|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
12.4.2016 13:14:33   
IvanaSK RR
Meni su te prve nedelje bile jos groznije, ja sa u osmoj nedelji bila u bolnici. U 12. sam licila na avet i nista nisam mogla da jedem :)
Sto se tice mucnina i hrane, najopusteniji su mi bili sesti i sedmi mesec, tad sam se i ugojila.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 351
12.4.2016 16:34:40   
IvanaSK RR
Stigao mi krevetac i dusek :) Al sam mentol, sama unosila u stan i sad me boli stomak user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 352
12.4.2016 17:18:27   
Anck Su Nmaun
Jao bre Ivana pa sto si sasava!Al mogu misliti ... nestrpljenje user posted image

Direktna veza do poruke: 353
12.4.2016 19:07:09   
marijana22
Ne stigoh da vam se javim ceo dan. Vidim da ste se raspisale. Odoh da spremam večeru, pa da vas čitam

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 354
12.4.2016 19:34:27   
IvanaSK RR
Sandricak, jesu javili rezultate?
Anck, nisam htela da ostavljam u zgradi, a i interesovalo me kakva je boja krevetca :)
Malo me prestalo i evo sad opet zabolelo. Lezim, muz namesta krevetac.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 355
12.4.2016 19:46:35   
Anck Su Nmaun
Miruj samo!
Razgovarala sam s jednom dr, rece mi da popijem pola bensedina za ove kontrakcije, i popih pola od 5 mg i stvarno mi se smirilo samo sto se i meni prispavalo.
Neznam jel neko to pio za te BH kontrakcije?

Danas sam bas iskoristila dan, napokon ocistila Akvarijum posle dve nedelje...sram me bilo...oprala pelene i bebinu posteljinu....iznela svo cvece na terasu i uzivala u suncu ....

A sutra gomila za peglanje !

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.4.2016 19:47:54 >

Direktna veza do poruke: 356
12.4.2016 20:04:02   
Nimfa
Evo i mene, zakazala Uz za 5.5 , nzm samo kako da izdrzim do tada to je jos dvadesetak dana user posted image

Direktna veza do poruke: 357
12.4.2016 20:04:53   
IvanaSK RR
Nisam znala da bensedin ide za kontrakcije, al znam da sme u trudnoći. Ti popij cetvrtinu ako ti je to mnogo.
Joj, i ti ne mirujes!
Nimfa, pa sto nije moglo pre?

< Poruku je uredio IvanaSK -- 12.4.2016 20:05:40 >

Direktna veza do poruke: 358
12.4.2016 20:23:28   
Nimfa
Termini su puni nikako ne moze ranije, ja sam se u sebi razmisljala ono pa sto ne cekamo da se porodim pa cu lepo da vidim dete.
Opet bolje ista nego nista user posted image

Direktna veza do poruke: 359
12.4.2016 20:44:05   
IvanaSK RR
Pa, jes, to si u pravu, videces bebu kad se porodi user posted image
Stvarno nisu normalni.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 360
12.4.2016 21:44:42   
BubaBubica
Mene boli grlooo hoću da poludim user posted image i nos me peče, zapušen, ovo je užasno, a nemam temperaturu tako da ništa od lekova. Ja se iskreno nadam da će mi sutra biti bolje jer ću da šiznem od ovog. Sve me boli.

Ja sam dobila juče vreću bebećih stvari i ima i muških i ženskih i neutralnih, koji bedak kad ne znam koju vrstu da spremam user posted image Pregledala sve stvarčice, i vratila nazad u vreću. Neka čekaju još user posted image

Direktna veza do poruke: 361
12.4.2016 22:39:35   
Dada81

IZVORNA PORUKA: branki RR

Dado,jesi li ti to trudna sa trecim?user posted image

Jesam Brankii ,evo u iščekivanju, proletelo uz dvojicu malaca user posted image user posted image
I mene često hvata mučnina, evo sad i kiselina,nije se još spustila bebana. Nekada sam baš okretna i uživam u konstantnim udarcima ,mislim da ce mi bas faliti,a opet jedva cekam da he vidim. Zanimljivo mi posle plavih stvarčica da ću sada gledati i roze user posted image a samo da je zdrava. Od svega najviše mi smeta još uvek teško disanje posebno kad uveče odem u krevet. četvrtak sada na kontrolu,tamo zaglavim u čekaonici po 3 sata. A ,sve sam sredila sem krevetca.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 362
12.4.2016 23:03:20   
borica
Dobro vece i od mene, jos sam 2 u 1user posted image , prvo to da javim. Ivana pazi se zeno, jel te jos boli stomak. Bubice da sto pre ozdravis. Ja sutra treba da radim ctg, ali vec dva dana ne radi aparat u bolnici, tako mi je rekla sestricina, ona ide i vraca se dva dan. Ujutru cu da ih pozovem da vidim da li radi, bas bezveze, a mm uzeo slobodan dan za sutra. Nestrpljiva sam i ja da vidim da li ima kontakcija.
Anck user posted image za ciscenje akvarijuma, i mi nas bogami nismo cistili dugo.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 363
12.4.2016 23:04:10   
dijana1*
Dado tek sada vidim da si trudna. Jaooo draga cestitam ti od srcauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 364
12.4.2016 23:22:21   
Dada81
Dijance, hvala puuno user posted image Evo me ,37. ned.samo da sve buude dobro. Neke testove sam trebala ali nisam radila pa mi lagana trema,ali ako Bog da bice dobro ,blizu je. Pratim ja vas ,medenjaci mali ,ljubi ih. user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 365
13.4.2016 7:11:25   
MishMash
Dobro jutro trudničice! Izvol'te kaficu user posted image . Ja sam budna od 5.

