Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 9:32:47
|
|
|
|
BubaBubica
|
MishMash baš tako, do sad je bio navodno bata a juče seka, mada ja ovom ne verujem jer većini trudnica ne pogodi već lupeta. Zato čekam da odem privatno pa da na miru mogu da planiram kupovinu stvari koje mi fale.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 9:45:01
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Voci vi ste već stigli kući, divnooo, uživkajte. Javi se kad stigneš Ivana pa gde ti da nosiš krevetac, stvarno te treba tući. To možeš tamo kad uđeš u 37. nedelju. Bubu nadam se da ćeš brzo ozdraviti. Meni stalno curka nos, kašljucam, više sam se smotila od čajeva i vitamina c Anck mene da toliko boli stomak otišla bi pet puta kod dr, ali ja sam paničar. A da li sme bensendin u trudnoći? Ja sinoć legla i uzela telefon da vas malo čitam i vidim tema porađa se Borica, Taman htedoh da komntarišem, kad vidim da Bubi unosi zabunu Bila sam juče na kafi sa drugaricom i kaže mi da je trudna, isto čeka treće. baš sam se obradovala, Idem da kuvam kakao rekoše mi da je dobar za krvnu sliku. Ostale trudnice (ne smem da nabrajam nekog ću sigurno zaboraviti)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 9:53:09
|
|
|
|
marijana22
|
Bubice nije valjda da se ljutiš Moramo malo da se šalimo........ Meni su na prethodnom UZ rekli da je devojčica, mada sam ja imala osećaj da je dečak. Nadam se da nisu pogrešili jer sam ja već kupila neke stvari za devojčice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 9:55:56
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao, trudničice! Samo da vam mahnem... Bubice, jesi li bolje danas? Voci, uživaj sa svojim mališanom, baš mi je drago da ste brzo izašli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 10:15:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, nadam se da i meni nisu pogresili, inače ce dečak spavati u ljubicastom krevetu Bubi, izvini ako si se uvredila, nije mi to bila namera.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 10:28:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Dobro jutro Anck mene da toliko boli stomak otišla bi pet puta kod dr, ali ja sam paničar. A da li sme bensendin u trudnoći? Sme sigurno pa ne bih ga na svoju ruku pila Juce popodne sam se stvarno super osecala posle bensedina, mislim da sam mogla i da trcim al evo jutros opet zateze, al posto sad idem do dr. vozim pa necu da se uspavam negde usput
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 10:57:38
|
|
|
|
BubaBubica
|
Izvinjavam se što sam tako burno reagovala, preterala sam i ja, u poslednje vreme bez razmišljanja kažem šta mi je na umu a posle se izvinjavam. Jako mi je loše, bila sam kod doktorke ipak i dala mi je Cefaleksin, htela je prvo Penicilin inekcije ali je odustala. Užas imam osećaj kao da mi se mozak upalio a ne sinusi i grlo. Inače se ne lečim lekovima tako da verujem da ću brzo biti bolje od antibiotika. Ujutro sam se najela one mešavine od sveže cvekle, šargarepe, jabuke, meda i limuna, pa ću da uvedem i neke vitamine, u poslednje vreme nisam ništa uzimala, dobro sam se osećala i odmah sam se opustila i previše. Ide msad malo da prilegnem dok su devojke mirne, posle podne mi dolazi sestra iz škole pa će da ih zabavlja. Ljubim vas sve do jedne, kuckamo se kasnije EDIT Samo da pitam, da li možda znate da li mogu sad da vadim krv za krvnu sliku dok sam bolesna ili da sačekam da ispijem lekove i da mi prođe ovo?
