RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 10:00:34)

Suzi, upravo tako. S tim da sve gore koje sam nabrojala su mi kao najblizi jer rođenog nikog nemam osim mame. Svu dečicu tu gledam kao na rođene. A mama naruči sve I svašta. Jbt nekad nam je rezervoar bio 50€, sad je 80. Nekad smo išli po dva puta, a sad jedva skrpimo I za jednom. No, barem me vi razumete[sm=smiley31.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 10:47:50)

Di ste mamike?
Citam vas redovno, ali nemam nesto posebno da pisem.
Dobro smo, to je najbitnije.
Trco, i ja te razumem[sm=smiley1.gif]
Mi odemo do Nove Pazove, tamo mi je tetka i dve sestre koje imaju svoje porodice, pa me taj put kosta 50 evra. Ja sam isto u fazonu da nigde ne idem praznih ruku i ako ne mogu tako, necu ici nikako.
Kod nas je bas toplo, Lenkic pajki, pa cemo kasnije u setnju.

amelia -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 12:01:18)

Jutro ili dan mame kako kome[sm=smiley36.gif] jess kako si jel imas mucnine? Ja ustala oprala cebe zimno nase i posteljinu. Sad trebam oprati posteljinu komplet sve od A krevetca. Dok mali spava da iskorostim. Inace mi po ceo dan skitamo mali place kad udze u kucu ceo dan bi buljio napolju. Meni izasa neka alergija na ruke ne znam ni od cega je. Jos samo mi to falilo. Juce se merim u apoteku 48 kg [sm=zmeden.gif] zar meni treba da pesacim po 6 km.
Trco nista mi ne pricaj [sm=smiley13.gif] nama ostalo jos tri meseca ne znam kako cemo ici i da li cemo ici. Da ne pricam da prosle godine nismo bili jer sam ja tad bila u 9-om mesecu trudnoce. [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 12:25:23)

Jess,bas sam se pitala gde si,slabije te ima..jesi dobro,kako podnosis?
Amelia,da nije od sunca alergija?ako si bila u majici bez rukava,a sunce.
Ja cistila stan,boka spava,pricala sa drugaricom sat vremena telefonom..sad da vezbam sa b malo.

Sanjalicaaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 13:19:52)

Nema je Niki. Da l su izašli iz bolnice.
Amelia, a što pešaciš toliko?
I ja sređujem stan. Sad ću ručak. I spava.

Jole84 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 15:18:06)

Ćao mamike, kako ste [sm=bravo.gif]
Sanjalice negde si me pitala za razliku....da, ista nam je, sad vidim [sm=smiley1.gif] 21 mesec....kako se vi borite? Da li ti je teže sada ili na samom startu? Ima li ljubomore...
Trćo verujem da ti žao što ne dolaziš, ali stvarno niko ne bere pare po drveću, i ko ne razume džabe objašnjavaš, ko da ti ne želiš...Biće prilika [sm=smiley31.gif] Jel su klinci dobro? Slušaju? [sm=smiley36.gif]
Ništa vas nisam pratila, nadam se da se vraćam u kolosek polako [sm=smiley36.gif]
Voci dobrodošla nova mamiko [sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 15:18:47)

Ja pospremala malo, nahranila decu, oprala suđe, ručak je pri kraju, jutros pravila krofnice sad uzela jednu da pojedem da dignem šećer [sm=smiley36.gif]čekam m s posla pa da bežimo napolje. Danas sam ih izvela jedino na terasu.
Nešto se smrkava, hoće li kiša? [sm=zmeden.gif]

amelia -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 16:35:59)

Branki ne znam ne verujem da je od sunca samo na sake imam ovamo gore ne. Mozda mi smeta neko jelo [sm=zmeden.gif]
Sanjice pesacimo zbog setnje i kao ja da se zategnem malko,daleko smo od grada pa nam toliko treba da idemo do centra i nazad a bas mi prija nije sad ni toliko vruce. Ali izgleda cu samo da oslabim nista od zategnatosti [sm=smiley36.gif]
Jole jel i dalje place nata posle podoja?
Voci dobro nam dosla eto konacno si i ti mamica [sm=jezicek.gif] kako ide dojenje jel imas mleka?

Sanjalicaaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 17:02:45)

Jole, kako vreme prolazi sve mi je lakše. Kada krene duže noću da spava već je lakše. G je bio strašno ljubomoran prvih mesec dana. Sada ga obožava. Kako je kod vas?
Suzi, vreme je super. Baš za šetnjicu. Mi smo juče bili na keju, pojeli su nas komarci.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 17:23:53)

Kod nas je padala kisica malo pre. Sanjalice, mi smo bas daleko, pa razlicito i vreme [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 17:48:36)

Kod mene nema kiše ali je oblačno. Sad smo došli kući, ogladnele su mi cicike pa da ručkaju. Da je lepo ponovo bi van posle ručkanja ali pošto je oblačno ostajemo u stanu.

Sanjalicaaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 18:08:24)

Ivana, ma mi smo van civilizacije, kod nas je uvek naopako [sm=smiley36.gif]
Mislila sam da nas dvoje izađemo malo po kraju da prošetamo i do apoteke ali duva neki vetrić. Ostajem kući da peglam.

nikiteki -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (13.4.2016 22:43:29)

Mamike mi smo danas konačno izašli iz bolnice

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 7:28:12)

Dobro jutro mame
mi juce ceo dan napolju. Bili kod tetke na placu. Super nam bilo.
L me nocas ubio od nespavanja. Imam utisak da je malo malo trazio da sisa. Uhhh ne znam kako cemo se odvici od sise. Sad nece ni tokom dana da zaspi bez nje. A evo i nocu se budi , ajd sto sisa , nego se budi , trazi je , i onda je samo zvace i tako se umiri i zaspi

eca89 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 7:39:48)

Dobro jutro mamike, kod nas oblačno!
E, ovako Maraj, sve znam kako ti je ja trenutno bijem bitku odbijanja od sise!

