RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Ella2407 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (8.2.2016 21:13:45)

Ljubim vas sveee [sm=jezicek.gif]
Moji stomacbi problemi su izgleda prestali,ustv vidjet cemo sad kad jedem sta ce bit.. Hahaha

Kad smo kod svekrve,ja stvarno,al
Stvarno moram svoju pohvalit.. Ustvari vise mi dodje prijateljica nego svekrva.. Opicena,vrckava..mijenjamo se za odjecu,radimo si nokte,friziramo se.. Trcimo po second handovima,haha.. Itd.. Stvarno da zamisljas,ne bi ovako mogao da covjek zamisli..
Samo stetA,nismo u istom gradu..
Mozda se zato i volimo ovoliko,haha
Sad bas salje poruku da bih trebala doc kod nje da me hrani,jer misli da be jedem dovoljno ,haha
[sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (8.2.2016 21:27:02)

Znas ono dosao mi je neki naopak dan,mm nije nesto dobro, sav je u speed-u zbog toga, nervozan, opet ide za dve nedelje za Holandiju, ja sam vise na ivici snage sa tim, bas mi smeta sto sam sama tako cesto i dugo, ali ovo mora, pa mi je mehanizam odbrane ovakav, malo se stitim ovom nervozom, jer svaki put treba izdrzati sve ovo.
Ella [sm=smiley31.gif]
Za sve [sm=nosecka.gif]ako ne pisem otisla sam u krevet, bas sam umorna, nisam ni najsjanije spavala sinoc, ali ne onako strasno lose kao prethodnih puta.

borica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (8.2.2016 21:27:07)

Marincice i meni se cesto steze stomak, i kad preteram sa setnjom , radom, grlic i stidna kost bas bole, pa krene prepona, bogami jedva hodam tad.Priblizava se , sutra ulazim u 31 nedelju, a 19 u osmi mesec. Alex ja 22 idem na UZ.

vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (8.2.2016 21:31:57)

Alex jedva cekiam da nam javis sta si se dogovorila sa gin, jedva cekam da nas obradujes.
Sada cu otici da vidim kada je termin [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=duda.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (8.2.2016 21:36:56)

Ima do termina po ciklusu jos dosta,po uz je za nekih nedelju dana pre,e sad videcemo kad me dr odpakuje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kakva je situacija
Borice vec 31 [sm=bravo.gif],verujem da jedva cekas 22

borica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (8.2.2016 21:44:19)

Bas jedva cekam , da vidim koliki je bebac[sm=smiley1.gif]Postavicu pitanje u adekvatnoj temi vaginalni pregled u trudnoci pa odgovorite.

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (8.2.2016 23:42:45)

Ja ne znam šta je sa ovom mojom svekrvom, nekada je bila super, baš smo se mogle zezati, kako je starija sve više postaje kao neke lude babe. Totalno razočarenje.

Ja na UZ za dve nedelje, sad će to brzo. Danas sam sebe malo poštedila grudnjaka jer ga ne skidam od kako sam ostala trudna, čoveče osećam se ko krava, jer pre nisam imala nikakve, ravna ko daska a sada su mi porasle sigurno za tri broja. [sm=smiley29.gif]

Inače moja mlađa Buba je odspavala turu pre par sati i sad gleda crtaće, leći ću pored nje bar da odmaram dok ne poželi i ona da spava, inače ako je smestim u krevet, znam da će me zezati i izvoljevati te vodu, te sok, te joj se piški, te joj se kaki pa ne ide govance i tako u krug. Ovako bar imam odmor [sm=zz_sleep.gif]

Javljajte vesti sa pregleda, laku noć pa se kuckamo ujutru [sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 0:05:33)

Laku noc Bubi I ostale [sm=nosecka.gif] ,lepo spavajte :*

Jole84 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 0:59:23)

Auuuu pa ja sledeca na spisku [sm=zz_eek.png] ova Wikica ne dolazi? Mega kad je tebi termin?
Priblizilo se bas...

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 7:33:05)

Najdraze debelice na svetu![sm=zajcek.gif]
Kako ste mi??? Mega, vuuuuceeeem teeee da napustis temu... :)
Uspela sam da odspavam jer su bekanu uzeli u box sinoc da se odmorim. I sada sam opet komirana, bas mi se pajki. Ljubim vas sve!!!

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 7:42:41)

Jutric

Kako ste trudnjaciceee, ja u 12h a UZ srca, ovo prvi put idem

vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 8:13:25)

Dobro jutro okruglice.
Ja lose ospet spavala, imam jedno malo dete u komsiluku, svake noci u isto vreme se budi i vristi,nocas je to toliko dugo trajalo da sam pomislila da ustanem i da ga dohvatim i da ga bacim kroz prozor, to traje vec mnogo dugo, divim se njegoovoj majci kako uopste funkcionise, kako je ziva,on ne spava ni danju ni nocu.
Mada mozda sam i odmorna, ali mislim da je ovo gnezdjenje i tvrda priprema za nespavanje.
Anck, javi kakvi ste na uz. [sm=bravo.gif] gledala sam ticker, mala su ti deca, ali sve ces to da lepo speglas, bas sam ponosna na tebe.
Popkice [sm=smiley31.gif], spavkaj sada dok si tamo.
Mega i ja smo razmenile telefone, pa cu vam javiti cim bude bilo, jedva cekam da nas obraduje. Danas je njenoj ceri rodjendan.[sm=metulj.gif][sm=darilo.gif]

mega -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 8:20:24)

