kupimo ma kao ajd stavicemo 5 dinara pod jastuk i dobice puc puc bombone. Toliko se obradovala kao da je u najmanju ruku dobila na lotou i da je dobila milku od 300 grama[sm=smiley36.gif] ide i svima prica DVA DVA poklona joj donela zubic vila I Novcic I puc puc[sm=smiley36.gif]. Roditelji na hokeju me zezali da sam stipsa. Hahah... Al to koliko se obradovala i ne ispusta 5 dinara iz ruke i svi prica ja ne mogu da opisem.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>