dunja RR
|
Da, slažem se sve za Maslačka Elem, primih juče ujutru injekciju OHB12 u domu zdravlja (još jedna mi je zakazana za 7 dana). I krenula sam da pijem juče Combinerv a i on ima b12. Ne znam da li tripujem, ali kao da mi stopalo maaalo popušta. Nismam još sasvim sigurna, ali ako bude, znači moguće da je bilo do vitB12. A kada sam pitala doktore da li to može da bude, jer sam eto čula od drugarica sa foruma (Hvala Ivanka i Maslačak!), dr iz Sokobanjske je rekla ma jok, a drugi dr. reče pa lečite se onda kod dr interneta. Znači niko od njih mi nije rekao da treba da primim OHB12, već sam sama kupila, i tražila u DZ nalog. Onda vala i bolje da me leči internet! Krenuću ja sutra svakako na vežbe, nije još ovo sasvim kako treba. Nije ovo bol, da je bol, bilo bi mi lakše. Ovo je oduzetost udova (kao da mi je neko dao anesteziju), kao da udovi nisu moji, ne mogu da držim predmete, dete, ne mogu da opustim ruku i nogu kada sedim, jer one trnu, pulsiraju, kao da nisu moje. Ne mogu da kucam.jer prsti trnu. A stopalo konstantno utrnuto, pod pritiskom. Znači jako jako slično, tj. gotovo isto kao kod Ivankine sestre. Videćemo, čini mi se da se osećam bolje posle jučerašnje injekcije, ali neću prerano da se radujem. Ukratko, ovo nikom ne bih poželela, baš gadan osećaj. Bolelo je mene mnogo toga u životu, jer endometrioza jaaako boli, a vala i operacije koje sam imala, ali je ovo daleko gadnije, jer nemam pojma da li postajem nepokretna, i da li ću moći da brinem o deci. Pitah u petak dr u DZ jel se desi da neko ostane ovako zauvek, kaže da, desi se, nikada se ne zna. Odradila i štitnu juče, njene hormone i antitela i elektrolite, sve ok, osim TSH, koji je na donjoj granici, tj. za jednu jedinicu ispod, jes on meni uvek bio nizak, ali ne baš ovoliko, čekam još moju dr endokrinologa da mi da mišljenje. Gvožđe je nisko, 9, ali ja često imam niže gvožđe i hemoglobin.