RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 19:14:28)

Ivana mnogo jaka glavobolja?

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 19:18:27)

I ja sam imala nizak ili normalan al pred kraj mi skocio pa sam morala da pijem lek za pritisak i bromazepan. Vidi da ti neko izmwei pritisak. Pretpostavljam da te nije bolela glava , tad kad su ti merili?

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 19:43:25)

Ne,nije me bolela glava tada. Vidis,uopste to nisam povezala.... Da,Suzi,bas je grozno.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 19:45:38)

Ivana ne bih da te plašim, niti bili šta slični, ali mene su porodili zbog jake glavobolje.
Glavobolja je počela noću, nikad jaču nisam imala, pored raznoraznih lekova nije prolazila, ujutru su me poslali na hitan carski.
Javi se nekom lekaru ako te baš puno boli.
I meni je pritisak bio tada u granicama normale.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 19:54:14)

Draga,nisam znala... Popustilo je malo u toku Dana,nocas sam mislila da cu umreti. Mada,ako mi se to ponovi,verovatno cu ici lekaru.
U proslu nedelju na ponedeljak mi je otprilike ovako isto bilo. Tokom cele nedelje pomalo je tinjala glavobolja.

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 19:56:07)

Ivana i suzi i ja smo imale povisen pritisak pred kraj. Ni ja ne bi da te plasim al nemoj se igrati. Proveri pritisak obavezno

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 19:59:07)

Svakako nije za igranje, ako te ponovo jako zaboli kod lekara, molim te!!!
Neku da mračim niti da te plašim, ali meni su rekli da su odložili porođaj, znak pitanja je šta bi bilo sa nama trima.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 20:00:45)

Ne,taman posla,Dobro da ste mi rekle. Ja uopste nisam razmisljala o tome,jer mi je I proslu trudnocu I do sada bio nizak pritisak.

marketing RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (30.4.2016 21:37:00)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drage dame, pozurite, jos samo do ponoci pisite nam u temi CortinaT jer tri Ringerajke osvajaju sjajni CortinaT krem [sm=bravo.gif]

Evo linka na temu u kojoj pisete KLIK

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (1.5.2016 7:19:09)

Dobro jutro mamice.
Uh bre Ivana, pa zasto te glava boli toliko? POslusaj s-Suzi i maraj, ako se i veceras bude tako desavalo, sutra lekaru, nije igra. Mene je glava bolela par puta u trudnoci, ja sam bila izoblicena , pritisak dobar, sve u redu a mozak se raspada. Bas nije prijatno.
Jutros sam zatekla moju bebu u dijagonalu okrenutu, sta je on od tri jutros radio u krevecu, ja nemam pojma, ali ga blagosiljam svako jutro sto me pusta da spavam nocu. Nisam mogla da se odlepim od kreveta jutros. Zato svaki put prted spavanje, potpuno izgubim zivce jer je budan po ceo dan, stop hocu i trudim se da nesto napravim, ali me je mm sinoc tako izveo iz takta da nemam reci. Inace se dobro kontrolisem i osecam, ali sinoc mi nije dobro bilo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 32 33 [34]