RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 9:41:28)

Dobro jutro, samo da pozdravim sve moje drage trudnice, a pozdrav i za nove.
Mi smo super, rastemo, u ponedeljak idemo na kontrolu, a danas imamo mesec dana. I ovi veliki su super, Bogu hvala.
Nego, da vam ovde napišem, vama koje ne znate, TSV diskont daje paket pelena i maramice, potrebno je da poneset__e vašu otpusnu listu, a kažu da je poželjno do mesec dana da se dođe, nakon porođaja. Pelene su Tenera, ali su baš dobre, sećam se da sam ih kupovala ćerki kad sam je odvikavala od pelena jer su smrdele užasno, pa se njoj to brzo smučilo i brzo je prešla na nošu. E, sad, da li dvojku prave drigačiju, ili su im sada sve ovakve, ne znaž, ali su i mekane i lepo izgledaju, pa nemojte to propustiti.
Grlim vas sve punp, nedostajete...
Alex, Voći, Marinchice, Popki, Ivana...Borice, Emicee, Joleeeee... [sm=smiley31.gif]
Bubice moja, dobra vilooo :-)

mega -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 10:06:54)

Dobro jutro.
Jos ne guram[sm=smiley36.gif]
Beba od jutros aktivna.
Spavala sam kako tako.Budila se u 3,pa u 6.
Ne mogu spavati samo na levoj strani,a kad legnem na desnu,jako pocn da me bole ledja,bas jako,a od cega ne znam.
Do pre 2.dana sam spavala na desnoj,a sad ne ide.
Mozda se beba namestila.

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 10:39:21)

Mamamaj, bas nedostajes! Ljubi bebu! I hvala na informacijama (mada, ja za taj market nisam ni cula) :)
Voci, javi obavezno rezultate.
Stomačici dragi, kad mi neko kaze da je trudnoća divno stanje, ja bih mu opalila samar! Toliko.

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 11:07:25)

Popki mogu da zamislim kako ti je,juce me svekrva pitala kad ce vise da izadje vise taj Vukasin,nista nisam odgovorila,ostala sam bez komentara,prvo jos nisam usla u 9 a drugo dosadna je sa uverenjem da je decak.Bas me iznervirala ali precutim na ta glupa pitanja. Pritisak nisam merila od juce,bio je 130/90,moguce da je vreme
Mamaj kad pre,ko da smo juce cekali i navijali [sm=smiley31.gif]
Ivana u pravu si,mada cas_t izuzecima nekim zenama se posreci da uzivaju bez ludih sintoma

marijana22 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 11:14:58)

Dobro jutro

Meni se cera razbolela, juce imala temp. ceo dan, prespavala je dan na meni. Nocas se budila celu noc, ne znam za sebe. danas joj je bolje. Cekam da zape pa da se komiram.
Inace cini mi se da sam osetila bebu, mada nisam sigurna...

vidim da ste se bas raspisale, idem da legnem da vas citam

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 11:25:26)

Au, Alex, i ti si je iskulirala? Pa, od mene bi dobila po glavi, ne bi joj palo da vise tako nešto pomisli, a ne kaze! Uf, ja ne mogu takve komentare da podnesem!
Marijana, bas mi je zao, zelim brzo ozdravljenje.

emicaa -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 11:26:42)

Marijana ni mi sinoć nismo spavale,kod nas zubi aktuelni.Budila se 4 puta a peti put smo ustale.Još ne spava ni preko dana a i ako odspava to je ola sata tako da neću ni danas.Večeras ću u 9 u krevet [sm=smiley36.gif]

marijana22 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 11:34:45)

Emice takav je moj sin, nije spavao ni nocu ni danju. Cerka lepo spava danju pogotovo kad legne pored mene, onda kad se probudi samo me zagrli i nastavi....

