|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
12.6.2015 21:33:21   
jabudic
UM, predivno jeuser posted image
Ali si ti zabravila koliko su male bebe kad se rode:

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1376
12.6.2015 21:44:24   
suzi kju
Jooj Boze dragi koliko divnih stvari. Da potvrdimo pol pa ću kupiti i ja nešto, čim kupim kačim slike.
Fascinirana sam tako malenim stvarčicama, pogotovo za devojčice, očarana sam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1377
12.6.2015 21:46:12   
Anoniman
Jabudicu divno jeuser posted image

zaboravila, zaboravila,ahahhha nemoj ti da kupujes odamh vece ako Lu povuce na bratauser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1378
12.6.2015 21:48:06   
jabudic
Mi smo noćas dovršili kupovinu sitnica, pelene, maramice, gaze za pupak, pribor za nokte i za kosu, i zvanično mogu reći da je sve spremno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1379
12.6.2015 21:49:18   
suzi kju
Uh Jabudic leti vreme, priblizava se.
Brzo će nam se Lucija pridruziti.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1380
16.6.2015 12:32:45   
Anoniman
Jos jedan od nas
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1381
16.6.2015 12:33:58   
adulence
jaooo ovakav je moja Ivka imala i to nam je ostalo za baticu...hehehe

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1382
16.6.2015 12:36:26   
Maraj
Divan je um! Bas mi se svidja i nekako je unisex

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1383
16.6.2015 12:40:46   
Anoniman
zato mi se i svideo, zao mi jedino sto se onaj beli skafander prodaouser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1384
16.6.2015 13:05:08   
Azra_
UM, prelepo....user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1385
16.6.2015 14:19:21   
Maraj
Um pusti mi kad budes na fb tu stranicu na kojoj si kupila bas mi se svidja i za mog bekana user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1386
16.6.2015 15:27:44   
dijana1*
UM prelepo jeuser posted image
To je h&m? Koliko su ovi kompletici?

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1387
16.6.2015 15:30:42   
Anoniman
Dijana prvi sam platila 1000 +ppt

a ovaj 1200 + ppt ...

Maraj sada ti saljem na fbuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1388
16.6.2015 15:32:26   
dijana1*
Preslatki suuser posted image
Jedva cekam da vidim pol pa da kupujemuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1389
16.6.2015 15:37:58   
Anoniman
Di, u septembru ce biti jos lepsih dezena videces ovaj je od zimus, ali je meni sladak jer je neutralanuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1390
30.6.2015 13:44:52   
bebilule
Nemojteme pogrešno shvatiti ali ne mislim na početku trošiti vrijeme ko sumanuta jureći za bebećom garderobom. Voljela bih otići na jedno mjesto i sve pokupovati. U Bosni nema hm i tako to, ali ja našla jednu prodavnicu sa arilje proizvodima. Ima sve od pelena do bodića, zekića, peškira i sl. Ja bih tu sve kupila odjednom i šta znam...meni se onaj pamuk čini ok.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1391
30.6.2015 13:50:03   
jess021
Bebilule i ja sam kontala da cu u avgustu otici negde i kupiti sve odjednom i za mene i za bebu ali slusajuci ovde iskustva, kontam da je prakticnije, iz finansijski razloga, kupovati malo po malo. Posto imam vremena, pa svaki dan negde zujim ako mi se nesto bas svidi ja cu kupiti, pocevsi od 15.07. Tako sam resila.user posted image

Zato sto ima tako divnih stvari za bebice, pa mi prosto zao da ne kupim najlepse, kad vec ima toliki izbor. Tako da odlazak u samo jednu prodavnicu za mene nije opcija.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1392
30.6.2015 13:53:24   
bebilule
Pa dobro, vjerovatno ću i ja kupovati kako naletim na nešto. Ali stvarno za početak kupiću najosnovnije i ne mislim gomilati stvari. Kontam ovaj piroćanac arilje mi je skroz pristupačan a čini mi se dobar. Tamo kupim klasične bodije, par zekića, odijelce neko za iznošenje i tako to....

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1393
30.6.2015 13:58:42   
Anoniman
Ja za sada kupujem iz razonode, jer ipak imam puno Uninih stvarcica, ali zelim i ovoj bebi da kupim svasta nesto novouser posted image ku[ila sam 3 kompletica i skafander za sada, narucila onu zekicu, i kupicu jos jaknicu za iznosenje, i jos jedan kompleticuser posted image to je to od garderobe..