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 7:42:27)

Eco mogu misliti kako ti je. Ja ne planiram jos. Mali je. Ali se previse vezao za nju. Pre neki dan se upistao u setnji. Nece da zaspi trazi je. Dosli smo kuci ja ga stavila da sisa. Ubrzo je zaspao. A i ovo nocu me iscrpi.

eca89 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 7:46:18)

Draga, moja djevojčica ima 14mjeseci, s'tim da je do 7-8mjeseci, spavala skoro po cijelu noć, njoj kako su krenuli zubići, krenulo je buđenje, a sisom se tješi, ali nema više.
Izgleda da će biti nešto, jer se noćas prvi put probudila nakon 4h, a to se dugooooo nije desilo[sm=smiley36.gif]!

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 7:56:13)

Jutro mame!
Ja radim. Kao što sam već ranije pisala,izgleda da ću vam se javljati samo kad radim[sm=smiley36.gif]kad sam kući nemam vremena. Ja sa m bolje, malo kašljucam, malo me još zeza nos,ali je mnogo bolje naspram utorka,kad sam htela da samoj sebi oderem lice,koliko me je faca bolela[sm=hudicek1.gif] A naravno da sam bila sama sa devojčicama, jedino je i utorak oko 5 svekrva odnela obe pa sam onda kao odmarala. Juče sam uprkos prehladi presadila sobno cveće. Pola samo,još mi je ostalo nekoliko a to ću sledećom prilikom.
Moje bubice su dobro. Lu mi nešto paniči, ne znam šta da joj radim,pisaću u odgovarajućoj temi,valjda postoji.
Maraja,to za neprestano sisanje, ili ćeš da presečeš i da ga odvikneš, ili ćeš kao eca i Branki [sm=jezicek.gif] (Branki draga[sm=smiley31.gif])boka još uvek sisa,jel''da?
Jess,ako i nemaš šta da nam pišeš,samo se javi,da znamo da ste dobro[sm=smiley1.gif]
Odoh da radim.

Sanjalicaaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 8:01:59)

Dobro jutro.
Niki, super za izlazak? Jeste dobro?
Maraj, jel mu ide neki zub? Ja preko noći još uvek nemam taj problem, ali preko dana traži non stop. Pitam se da li imam dovoljno mleka.
Eco, bravo za 4 sata[sm=smiley36.gif]
Mariya, super da si bolje. I ja zaglavili ovih dana na antibioticima. Kpnacno mi je bolje.

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 8:11:09)

Sanjalice izbla mu je druga jedinica pre nedelju dana. Ne znam sta mu je , al vec vidim muku oko odvikavanja od sise

New Mom -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 8:19:13)

Jess, trudna si? Jao, divna vest! Bas mi drago! Cestitke! [sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 8:19:43)

Di ste mame?!
Kod nas danas kišurina. Bljaks! NEma napolje danas, a taman sam lepo uhvatila ritam koji je i Luki odgovarao. Pre podne u šetnju sat vremena, pa onda ima užinu i odvalis pavanje po 2,5 sata. PA onda ručak, pa po seku u školu i opet napolje nekih 2-3 sata... Danas ćorak. Ima da šene u kući.

Inače mm je odlučio da od regresa idemo ipak za Bg jer prošle godine mama nije dolazila, pa kao ne idemo namore nego u Bg. I tako. Komplet sra*e ispade juče kad sam mami rekla da verovatno ne dolazimo. Momentalno me i sestra i tetka kontaktirale. Verovatno je zaboravila da im kaže da sam joj rekla da dođe i da ću joj verovatno obezbediti prevoz do mene za džabe (da je doveze moja drugarica)... No dobro.

Niki, super što ste konačno napolju!!!
Za buđenje i sisanje ne znam šta da vam kažem. Moj ne sisa, ali se budi. Od onih zuba što su se nakokali do danas ništa!!! I dalje stoji na donje dve jedinice i jednoj dvojci. Gore obe jedinice i dvojke. Četvorke otečene, tj desni - samo čekam kad će. Dvojka ni u najavi [sm=jezicek.gif]
Budi se, skiči u snu - sve to pripisujem zubima. Jbg proći će i to pa smo posle na konju.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 8:20:42)

Dobro jutro. Ja ucim. T u vrticu. Sofi spava. Sad cu i ja uskoro na posao.
Mnogo mi se spqva i nisam mnogo ulagala napor kao prosli put. Nadam se da cu uspeti da polozim.
Sve slazem sa Maryia. Najbolje u startu se malo iscimati i preseci da ih sisanje uspavljuje. Posle ce biti teze. Moja deca su se uspavljivala bez sisanja.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 8:23:52)

Dobro jutro, budni od pola 7. Još malo pa doručak. Napolju tmurno ali čini mi se da nije hladno.
Trco super da ipak dolazite! Lepo da se provedete. Kad dolazite?

U moja deca mnogo loše spavaju poslednjih nekoliko noći, nema broj koliko puta ustanem, i ja to pripisujem zubićima.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (14.4.2016 8:25:30)

Suzi draga pojma nemam. Kad mm dobije regres. A to se nikad ne zna. Zadnje dve godine su ga dobijali u februaru (zavisno kad gazdi zatreba lova [sm=jezicek.gif])

E nego - proradio mi telefon čudesno!!!! Pa juče je bio moj happy day [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>