dunja RR -> RE: Magnetna rezonanca (16.11.2019 21:35:43)
|
Hvala ti, nisam sigurna da je od mene ista situacija, jer mi ns niej zapušn, i nikada nisam imala problem sa sinusima, ALI, MR glave je rekoh registrovao taj neki zapaljenski proces u sinusima, za koji radiolog reče ništa značajno, pa videću da li može da utiče na ovo. Zakazala sam pregled u ORL centru za ponedeljak, a kada sam im opisala tegobe kažu (pretpostavljam sestra koja se javlja) da je verovatno problem sa Eustahijevom tubom, videću. Tvoja svekrva je verovatno bila na MR lumbalnog dela kičme. Za trnjenje, ako je do kičme, shvatam da noge trnu zbog problema u lumbalnom delu a ruke zbog problema u vratnom deu. Čudno je što je kod mene sve odjednom krenulo, tvoj prvo desno stopalo, pa obe noge, pa obe ruke. MR vrata je pronašao svašta nešto, baš je dugačak spisak, ali i pored toga svega radiolog iz iskustva kaže da nisu neki problemi, jer ljudi u mojim godinama dolaze sa mnogo grđim kičmama, ali nisam još videla moju dr neurolog da presudi da li ovo stanje u vratu po njoj izaziva trnjenje. Planiram u ponedeljak, ako bude i Savina i M doktorka tu kada budem išla na vežbe i uspem da je uhvatim na minut, jer ona je u sasvim petoj zgradi od mojih vežbi, baš bih volela da i ona pogleda izveštaj sa MR, jer je ona vrhunski fizijatar. E sada, neurolozi su mene slali najpre na MR glave, shvatam zašto, da bi otklonili sumnju na Msklerozu, šlog i tumor, a onda i an mr vrata, zbog trnjenja ruku, ali me niko nije slao na MR lumbalnog dela, a kontam da bi i to trebalo ad uradim. Jer meni više trnu noge, a od juče i bol gadan u donjem delu zadnjice sa desne strane i u desnoj butini, Taj bol u butini je bio prisutan kada je sve ovo poečlo pre mesec dana, ali nije bio ovako jak kao juče, a boleo je i list tada koji me sada ne boli. Ali butina toliko boli da sam juče jedva hodala, danas mi se čini za nijansu manje. Kada završim sa ovim vežbama u Sokobanjskoj videću da nađem negde vežbe u kraju, neki pilates, jer za kičmu je ključno istezanje, i to moram stalno da radim. Još kada bi našla da drži neki fizioterapeut bilo bi sjajno, videću već ...
|
|
|
|