marinchica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 0:16:49)
|
Voci moja[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], sta cu ja bez tebe mesec dana kad se ti porodis.... Bez obzira sta se desavalo sad oko tebe, moras glavu gore i samo na dobrobit bebice da mislis. Ja sam mnogo volela svog svekra, bio je covek jednom, predobar (ne znam gde je nasao onu), i ko zna kako bih sve to podnela, ali sam nekako stavila neku izolaciju oko sebe za emocije. Mislim da nisam, da bih pobacila. Sigurno. Moras biti tu za nju i pomoci joj, sta i da je u pitanju, ali pokusaj na svaki moguci nacin da bar ublazis koliko god je to moguce osecanja. Mnogo osecaju bebe sve. Nije lako, mozda nije ni izvodljivo, ali bar pokusaj...sta drugo da ti kazem. Popkice jos maaalo samo izdrzi, kako rece ona baka 12-og. Drz se! Ella i ja se pohvalim muzu kako sma i pored stomaka oprala kupatilo, skuvala rucaak, napravila muffine s limunom, i zamolim ga samo malo ledja da mi izmasira jer su mi se otpisala...ne odbije ali kuka isto"a taman sam zadremao", "a bas sad???" ovo moje malo se iiiigra u meni, levo, desno, vrti se....kukala mi majka, sta cu kad bude duplo veci... isi, Alex[sm=smiley31.gif] Joooooleeeee, pa ova tvoja roda s tickera prelete sve. Auuu. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|