dunja RR
|
Žene hvala vam puno! Von, a tek ja što sam u straju, znači u tolikom sam strahu, da mi je recimo cela glava utrnula, jezik, teme, ali mislim da to sinoć nije od uzroka koji postoji koji god da je nego od paničnog straha. Posebno kada krene jača bol, i kočenje, samo razmiškjam da li ću se probuditi kao nepokretna potpuno. Toliko to krene da me koči, ponekada. A šta dalje, ne znam, odneću sutra dr u Sokobanjskoj nalaz pa ću videti šta će reći. Voći mi je objasnila da prvo moram dobiti lekove da saniraju ovo stanje, pa onda krećem sa vežbama, ako se uspostavi da je kičma. Ja definitivno moram naći uzrok pre terapije. Odradiću na svoju i kolor dopler, vrata, možda i nogu, to je korisno u svakom slučaju, pa da vidim i tu stanje. Videću kakvi lekovi će trebati, ako bude trebalo ih uzimati neki kraći period, da li mogu da se izmazam, pa da kasnije nastavim sa dojenjem? Verovatno su u pitanju kortiko, B vit, analgetici jaki, čini mi se da tako reče Voći. Ako se pokaže da je problem u cirkulaciji npr, šta bi tu mogla da uzimam od lekova, i koliko bi trajalo, ne znam. Da li bi tu mogla nastaviti kasnije da dojim ne znam, molib Boga da mogu nastaviti. IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: dunja RR Uradia MR glave sad,sve je super nemam MS kaze dr,nema tumora sve je u fiziološkim granicama. To mi reci!!znas li da sam se bas uplasila! Snimi i kicmu,meni lici na kicmu i od umora,zeno ti ne spavas,ne odmaras.A sacekaj i rezultate lajmske bolesti,sta ga znas..