Ostalo sto mi treba za ovu bebu su:
nova posteljina sa ogradicom
mala avent flasica
velika avent flasica
laza
set za noktice
set za kocisu
baldahin
drzac za baldahin
2 peskirica sa kapuljacom za kupanje
5 pari carapica
3-4 bodica
novo cebence

kozmetika za nju i mene, i za torbu za porodiliste

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 1394
30.6.2015 13:59:54   
jess021
Naravno da ti za pocetak ne treba previse stvari, jer oni tu najmanju garderobicu brzo prerastu, ali nesto moraju obuci.user posted image
Arilje ima bas lep pamuk, ali u NS nisu nesto povoljni, bas sam skoro gledala kod njih u radnji.
Ja se nadam da ce biti i snizenja u avgustu, pa cu u akciju.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1395
30.6.2015 14:02:27   
bebilule
Ma ja nemam pojma šta mi treba hahahah user posted image . Znam šta treba za kuce i mace ali sam skroz neiskusna kad su u pitanju bebaći. Moram naći nekoga da mi napravi kakav spisak! user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1396
30.6.2015 14:04:48   
jess021
Evo Um ti je vec napravila spisak za bebu, a sta tebi treba ima tema Kamperski vodic za porodiliste ili nesto slicno, pa baci pogled.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1397
30.6.2015 14:05:44   
suzi kju
Bebilule odeš u aksu i dobiješ spisak. I veruj da za nas koje nemamo pojma, dobro dođe.
I meni je malo onako nezgodno jer ne znam šta i koliko mi treba, ali vodiću se tim spiskom, nešto uz konsultaciju sa sestrama smanjujem nešto povećavam, jer su dve bebe. I kupiću za sami start, kazu svi da brzo prerastu ali kupovaću veće kad dođe vreme za to. Kupim operem i to odmah moze da obuče.
Meni je bitno da imam za izlazak i bar još po dva da kući promenimo.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1398
30.6.2015 14:26:27   
Valerie
suzi, uzmi bar po 4 kombinacije. nece ti biti do pranja cim izadjes iz porodlista. svejedno da li su stvari za dan ili noc, treba ti bar po 2 kompleta dnevno, mozda i 3 ako bljucne, propusti pelena.
ja sam svega imala u velikim kolicinama i znacilo mi je sto je sve bilo spremno i poredjano. rastu bebe brzo, ali tvoje ce bar 2-3 meseca biti dosta male, za 56 velicinu otprilike. a vece ces kasnije dokupiti i dobiti kad nagrnu da ih vide user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1399
30.6.2015 14:44:02   
Mariya
Da vam kažem ja kao iskusnauser posted image slažem se sa Valeri. Ja isto tako nisam znala koliko čega da kupim za bebu. i drugarica mi je rekla sjajnu formulu- računaj da za svaki dan imaš 2 kompleta odeće da je presvučeš i to puta 4(jer perem bebine stvari svaka 4 dana). Što znači da je za letnju bebu dovoljno 4 bodija kratkih i 4 bodija bez rukava i nekoliko šorcića ili kratkih pantalonicauser posted image .

Evo, možda nekom pomogne: za jesenju i zimsku bebu, za početak.
6-7 bodića kratkih ili bez rukava,
4-5 bodića dugih rukava,
5-6 zekica i štramplica
2-3 duksića
2-3 pantalonica
6-7 pari čarapica.
Mislim da je pametno kupovati bodije bez rukava jer ih beba može nositi cele godine, kad zahladni ja ih oblačim kao potkošulje, ispod bluzica dugih rukava. I mislim da je glupost kupovati benkice, to je nešto strašno nepraktično!!!

Veličina je nešto to zaista ne možete predvideti. Moje ćerke su rođene u istom periodu i Lucija je nosila vel. 56 2 nedelje, a Helena više od mesec danauser posted image A H je bila malo veća beba od Lu. a sad, sa 9 meseci nosi odeću koju je Lu nosila posle 1. rođendana.
Ono što mogu da preporučim su H&M bodići. Oni su šiveni tako da su nabrani na guzi i super se rastežu i jedna veličina može baš baš dugo da se nosi. Npr, H već nosi vel. 80 i 86, ali i dalje komotno staje u H&M bodić vel. 68.

A za ariljski veš i odeću, oni jesu super, pamuk je sjajan, ali...Aplikacije se brzo skidaju, ljušte, gužvaju i popucaju, bodiji se izokrenu a boje izblede.Ja uzimam ariljski veš za sve nas, ali ariljsku odeću za bebe-ne. To je moje iskustvo.

< Poruku je uredio Mariya -- 30.6.2015 14:47:58 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here