marinchica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (11.2.2016 12:48:16)
|
Jao ljudi moji ja spavah 9 sati u kontinuitetu. Srecna sam ko kuce. Da imam rep mahala bih. Uhvatili smo fazon, bas pre nego da legnemo, mm me izmasira blago duz kicme. Zaspim iz mesta. preksinoc sam se budila, sinoc vec manje. Alex kad rec da ti skidaju serklaz? Ja moram sutra kako znam i umem do DZ jer je ta babica tamo od 10, pon sre pet. drugim danima ne prima. Da zmaolim da me makar pusti da slusam dok joj ne nabavim tu potvrdu od DZ da smem da radim vezbe. Ako i ne smem i ako i ne dobijem potvrdu, bar da idem da vidim o cemu se radi sve to, kako izgleda. malo strah da mi se smanji. Ne bojim se ja bola, nije to nesto sto pocne d te boli pa ne znas sta je, to je porodjaj, ocekuje se da ce boleti. Astma mi je strah, da ne pocnem da se gusim i da ne ostanem bez vazduha, eto to mi je ono od cega me oblije hladan znoj kad pomislim na finis svega. Gledala sam posteljine za krevetce kao i moja keva preko, i sad je zapela iako sam joj rekla da ima mnooogo jeftinije da kupim onaj komplet Tri drugara, i poslala mi pare. I to ili nista drugo. Aman zeno, dva kompleta mozemo da uzmemo za taj jedan. JOK. Ko mazga je, plus ja sad moram da idem u Aksu opet. Za kilazu-nasla sam recept za neke integralne plocice s lanenim semenom- kad sam ih napravila, prelila s maslinovim uljem. plus sam dodala semeneke suncokreta. Zene moje, kako to zasiti, bruka! Vec dva dana cepam to i jogurt. |Toplo preporucujem i za gorusicu, juce sam je imala.
|
|
|
|