Dobro jutro,dame moje.
Evo mene jos u komadu.
Beba od ranog jutra udara,i kad se ustajem nekako zateze stomak,pa me to malo zaboli,ali preguracu.
Sve osetim kako me skaklja po desnom kuku,hahaha.
Vocicana,ja ti javim cim nesto krene,a ti objavljuj.
Popkice,malo jace vuci.......[sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 8:28:06)

Dobro jutro,ja sam ok spavala,pustila me princeza.
Voci ja nisam imala takvu bebu u komšiliku nego u stanu [sm=smiley36.gif] Nije puno plakala ali sam po sat vremena hodala po stanu da je uspavam pa sad spavala i tako po cijelu noć ali prežuvi se i to [sm=smiley1.gif]
Mega pa ti još ovde,treba nam jedna nova trudnica da te izgura,Popkica već otišla a nije ni za nju došla zamjena.
Ja sam od danas 18 sedmica [sm=sloncek.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 9:10:40)

Bravo Emice za 18-tu nedelju!!!
ja sam nocas da ti iskreno kazem odlepila. Ne zato sto ocekujem ne znam sta, zvucna izolacija u zgradi je ocajna, bas sam se iznervirala, ali preko dana kao da nikoga nema. Jos kada bi ja mogla da spavam malo preko dana,bilo bi savrseno.
Mega tu sam ja, na kratko cu izaci do grada, skupljam neku dokumentaciju, ali javljaj da javim[sm=smiley36.gif].[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Nimfa -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 9:59:46)

Dobro jutrooo , ja celu noc nisam spavala od zubobolje , dva zuba su mi uzas i danas idem da resim to, mada vec dva sata zovem svog zubara koji se ne javlja [sm=smiley19.gif]
Mega sad ces ti jos malo [sm=bravo.gif]
Emice [sm=smiley31.gif] za 18 sedmicu [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 10:34:25)

Baš mi proleti ovo vrijeme,kao juče da sam saznala da sam trudna [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 11:03:20)

Meni onako..bas i ne... jedva cekam Maj al kad mislim da ima jos da prodje 3 meseca [sm=smiley13.gif]

Inace, ja krkam cokoladu basss onako posteno [sm=smiley36.gif] mislim ne sad da pojedem kilo odjednom ali malo po mal uhhhh
Sinoc muz bio na tenisu i ja mu kazem kad se budes vracao kupi mi sladoled, kaze on ma spavaces..neeee
Probudila sam se pojela sladoled i zaspala...[sm=jezicek.gif] znam....grozna sam!

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 11:11:53)

Dobro jutro, ovo lici na mene,da budem medju zadnjim,probudila se u 9,ustala malo pa navratila do sad!Veliki [sm=smiley31.gif] za sve

emicaa -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 11:43:58)

dobar dan Alex [sm=jezicek.gif]
anck zeljna sam cokolade a ne mogu,jedino kad napravim neki kolac mogu koliko toliko pojest inace mi presjedne svaki put [sm=smiley13.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 11:48:18)

Emice toliko sam cokolada dobila u trudnoci a nisam ih pojela,bas mi je od pocetka muka od nje u grlu mi ostane [sm=smiley36.gif] al nadoknadicemo mi to,sve cu cokolade da pojedem bebi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 13:38:12)

Hej moje bebelice! Evo nas sa šetnje, napolju je božaaanstveno vreme! Prozore sam pootvarala, baš miriše na proleće!

Malo pre mi je stigao paket za trudnice, presrećna sam, predivan je poklon! [sm=bravo.gif] [sm=sloncek.gif] Divan dan zaista!

Anck zašto si radila UZ srca? Šta kažu?

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 15:06:03)

Dobar dan dRRugarke, šta ima kod vas, kako ste mi danas?

Ja sam sinoc bila na UZ, sve je ok, raste i napreduje moje zlato [sm=zz_cloud9.png]

Malo sam bolje nocas i spavala tako da sam danas baš dobro raspoložena, da nemam 1000 kg i ovako veliku trbu skakala bih i plesala [sm=smiley36.gif]

Ko ima problema sa čokoladom neka se javi meni, ja je tamanim samo tako mmmm......

Mega navijam da bude brzo,
Emice super za 18 nedelju,
Jolence ti si nam iduca na spisku, alex, pa ja uuuuuuuh [sm=zz_eek.png]
Voci koristi svaku priliku za odmor i spavanje
Bubice i ja bih rado u šetnju ali kod mene ovde vjetar užasno pušeeee
Anck nadam se da je sve ok i da si dobro

sve vas mucho grlim [sm=smiley31.gif]

mega -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 15:07:30)

Meni je bebica danas toliko ispod grudi,tj.desne dojke,
sve me zaboli kad se proteze,kao da nozem stisne.
Znam da joj nije lako u stomaku,ali ovo je danas bas dosta i meni.
Kad odem na wc ne mogu redovno da sednem koliko probija.

emicaa -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (9.2.2016 15:09:54)

Pipi da ti pošaljem sve slatkiše [sm=smiley36.gif] Gledam T kako je jede i voda mi ide na usta,danas kod sveki otvorila bombonjeru pa se onda sažalila i sakrila je [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>