Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.4.2015 14:50:04
|
|
|
|
ivaMark
|
UM, uzmi ga pa kud puklo 68 i nosice ga za kasnije, ne mora za izlazak.. Jel to H&M rekla bih po skafanderu i carapicama
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.4.2015 14:50:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Iva jeste, odelce ima 62 i 68, i carapice, a skafander samo 62
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 12:06:26
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam upravo naručila ovo u veličini 0-1 mjesec. Računam obući će samo za iznošenje. Nadam se da neće biti malo, to je velićina od 50-56cm.
< Poruku je uredio jabudic -- 6.5.2015 12:07:03 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 12:31:24
|
|
|
|
World
|
bas je slatko skroz.. moci ce stati, i one velike bebe stanu u 56
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 12:54:39
|
|
|
|
jabudic
|
Nadam se da neće biti džin. Još samo kakve opanke da joj nazujem.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:00:45
|
|
|
|
emicaa
|
Jabude divno je,biće prava šmizlica
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:02:26
|
|
|
|
jabudic
|
Sad bi moj Nemanja rekao: "Pa hoće, jer su sve žene šmizle i picajzle!"
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:08:40
|
|
|
|
superm
|
Jabudic, divno je! Broj je sa svim ok. Ja i ne razmišljam o kupovini garderobe, još uvek ne znamo pol a i pitanje je kada ćemo ga saznati!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:11:22
|
|
|
|
emicaa
|
Što se tiče veličine neće biti malo,ja sam T iznijela u veličini 44,bila kao mače
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:16:32
|
|
|
|
jabudic
|
Šta biste vi još obukle bebi uz ovo? Uzmite u obzir da je kraj jula? Htjela sam bijelu traku za kosu i bijele balentake, ali su baletanke su u najmanjoj veličini i dalje ogrtomne za novorodjenče. Pa recimo bijele čarapice i bijelu traku? Ne treba sad da je motaju u nekih 100 pelena, itd? Sve sam zaboravila..
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:18:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudicu prelepo je. Ja jos cekam onu zenu da mu se javu. Ako ima uzimam ono sa prethodne strane :-D
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:19:09
|
|
|
|
Maraj
|
Joj jabudic ovo je preslatko. Ja bi mozda svetlo roze trakicu i takve carapice.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:31:51
|
|
|
|
jabudic
|
Bravo MAraj, Možda je ljepše nego da bude sve bijelo!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:34:29
|
|
|
|
emicaa
|
I ja se slažem sa maraj a možda možeš naći i one malene cipelice baš za novorodjenčad.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:35:49
|
|
|
|
superm
|
Ja ne bih stavila tek rođenoj bebi traku na glavu, pre neki šeširić.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:38:50
|
|
|
|
World
|
carapice i laganu kapicu ili sesiric, ne treba ti nista vise.. mada, pripremi za svaki slucaj i nesto toplije, mi smo izasli pocetnom avgusta, a bas u tom periodu zahladilo poprilicno i neke kise padale stalno..
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 13:45:16
|
|
|
|
Maraj
|
Ne znam meni se svidjaju te trakice nisu one jake. Ima i onih sa cvetom na traci ili masnom Ja bi tu sa cvetom ko Mira Markovic .
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.5.2015 15:18:51
|
|
|
|
moja ciklama
|
Prelepo je Jabudić!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.6.2015 14:07:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Prvi kompletic za novu mnogo je suncano , pa mi smeta pri slikanju, evo ga dezen helankica
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.6.2015 14:09:26
|
|
|
|
emicaa
|
UM divno je
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.6.2015 14:09:39
|
|
|
|
superm
|
Baš je lepo, nežno!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.6.2015 14:27:53
|
|
|
|
Maraj
|
Jao um bas je medeno
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.6.2015 16:14:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala , hvala narucila sam i onaj sa prethodne strane , neutralan, i kupicu jos mozda 2 odelceta i to je to.. Jer imam od Une bas puno stvarcica... Dobro moracu i bodice, carapice, peskirice, ali za pocetak dovoljno, ionako brzo prerastu
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.6.2015 20:55:53
|
|
|
|
Azra_
|
UM, prelepo je... Ja nisam u toku, stiže vam seka???
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.6.2015 21:09:04
|
|
|
|
Anoniman
|
azra da Nora♡ , ako do sledeceg uz ne promeni pol....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?