Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.3.2010 10:46:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tata bio u Barceloni i kupio svojoj devojcici....ja sam se odusevila..pogotovo cuclom !
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 22.3.2010 10:47:51 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.3.2010 10:50:22
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Tata bio u Barceloni i kupio svojoj devojcici....ja sam se odusevila..pogotovo cuclom ! Extra! Mi imamo Chelsea varijantu (u rozoj boji), cucle i bodiće.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.3.2010 10:53:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super meni to bas preslatko! Al ce da budu male navijacice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.3.2010 10:56:57
|
|
|
|
New Mom
|
I meni je super. I izgleda tako slatko...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.3.2010 11:00:33
|
|
|
|
Lu
|
Baš super,nek je tata dao sebi oduška
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 14:08:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bila malo u setnjici i trazila sebi nesto da kupim kad naleteh na jedan butik gde je bilo i bebi garderobice pa sam nasla i odelce za bebin izlazak iz porodilista ( jos mi je samo to falilo) a sve iz delica pa moze da se kombinuje ... i za sad je dosta ...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.3.2010 14:10:33 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 14:11:53
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ahahahaha, ne verujem! Super fora!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 14:25:57
|
|
|
|
New Mom
|
I mi smo uzeli ponešto... OK, skoro sve. Teško je odoleti. Jaknice Haljinice Bodići Još bodića - mamina i tatina varijanta Zekice A ovo je za izlazak - tatin izbor
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 14:26:10
|
|
|
|
Tara
|
Preslatko
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 16:28:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Preslatko je sve! A za tatu, čista 5!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 16:31:56
|
|
|
|
Anoniman
|
New mom, prelepe su stvarcice!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 19:14:54
|
|
|
|
bojana87
|
ja još nisam nista kupila za bebu ali jedva cekam da krenem u shoping ,nekako ne zelim da baksuziram,kazu da ne valja mnogo ranije. Za sada jedino imamo krevetac koji treba da se prefarba.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 19:24:33
|
|
|
|
Dora
|
New Mom, predivne stvari Ja sam snimila sve što hoću da kupim, trebaće mi jedan "niski start" i za pola sata mogu da obavim šoping Sad sam kupila sve deci što treba pa sam mirna, mogu da planiram za bebu. Ali to ću posle uskrsa
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.3.2010 21:22:02
|
|
|
|
Zoka81
|
I ja sam danas isla u kupovinu i neke stvari od proslog puta zamenila posto sam uzela najmanji broj pa mi mama rekla da ce to biti malo. Evo nekih slicica od garderobe sta je moj svrca danas dobio Cak je danas od tate dobio i prve patike od adidas
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.3.2010 6:59:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zoko, ovo je EKSTRA
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.3.2010 7:58:41
|
|
|
|
New Mom
|
Predivno je!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.3.2010 8:52:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Zoko, prelepo je, vidi se da ne zivis ovde po garderobici Preko je svuda bolji izbor za manje pare Ja se posebno odusevljavam sa carapicama
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.3.2010 11:33:21
|
|
|
|
Tara
|
Zoko , garderobica je preeeslatka Covek ima i patikice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.3.2010 11:56:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Zoko, sve je predivno , samo imam jedno pitanjce: treba da se porodiš u julu (ako sam dobro izračunala), zašto si sve kupila dugih rukava (sem onih par bodića kratkih)?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.4.2010 19:37:19
|
|
|
|
Dora
|
Danas sam kupila garderobicu za bebu. Ostalo je još: kozmetika, kadica za kupanje, pelene...šta mi još treba dobro, šta god. Pa, evo: A baka je kupila:
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.4.2010 20:30:57
|
|
|
|
anajid
|
Joj sva sam se rastopila,pa to je PRESLATKO!!!!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.4.2010 21:56:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Doro prelepo je ...........
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.4.2010 22:02:48
|
|
|
|
gagana83
|
Preslatko
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.4.2010 22:14:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Dora!!! Meni je mama donela iz Pešte, na moj zahtev, par bodića dugih rukava, veličinu 50, ali mi ih ne da, ona ih čuva za sada . Tražila sam da to sada donese, jer kontam, u septembru može biti i hladno i toplo, uglavnom jesenja garderoica stiže kasnije, a od Luke mi nije ostalo tako malih bodića dugih rukava, svi su sa kratkim.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.4.2010 22:17:33
|
|
|
|
gagana83
|
Tasho vec krenula kupovina
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.