BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (10.2.2016 8:28:29)
|
Jutro i od mene! Ja sam budna od 7, tako sam teško ustala, planirala sam da se vratim u krevet kad ispratim ćerku u vrtić ali nema od toga ništa, razbudila sam se, sad pijem mleko [sm=smiley36.gif] Voci pa šta će ti san kad treba da postaneš majka [sm=smiley36.gif] majkama to ne treba, nisi znala? [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif] Nema leka mila, samo da se navikneš da ćeš od sad manje spavati i kad budeš spavala jedno oko i jedno uvo će ti biti budno. Kad prihvatiš da je to normalno, neće ti biti teško. DObro, sad smo trudne pa nam se više spava a telo se priprema na nespavanje pa to malo dramatičnije izgleda, ali sve će se lepo vratiti na svoje mesto kad se porodiš [sm=smiley1.gif] Mega, ja sam se prva dva puta lako i brzo porodila, pre termina, a sad kako zna baksuz da uhvati, još ću preneti. Kolika ti je razlika između dece? Ella nas dve smo u tandemu do kraja [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] Emice i kod nas olujni vetar, sve treska i zviždi od njega. E da, danas smo napunili 14 nedelja! Od sutra smo 15. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|