Inace mene mucnine pomalo popustaju, cak mi se ponovo jedu slatkisi. jedino mi je jos muka od kafe,cak ni miris ne podnosim

marinchica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 11:52:38)

mamamaj lutko[sm=smiley31.gif]
Alex, to je ciklus, ona te iznervira, ti se istresiras, ona se ismeje, ti kazes ajde necu zbog mm da pravim sr..., popustas, prastas...ciklus se ponavlja. Ja sam svaku komunikaciju prekinula s mojom, i nemam nameru da to ikad vise oporavim na nivo koji je postojao. Posle 17 godina poznavanja nje, vreme je da se neke stvari preseku. Nema smisla da pokusavam vise od stoke da napravim coveka.
Ivana meni je trudnoca takvo razocarenje, nisma imala pojma da ce mi biti ovako. Mozda neke zene to produ lako, ja sebe ne prepoznajem koliko sam kilava, bolna, nikakva.
Idem kod frizera...mozda mi popravi "osecaj za feeling" o trudnoci nekom lepom frizurom.[sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 11:55:59)

Ivana nekad mi je lakse da iskuliram zbog sebe,izbrojim do 3 i odbijem na glupost,nemam nista od toga ako odgovorim,sem da nerviram sebe.
Marijana ozdravite brzo.
Marincice idi popravi raspolozenje i moze jedna slicica,odavno te nema u stomacicima

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 12:01:11)

Marincice, i ja sam sva nikakva, od prvog dana. Nema sta mi nije. I jos ovo razmišljanje o porodjaju, strah.... Uf, kad bih prespavala do porodjaja.
Reci frizerki da te lepo sredi :)
Alex, svaka cast na smirenosti. A ona vise "voli" decake?

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 12:17:38)

Mislim da to vise kaze jer smatra da se muskarci manje muce,mada ja se ne slazem s tim mislim da smo jednaki i da nema pravila u zivotu.Ivana ista sam takva cele trudnoce,nema sta ne muci [sm=smiley13.gif],ali nista lepse kad se razigra moje malo cudence [sm=smiley31.gif] i kad pomislim da cu ga jos malo konacno drzati u narucju

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 12:49:15)

Dobar dan i od mene

Nije me bilo par dana, virila sam vas sa mobitela,a li mrsko mi da pišem preko njega, a laptop bio poludio nešto.

I ja se prijavljujem u klub kilavih i kukavih trudnjaca, juce sam se rasklopila, bole leđa, kukovi, prepone noge ma haos, baš sam bila sebi teška i kontam ko ce izgurat još 6-7 sedmica [sm=smiley13.gif] A evo danas mi je bolje.

Sve vas puno [sm=smiley31.gif]

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 12:56:17)

Heh devojke moje evo i mene. Smlatila tri kriške hleba sa margarinom i džemom od višnje i dve šolje mleka, sad jedva dišem. Meni mučnine se jave tek uveče po malo, već se bolje osećam, a i ona komiranost od spavanja prolazi, juče sam ustala u 7 ujutru i u 11 uveče mi se još nije spavalo. Zato sam danas malo teže ustala ali dobro. Lep dan napolju, a mi ne možemo da skitamo, bzvz [sm=smiley13.gif] Možda ćemo otići samo kod tetke koja živi jako blizu, samo da prođemo po svežem vazduhu.

Marijana i meni se ponekad učini da oset_im bebu još od 12. nedelje, ali isključivo kad ležim potpuno mirno, kao da me neko lagano pipne prstom po stomaku iznutra. U prošloj trudnoći sam počela osećati pokrete posle punih 14 nedelja, pa očekujem uskoro neke konkretnije pokrete.

Što se tiče divnoće drugog stanja, ja sam zaista uživala u prve dve trudnoće, nikakvih problema nisam imala ama uopšte, ni pritisak ni mučnine ni tromost ni bolove ni nesanicu... osim malo pospanosti u početku. Stvarno sam uživala. A ova mi baš i nije najsjajnija, prvo mučnine me ubiše, sad ih lepo smenjuje gorušica, pa glavobolje, pa lomljenje zuba, pa ne mogu da dišem jer sve kao da mi se smestili organi ispod rebara, umor, pa me budi piškenje po noći pa ne mogu da zaspim, pa ne mogu da se namestim... [sm=smiley29.gif] Ako se ne probudim noću onda se previjam od bolova dok ne piškim sve me kolje po stomaku, strašno. Za sada samo kosti me ne bole i zglobovi. Sad se kao bolje osećam ali videću dokle. Sad su mi postale bolne pazušne jame pa me bole na pritisak ili kad dignem ruku gore i to me iritira. Na oko nedelju dana su me prestale boleti grudi sad ponovo bole. Jedino što me u ovoj zaobišlo je promena raspoloženja, u ovoj sam kulirant. U prošlim sam bila ili na ivici plača ili na ivici besa. Možda baš zbog tog ''''kuliranja'''' lakše podnosim sve ove simptome mada nije da se nisam osećala ponekad totalno razočarano i tužno.

