Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ne, nije povezano tako mi je rekla endokrinolog, nema nikakve veze jedno sa drugim, modrice su prestale kada kada je krenulo trnjenje, prvo mi je desno stopalo utrnulo, pre 10 dana, nakon što sam tračal sa S, i ja sam mislla da je uapal mišića, jer me boleo i list i malo butina. Međutim stopalo je sve vreme ukočeno i utrnulo. sada mnogo gore, ne osećam ga uopšte, kao da je tuđe, list pozadi i butina i dakje bole, baš mi je problem kada hodam, iako ja i dalje prelazim 10-ak km dnevno. I bolje mi ja kada više hodam, manje bole generalno, ruke, noge, ako se krećem. Čimsednem, legnem, haos. Boli i kada hodam, ali amnje nego kada mirujem, Spavanja nema naravno. Uradila sam analize iz krvi vezano za modrice, sve je kako treba, nema tu problema. Suzi, ovo zvuči kao kičma. Evo mm je mesec dana bio u agoniji, slično kao kod tebe samo njemu nije išlo ka nogama već ka ruci. Ali isto tako nije mogao da leži, da spava, bolje mu je dok se kreće, čim treba da legne to je haos. Tek sad se oporavio, 3 nedelje je na terapijama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|