Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 11:38:52
|
|
|
|
Unica
|
preslatke su vam stvarcice... ja jos nista nisam kupila sad mirujem pa nema setnje a bas mi se kupuje...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 11:40:33
|
|
|
|
Lu
|
Preslatko Smeskice Evo ja moram da kažem da ovo prvo na slici(benkice) nikada nisam ni kupila ni koristila,praktičniji su bodići. Ove benkice se znaju zavrnuti i povući uz leđa, ispod recimo zeke(ovo na drugoj slici što si ti napisala stamplice).
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 11:43:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Znachi to shto sam napisala shtamplice...to su zeke? ili je to isto? To mi nikad nece biti jasno Benkice je kupila moja mama jer nije mogla da odoli kako su slatke.... a videtjemo koliko ce biti u upotrebi.... to je inache najmanje od svega shto imam...jer sve ostalo je broj 62...a to tje im garant biti veliko u pochetku
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 11:47:04
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Znachi to shto sam napisala shtamplice...to su zeke? ili je to isto? To mi nikad nece biti jasno Ni meni,ja to zovem jednodijelno odijelce A ja mislila da si se zabunila pa napisala štramplice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 11:50:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa nemam pojma... ja kontala da je ovo shamplica bez rukava i stopica... Valjda me niko nece pitati shta sam obukla deci kad im to obuchem....da ne bi morala da objashnjavam....
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 11:50:29
|
|
|
|
Dora
|
Preslatko je! Štramplice su sa kopčanjem na ramenima, a zekice su bez tog gornjeg dela nego kao donji deo trenerke ali sa stopalima (uh, al sam objasnila )
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 12:13:02
|
|
|
|
anci 81
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Benkice Shtamplice (valjda) Bodici Kapice, portikle Kapice, portikle, rukavice Shtrikane kapice, shushice i rukavice E to je ono shto smo zasad skupili...mahom pokloni...tj bake se dale u troshak...a i mi smo malo Joj,Smeskice,prelepe su ti stvari! Ja jos cekam,nisam krenula da kupujem.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 12:47:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Preslatko je! Štramplice su sa kopčanjem na ramenima, a zekice su bez tog gornjeg dela nego kao donji deo trenerke ali sa stopalima (uh, al sam objasnila ) Dobro si objasnila...kapiram A i videla sam to...samo nisam znala kako bih nazvala Joj...mi za 2-3 nedelje idemo da kupujemo garderobu, posteljinu i sve ostalo... sad kad vidim kad se engi porodila...meni je to za 13-14 nedelja
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 12:59:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Preslatko je! Štramplice su sa kopčanjem na ramenima, a zekice su bez tog gornjeg dela nego kao donji deo trenerke ali sa stopalima (uh, al sam objasnila ) Štramplice su hulahopke.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 13:03:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Dora Preslatko je! Štramplice su sa kopčanjem na ramenima, a zekice su bez tog gornjeg dela nego kao donji deo trenerke ali sa stopalima (uh, al sam objasnila ) Štramplice su hulahopke. E sad si me zbunila nachisto Shta je onda to na slici gde sam ja napisala shtamplice?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 13:06:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Dora Preslatko je! Štramplice su sa kopčanjem na ramenima, a zekice su bez tog gornjeg dela nego kao donji deo trenerke ali sa stopalima (uh, al sam objasnila ) Štramplice su hulahopke. E sad si me zbunila nachisto Shta je onda to na slici gde sam ja napisala shtamplice? Nemam pojma. Vidi u onoj temu Šta je šta - bebina garderoba.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 13:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR zekica / pidžamica / tutica / gegica - otvorene nogice, kratak rukav pantalone sa stopicama (ako je pamuk) ili štramplice (hulahopke) Sad sam potpuno zbunjena...al dobro...nije bitno kako se zove...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.2.2010 14:46:25
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Dora Preslatko je! Štramplice su sa kopčanjem na ramenima, a zekice su bez tog gornjeg dela nego kao donji deo trenerke ali sa stopalima (uh, al sam objasnila ) E ovo je takodje zakon,ako mene neko pita...a ne pita me
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.2.2010 12:41:16
|
|
|
|
Nensi*
|
Evo i naseg prvog kompletica
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.2.2010 13:02:31
|
|
|
|
gagana83
|
Nensi,vec ste poceli sa kupovinom
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.2.2010 13:08:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj....kako je sve medeno malo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.2.2010 13:12:09
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Nensi,vec ste poceli sa kupovinom Za sad samo ovo,nisam mogla da odolim
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.2.2010 13:29:38
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.2.2010 9:51:28
|
|
|
|
Tara
|
Meni je jos rano za kupovinu ,ali jedva cekam, gledam vase benkice ,stramplice ,sve je preslatko jooooj jedva cekam
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.2.2010 12:50:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Benkice Shtamplice (valjda) Bodici Kapice, portikle Kapice, portikle, rukavice Shtrikane kapice, shushice i rukavice E to je ono shto smo zasad skupili...mahom pokloni...tj bake se dale u troshak...a i mi smo malo jao smeshki bas ste lepe stvari uzeli bas sve mi se svidja Joj ti 20 nedelja ... ja evo 32 jos malo a jako malo stavri sam uzela..mm kaze ima vremena iima vremena a ja bih sve to odma...da mene ceka! Mi smo jedino uzeli par bodica i 3 pidzamice ili tanje stramplice (ono s rukaviama i nogavicama) ...kad dodjem do aparata bas cu postaviti slikice i ovde Sve je velicina do 3 meseca ( uzimali zmo u madjarskoj pa jedino tako pise) valjda ce joj valjati!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.2.2010 13:00:28 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.2.2010 17:48:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa dobro...mi smo samo one kapice sa zekama i portikle i rukavice uzeli...to su bili kompletici... ostalo smo sve dobili... al kad se pogleda da sve ide na 2 bebe i nije mnogo.... Inache...ja sam 22 nedelja
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.3.2010 12:33:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 Nisam znala gde da postavim ovu slicicu koju je nas tatika pravio,ali posto ima i krevetic na slicici neka bude ovde.Ovo su neke nase stvari koje smo do sada kupili
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.3.2010 12:38:38
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Evo i naseg prvog kompletica Joj odusevila sam se toliko je slatko
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.3.2010 12:40:51
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Benkice Shtamplice (valjda) Bodici Kapice, portikle Kapice, portikle, rukavice Shtrikane kapice, shushice i rukavice E to je ono shto smo zasad skupili...mahom pokloni...tj bake se dale u troshak...a i mi smo malo Divne su stvarcice draga
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.3.2010 13:15:58
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Joj kako je sve maleno i slatko Ja cu sto se tice kupovine jos pricekati, jer se kod nas ne kupuje pre rodjenja bebice. Pa ce sve to tata obaviti dok smo mi jos u bolnici...
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.