Ivana, kako si danas je l' te još boli? Anck, bravo za akvarijum, tu baš ima posla!

Bubice, tebi su rekli da nosiš batu, pa seku? Valjda sam dobro ukapirala.

Borice, nadam se da su namestili aparat, stvarno ne znam kako mogu da rade bez toga!

Dado, svaka čast, treća beba!

Veliki user posted image za sve!

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 366
13.4.2016 7:17:54   
IvanaSK RR
Jutro, dragi stomacici!
Da pitam Bubi jel se neko danas poradja? Hihihihi, ubice me :) Bubi, nadam se da si bolje.
Dado, sitno i ti odbrojavas.
Borice, javi sta je bilo.
Mishu, hvala na pitanju, bolje je. Samo sam umorna, mnogoooo mi se spava :(

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 367
13.4.2016 7:40:05   
Anck Su Nmaun
Jutric cureee
Ja ustala sa stvrdnutim stomakom user posted image

Akvarijum sam morala sve cekala mm da mi pomogne i tako jadan osta ne ociscen vec 3 nedelje... jadnicci mali, reko sad cu ja to. Pa me posle mm grdio user posted image

IZVORNA PORUKA: Dada81

Zanimljivo mi posle plavih stvarčica da ću sada gledati i roze user posted image a samo da je zdrava. Od svega najviše mi smeta još uvek teško disanje posebno kad uveče odem u krevet. četvrtak sada na kontrolu,tamo zaglavim u čekaonici po 3 sata. A ,sve sam sredila sem krevetca.

Eto Dade u 37 nedelji pa kad pre ..mislim nismo ni znali nije te bilo ovde user posted image

Tako je i meni sad sve cudno sto uzimam plavo posle onoliko roze i masnica , suknjica i cvetica!

Mislim da se meni bas spustio, lakse se dise!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.4.2016 7:41:17 >

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 368
13.4.2016 8:15:14   
vocicana
Devojkeeee, caooo, ja skuvala nes, mi dosli kuci juce!!
Kako ste, sada ne mogu da citam temu, ali svakako hocu, samo da se malo uhodam sa bebom i svim obavezama. Sta je sa boricom? Moram da joj cestitam, nadam se da je dobro prosla.
Ljubim vas

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 369
13.4.2016 8:35:57   
IvanaSK RR
Caoooo, Voci
Hahahaha, borica se nije porodila, Bubi digla laznu uzbunuuser posted image Crkli smo juce od smeha.
Anck, neces ti trudna docekati termin :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 370
13.4.2016 8:49:18   
vocicana
Stvarno?! Pa sta se desilo?
Duse moje debelice...
E da ne zaboravim da vam kazem, stomaka nema skoro nigde, vrlo malo je ostao, samo prvi dan posle porodjaja sam izgledla kao da sam 5-ti mesec. Zato ruckajte. Nisam se naravno izmerila, ali bicu fit sto me raduje, jako brzo, samo da se malo zategnem, kicma mi je lose.
Moram da napisem porodjajnu pricu, u prilici.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 371
13.4.2016 8:51:34   
borica
Dobro jutrooo i od mene!
Voci nema jos uvek nista novo kod mene, Bubica je htela ranije da me porodi juceuser posted image .
Pa vi ste kuci, zlato malo, uzivajte i mazite se.
Akvarijum ce mm danas definitivno da ocisti , odlaze ciscenje i on. Jadne ribice.
Sto se tice aparata za ctg, zvao je mm jutros, ne radi. Ne znam sta se desava, ali mi je cudno da od onolike bolnice imaju samo jedan aparat(koji je praistorijski) i da jos nisu resili problem. Kad sam bila sa L rudna tad ih je bilo 2 na prijemu, i cini mi se jedan na patologiji. Jos su rekli da se javimo u DZ. Mm kaze pa ona se tamo ne leci, kao pa neka se javi tamo gde inace ide, a tamo ne rade ctg. Tako da cu ipak cekati da ga poprave, katastrofa.
Inace stanje je isto, nema promena. Sve vasuser posted image

< Poruku je uredio borica -- 13.4.2016 8:53:31 >

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 372
13.4.2016 8:54:53   
IvanaSK RR
Bubi nam se prehladila na svadbi, pa je osamucena i onda umislila :)
Borice, koja glupost, stvarno smo drzava za nepoverovati.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 373
13.4.2016 9:11:49   
Anck Su Nmaun
Pa gde si Vociiii..falis ..pogotovo ujutru na kafi user posted image
Nemam sad s kim da kukam user posted image

Ja cu malo kasnije do Dr. da sredim ove zavrsne papire, i valjda i upute ...

Direktna veza do poruke: 374
13.4.2016 9:30:26   
BubaBubica
Ajde ajde zezajte me, pa sigurno ne bih otvorila temu da me neko nije cimnuo sa njenog broja pa nisam baš tolika glupača user posted image Od sad znate, nemojte sa Bubi razmenjivati brojeve jer će odmah otvoriti temu da se porađa! user posted image I Voci sam zeznula i Boricu, sigurno ću i sledeću! Ok zezate se ali pomalo već preterujete user posted image

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here