Hristinica -> RE: Krvni pritisak u trudnoći (23.5.2012 21:32:25)
|
Zene, ugrabih vreme, da vam se javim na kratko..nisam citala nista sta se desavalo..a evo sta je bilo sa mnom..3-eg sam otisla na ctg, i odmah me zadrzali u bolnici zbog otoka, da mi ispitaju uzrok, i ispostavilo se da je bolje sto su me odmah zadrzali, jer sam za nedelju dana u 2-oj nedelji 9.meseca dobila proteine u urinu, i to su mi bile bas velike vrednosti, da su odlucili da me porode 2 i po nedelje ranije od termina...epidural zahtevala, nisu mi ga dali zbog otoka, i eto moj deckic se rodio 8-og, indukovali su mi porodjaj, jer sam bila skroz zatvorena, i s obzirom na to da su mi izazvali porodjaj, ja nenormalno plasljiva, dobro sam prosla, hvala bogu brzo sam se otvarala, oko 18h su mi dali indukciju, u 23h 40min se porodila, i rodila malog mog deckica 2500gr, ali hvala bogu sve je u redu sada, dosli smo kuci prekjuce, on je bio 2-3 dana u inkubatoru ,kazu jer su izazvali porodjaj, pa da bi se malo prilagodio spoljnoj sredini...ko me ima na fejsu, okacila sam sada slicice...preplakala sam te dve nedelje, i jos sam pos stresom od svega, sve je bilo na brzinu i iznenada..ali dobro je sve proslo...posle su me ispitivali, i proteini su skroz nestali, bubrezna funkcija odlicna, tako da niko ne zna uzrok zasto su bubrezi poceli da mi ispustaju proteine..eto vam moje price..mali moj je dobro, da kucnem u drvo... pisem kad budem imala vremena..nemam nesto mnogo mleka ,pa mesam moje i aptamil... ljubim vas sve.... vidim da se i Tijana porodila, jel ima jos nekih vesti? p.s. rana jos boli bas,bas...
|
|
|
|