Eto iskukala sam se i ja [sm=smiley36.gif] Sad malo lepša tema, danas pravim lazanje i jedva čekam da budu gotove [sm=smiley36.gif] nema veze što jedva dišem, uguraću ih ja bez brige [sm=smiley36.gif]

Voci javljaj vesti sa UZ [sm=smiley31.gif]

Jedan veliki zagrlja za sve [sm=smiley31.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 13:03:32)

Au, al smo kilave. Utesi me kad vidim da nisam jedina.
Ja bih lazanje [sm=smiley36.gif]

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 13:12:59)

Hehehehe bar možemo ovde da kukamo a da niko ne prevrće očima na nas [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif] Zovem vas na lazanje kad budu gotove [sm=bravo.gif]

MAMAMAJ [sm=smiley31.gif]

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 13:16:39)

Ivana nisi sam definitivno, vidiš da smo sve u istom sosu [sm=smiley36.gif].......a jesam li spomenula kako me žgaravica ubija, jedino mi pomaže hladno mlijeko, pa ga pijem ko luda, kaže mm da pijem ko telko i da ce mi na kraju pozliti od toliko mlijeka[sm=smiley36.gif]

meni se jede nešto slatko, ali mi se ne ide u trgovinu jer lift je u kvaru, a živim na 8. spratu, pa dok se uzventram pješke hoce duša na nos da izađe [sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 13:47:02)

Ja imam kiselinu skoro stalno. Jedu mi se slatkisi, ali ne smem, ili mi bude muka ili jos veca kiselina.
U suštini, sve mi je [sm=smiley13.gif]

marijana22 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 13:51:50)

Ja cu posizetiod ovog mog deteta, pola noci nije spavala i jos uvek nece da zaspe[sm=zz_banghead.gif]. A uskoro idem po sina u vrtic

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 14:02:42)

Pipi_coco mene zezaju da mi umesto krvi teče mleko venama [sm=smiley36.gif] i ja ga obožavam, onako direkt iz frižidera [sm=love.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 14:08:54)

Blago vama, ja bilo sta mlecno kad uzmem, zavrsim tako što grlim moju drugaricu vc solju.

Ella2407 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 14:58:55)

Curkee.. Evo mene sa diplomskog
Nije moglo bolje proc.. Briljirala,haha
10-ka je leglaa
Eto sad sAm mirnaaa..
Marinchice.. Znam ja to sve al me svaki put iznenadi,haha
Uvijek je s nekim komentarom,al eto sta bi..

A Boricee,24-ta nedelja. Pa i ja sebi tako objasnjsvam.. Al nekad me ufati paranoja.. Sta ako je neki znak da nesto nije uredu,sta ako je ovo sta ako je onoo.. Haos sam stvarnoo.. Mozda zato sto bas nijedan simptom trudnoce nemam,bas ne osjecam da sam trudna,pa onda ovakve stvari odma me tjeraju da pomislim na losee..
Jedino me nekako krsta skoro pa konstantno ,,bole,, ..
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ella2407 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 15:00:23)

Haha,greskaa.. Ne 24-ta ,nego 14-taa nedelja.. Haha [sm=smiley36.gif]

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 15:04:05)

Ella pošto ti je prva trudnoća, u njoj se osete ti bolovi širenja materice, i ja sam ih imala prvi put a u prošloj i sad nemam, ili možda ne obraćam pažnju jer ovo bockanje i poneko žiganje mi je poznato i ništa nenormalno. Tebi je sve novo pa zato [sm=smiley36.gif] Ni ja nisam još potpuno svesna da sam trudna, i mislim da će me tek pravi pokreti otrezniti i podsećati da jesam trudna [sm=smiley36.gif] Takođe sam u 14. nedelji, kad je tebi termin za porođaj?

I da, sve čestitke za desetku, svaka čast! [sm=bravo.gif] Vidiš da možeš i bez pomoći partnera, ma sve mi možemo same [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

mega -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (5.2.2016 15:06:12)

Joj,drage moje.
Ja sam morala da legnem oko pola 1,pocele nseto oci da me peku,i sve me uzasno boli danas.
Beba se migolji u stomaku,a mene pocelo nesto da bolucka ispod stomaka sa leve strane,sta bi
to moglo da bude?
Desna noga takodje kao i prepona katastrofa.
Valjda poludilo vreme,pa i mi sa njim.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>