< Poruku je uredio BubaBubica -- 13.4.2016 11:05:44 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 11:40:09
|
|
|
|
Milena18
|
Bubi, da li krvnu sliku radiš u sklopu redovnih analiza u trudnoći? U tom slučaju, mislim da bi bolje bilo da sačekaš jer bi ti sada sa tom upalom leukociti sigurno bili povišeni, a verovatno i sedimentacija. Možda bi ti najsigurnije bilo da pozoveš lekara koji ti je dao uput za laboratoriju i pitaš.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 11:48:02
|
|
|
|
Sandricak
|
Ivana, rezlutati negativni, niti sam imala niti sam hvala Bogu pokupila virus za sada... zovem danas da vidim kada mi gin radi pa cu ici da kukam za bolovanje, a ovi s posla ima da me lincuju... Od jutros sam bas kilava, bole me ledja, bebac se smestio nesto nisko pa svako malo idem u wc, a plus se rita gospodin da poludim... masem svima... Voci, tebi posebno i bebici...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 12:05:02
|
|
|
|
Ella2407
|
Caooo caooo Jaoo neki smor na poslu od jucerr Dosadaa ubiii Boze sacuvaaajjj.. Otisla sam jucer u apoteku i kupila sebi magnezij onaj neki sto ide direktno.. Kukovi i preponee me bolee haoss,bas mi je ruzno hodat.. Pa da vidim Hocel magnezij ista pomoc .. I daa,de mi recite Ako mi se nekako stomak odjednom stvrdne al ne citav nego kao neka kvrgaa i malo se stomak na zom MJestu ispupci,jel to ona BH kontrakcija ili je bebaa Pusaaa
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 12:20:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ella, ako je samo na jednom mestu, ja bih onda rekla da je beba. Sandricak, uf, bas nezgodno. Koliko ces morati biti na bolovanju? Bubi, računaj da bi ti sutra trebalo biti bolje od antibiotika. I da, ja bih krvnu sliku radila par dana posto popijem antibiotik.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 13.4.2016 12:21:40 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 13:16:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo mene stigoh od Dr. dobila sve upute, doznake , zatvorila trudnicko otvorila porodiljsko..i zavrsila vise sa cekanjima za par papira! radila mi CTG sve ok, prepisala mi bensedin i rekla to mi je sto mi je, usla sam u 35 pa nek se i porodim! Diiivnaaa zena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 13:25:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, Anck! Ma, ne opterećuj se, sve ce to biti u redu. Nije ti, naravno radila ultrazvuk?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 13:35:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ne opterecujem se uopste vise, mislim dobro smo dogurali, bilo bi dobro jos nedelju dve al ako se desi...desi. Nego mi je zena urnebes smesna sa njenim izjavama. Vice nemoj da setas , odmaraj a ja nigde ne mrdam, potvrdila mi je za bensedin dva puta na dan po pola al necu ni da pijem ako me ne pritisne.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 13:38:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nije mi radila UZ, a nema veze radila sam pre dva dana na Betaniji.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 13:44:52
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Sandricak, uf, bas nezgodno. Koliko ces morati biti na bolovanju? Videcu koliko nakukam kod dr, on mi je nudio prosli put 30 dana trudnickog pa da onda idem na komisiju... Videcu sta uspem... Kod nas na poslu ima posla juce i danas, pa sam manje ovde... ali citucnem s vremena na vreme
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 14:16:51
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala vam puno devojke na odgovorima. Upravo zbog toga da ne pokaže sve haos a posle će se videti bolje šta mi tačno fali. Malo sam dremnula ali glava ne prolazi, kao da me neko noževima bode svuda po licu i glavi, kako kinem, kako se sagnem, kako zakašljem, hoću da umrem. I oči me bole kao da mi neko vadi viljuškom. Očigledno opet sinusi, samo prošli put nisam nikako lečila, zato mi se sad i vratilo da mi naplati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 14:18:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, uzmi i magnezijum, znacice ti. Sandricak, begaj onda na bolovanje sto pre.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 14:42:07
|
|
|
|
sansa
|
ja samo da vam mahnem
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 15:26:42
|
|
|
|
vocicana
|
Jao divno, Anck i ti meni falis bas, ja se juce malo i iznenadila kada mi rekose da nas pustaju, ali zutica je tek uzela maha, mada nam bilirubin nije presao 200, bio decko na fototerapiji 10 sati, juce rezultat pao, mnogo sam bila srecna. Ali cimerke iz sobe su plakale na red. One koje su trebale ici ostale su najduze, a mi smo zadni dosli a prvi otisli. Drzite se, borice ljubim te, pa sto pre sa mnom kod mama, da see ove crtice uozbilje vec jednom. Milena Sandricak lutke moje
< Poruku je uredio vocicana -- 13.4.2016 15:27:27 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 17:54:49
|
|
|
|
borica
|
Samo da vam mahnem, trudnicice moje drage, pa odoh sa mm da pijem kafu i idemo na folklor L da vodimo, mislim ja bih mozda i ostala kuci ali bi mi malo prijalo da izadjem. Situacija je ista, malisa u stomaku se malo umirio, evo ga sad stucka. Sve vas ljubim Voci, Bubi, Ivana, Anck, Sandricak, Marijana, Ela i ostale
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 17:58:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Borice, idi, i treba da izadjes. Voci, ljubi bebana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 21:29:18
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro vece Ceo dan ne mogu da stignem da vam mahnem, samo negde Planiram sutra da odem na privatan uz ali jos uvek se razmisljam , borim se sama sa aobom i novcanikom Voci super je sto ste kuci, uzivkajte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 21:34:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nimfa, da li imas odredjen razlog zbog koga bi privatno ili bi samo da vidis bebu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 13.4.2016 22:07:11
|
|
|
|
BubaBubica
|
Men ije bolje jeee znala sam da će lekovi brzo odreagovati jer antibiotik nisam pila ne pamtim kad. Izbegavam lekove baš za ovakve slučajeve, kad već treba, onda mi brzo bude bolje. Ali baš osećam olakšanje. Zato želim vam laku noć, odoh da spavam pa se kuckamo sutra
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.