dunja RR -> RE: Magnetna rezonanca (23.10.2019 17:19:01)
|
Bila sam kod nekoliko neurologa, svi sumnjaju na nešto drugo, ali sam primetila da svi misle da nije MS. I svako daje neki svoj razlog, Kao prvo, dobar mi je vid, a loš vidi je prvi simptom MS. Onda, oslabili su mi refleksi od trnjenja i kočenja, akod MS budu dosta povećani, to je rekao neurolog iz KBC Zvezdara. On je recimo rekao da misli da imam polineuropatiju, koja je baš gadna. Neurolog u DZ me pregledala jutros u 7, kaže kičma. Dr fizijatar koja mi je danas radila enmg u Sokobanjskoj, a znate svi šta je Sokobanjska i koliko pacijenata tamo rpođe, znači koliko je ona emng-a do sada uradila, je rekla da nije polineuropatija, čak je decidno to i napisala u izveštaju a usmeno mi rekla da je nešto do kičme, ne zna šta, tako da mi slede ili vežbe ili operacija, zavisi šta je u pitanju. Dok je radila enmg, bockanje iglama je u pitanju po stoaplima i šakama, potkolenicama i podlakticama, verlo neprijatno u nekim trenucima, rekla je u jednom trenutku evo vidi ovo (sestri sa kojom radi), ovo nema kod multiplaskleroze, znači nije MS. Na kraju sam otišla do njen e nadređene, koja je neurolog-fizijatar, ona reče da ne bi rekla da je kičma, i da uradim MR, neće da nagađa.
|
|
|
|