BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (4.2.2016 11:28:36)
|
Joj nespavalice moje, ajmo da popravimo raspoloženje, ko je za kaficu? [sm=kava.gif] Meni sad u trudnoći jako prija obična kafa sa mlekom bez šećera, pijem je svaki dan, baš baš mi prija! A što sam sanjala ružno [sm=smiley18.gif] tačno sam se probudila pod sresom, užas, ne podnosim kad tako san realistično doživim! Popkice i ja sam bila puno na nogama u obe trudnoće pri kraju i imala brza oba porođaja. Da sad bude isti porođaj kao prošla ja ću biti zadovoljna. [sm=smiley1.gif] Nimfa, moguće je da je od uzbuđenja i odnosa, meni je tako bilo u drugoj trudnoći. Mada nosila sam nisko pa moguće je da je zbog toga, sad i vidim i osetim da mi se materica diže baš visoko, što mi je nešto novo, obe trudnoće sam nosila nisko. Zato izgleda otud i osećaj da mi je želudac u plućima kad se najedem, kao da mi se svi organi dižu na gore. alex [sm=smiley31.gif] i vi meni ste jako falile! Evo mene od danas u 14. nedelji, i zvanično u drugom tromesečiju! Ne mogu da verujem, izgledalo mi je tako daleko! I kako sam se počela osećati bolje, ja krenula da vozim bicikl, oslikala sam drugarici zid u sobi njenog sina, ona je pred porođajem svaki dan isčekuje da krene, tako mi je bilo slatko dok sam bila tamo a oni osluškuju svaki znak da li kreće [sm=9nebesa.gif] i tako na treći dan završim zid, i sledeći dan (pre tri dana) prokrvarim tamno braon. Preležala sam ceo dan, sa nadom da će se smiriti samo ali ne. Otišla sam kod ginekologa, odmah me je primio, radio mi je UZ, beba u redu, veselo skakuće ko navijena u stomaku [sm=smiley36.gif] nema hematoma, sve je u redu, tako da sam se verovatno preforsirala. Prepisao mi je utrogestan i mirovanje, kontrola za tri nedelje. Bila sam na UZ i pre nedelju dana, i tada i sada kaže dr da mu liči na batu [sm=smiley27.gif] i ja sam videla neki visuljak [sm=smiley36.gif] tako da nam izgleda stiže mužu pojačanje! Ovo je baš godina puuuna dečaka! Uzbuđena sam jer mi je ovo potpuno novo, baš sam ušla u štos sa devojčicama [sm=smiley36.gif] nisam se još usudila da kupim nijednu stvarčicu, ne znam zašto, valjda čekam da bude sigurnije za pol. Nego, prebacila sam slike sobe sa fotoaparata na komp, stavljam vam samo da nađem odgovarajuću temu [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|