TanjaSara -> RE: Krvni pritisak u trudnoći (9.1.2015 21:23:25)
|
Pozdrav svima! Trudna sam 16 + 2 i imam problem sa pritiskom, tj problem sa pritiskom kad odem na kontrolu kod dr [sm=zmeden.gif] Danas mi je izmeren 150/90 a inace, kod kuce, je normalan! Nisam neki panicar ali kad vidim onaj aparat... Kod kuce je cak i nizi od 120/80, rekla sam dr za to ali naravno nece ona dolaziti kod mene kuci da merimo pritisak [sm=jezicek.gif] Pijem Metildopu, ali se plasim da mi "ne sroza" pritisak, mada dr kaze da je vise stetno da mi skace pritisak nego da bude nizi. Interesuje me da li je neka od vas imala slicnu situaciju. Da li bi bilo pametno popiti jednom mesecno bensedin od 2 mg pre kontrole, cisto da se smirim i da vidim onda rezultate merenja? Sta mislite? Da li neka od vas pije bensedin, ja sam ga inace pila jednom u zivotu. Znam da je dozvoljen u trudnoci, pa mislim da mi jednom mesecno ne bi nista falilo, ako bi to pomoglo da mi ne skace pritisak i puls na kontroli. [sm=smiley13.gif] Krivo mi je sto moram da se kljukam lekovima a nema potrebe za tim.
|
|
|
|