|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 64 [65] 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
30.1.2016 16:09:06   
borica
Dobar dan, ja odvalila tri sata spavanje. Isi user posted image super, bas sam uzbudjena. Mega moguce da jeste sluzni cep.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1601
30.1.2016 16:22:15   
IvanaSK RR
Moguce da jeste sluzni cep, ali mislim da nije ceo.
Vociiii, user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1602
30.1.2016 16:41:33   
popkica bebic
Isidora, jupiiiiii! Cestitke! Da ste zivi i zdravi!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1603
30.1.2016 16:55:54   
Ella2407
Isidoraa,cestitkeee.. Jupiiii user posted image

Ja evo leglaa malo,stan radila,peglalaa.. Smooorr ziviiii ..
Bas su me ledja zabolila od peglanja :(

I napokon sam se natjerala da trazim termin za odbranz diplomskog rada,i rece mi u petaaakk user posted image
Znaci moram ucit-hahaha
Katastrofa mi se ne daaa.. user posted image
Pusaa za stomacicee user posted image

Direktna veza do poruke: 1604
30.1.2016 17:03:16   
alex88
Popkice,Mega sad cekamo vas user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1605
30.1.2016 17:10:36   
mega
Joj,nadamo se da cemo uskoro.
Odspavala sam malo,nekih sat i po vremena,desna strana me rastura.
Zvala sam babicu,htela sam da idem na ctg da vidim jel imam neke bolove ili ne,a kaze ako dodjes,zadrzace te odmah posto je trece dete,tako da sam odlucila da ne idem,cekacu kuci redovne bolove,a ne da tamo svasta gledam dok se ne porodim,kuci je lepse.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1606
30.1.2016 18:04:27   
marinchica
Gde ste zene samo da se na kratko javnem. Ode sveki kuci svojojuser posted image user posted image user posted image
Cestitke Isi!!!user posted image
Nisam skontala jel bio prirodan porodjaj ili CR?

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1607
30.1.2016 18:52:53   
pipi_coco
Ahoj stomacici dragi

Ja jucer išla po doznake i prvi put me pustili negdje preko reda jer sam trudnica, jeeii :)

Vidim rasipa se trudnicka ekipa, Lisa i Isi su se upoznale sa svojim bebicama, neka su im žive i zdrave, sad su Popkica i Mega na redu user posted image

I ja jedva cekam da upoznam svoje zlato mmm............baš mi nešto sporo vrijeme prolazi ovih danauser posted image

Sutra idemo u kupovinu za bebu, jedva cekam user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1608
30.1.2016 19:10:50   
alex88
Marince tek sad otisla ili je bila kuci pa se opet vratila...kod tebe bilo zabavno user posted image .Isidora se porodila prirodno,e sad pominjala je Voci da se izborila da dobije epidural.Pipi user posted image uzivajte u kupovini

< Poruku je uredio alex88 -- 30.1.2016 19:11:34 >

Direktna veza do poruke: 1609
30.1.2016 19:23:15   
Nimfa
Dobro vece user posted image
Ja malopre isla do wc-a i pojavilo se gusti sekret,kao loptica i ucinilo mi se da ima malo krvi na njemu ali nisam sig jer imam crven dodji ves pa da nije od vesa bas se plasim user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1610
30.1.2016 19:26:02   
alex88
Nim mozda je od vesa,proprati pa ako ima nesto odi do bolnice,nadam se da je samo sekret.Probaj sa stapicem za usi dal ima nestouser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 30.1.2016 19:27:08 >

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1611
30.1.2016 19:30:55   
pipi_coco
Nimfa nemoj se bojati, možda si se prehladila pa ti je sekret pojacan... Smiri se, lezi i prati stanje, ako se pogorsa ili pjavi sukrvica ili krv trk u bolnicu.

Nadam se da ce sve biti dobro i da to nije ništa user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1612
30.1.2016 19:36:47   
Nimfa
Hvala alex i pipi i ja se nadam da nije nista , lezim i samo cekam da sutne ceo dan nije pa mi to pojacava brigu, mada opet proverila sam stapicem nema nista pa mi je malo lakse. A danas sam bas pomerala tezak krevet nije mi jasno, zasto sam tvrdoglava,lepo mi kaze mm nemoj , al ajde kad zena nesto naumi , zena uradi

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1613
30.1.2016 20:37:38   
alex88
Bice sve u redu,javice se beban,i ne dizi vise nista,dosta puta sam neznam zasto utripovala da sam videla nesto crveno,pa nabijem sebi sama nervozu,ali sve je to normalno,uplasimo se pa nam je jos gore.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1614
30.1.2016 20:48:54   
IvanaSK RR
Nimfa, ne zezaj se sa dizanjem bilo cega. Ne treba izazivati sudbinu. Kad udjes u deveti, onda podizi sta hoces! Aj, javi sta je bilo.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1615
30.1.2016 21:17:00   
isidora88
Da vam mahnem na brzinu, meni je ispao sluzni cep, ne mora da bude sukrvice. Moje je bio zuckasto braonkast.poceo je da ispada prekljuce velicine klikera, a juce je ispao bas komad onako veci, grozno izgledauser posted image
Ljubim vas user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1616
30.1.2016 21:20:49   
borica
Sta radite zenskice?
Veceras vas nema nesto, mi lepo vecerkali, ja malo odmorila uz limunadicu, mm i L se igraju , posle sredjivanje, pa svpavanjacuser posted image Ja u poslednje vreme samo na spoavanje mislimuser posted image .
Nimfa sve su ti rekle drugarice, nema dizanja teskog, primiri se malo.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 1617
30.1.2016 21:28:08   
IvanaSK RR
Isidora, saljemo ti poljupce!
Joj, mene krenuo stomak da zeza, tj poceo je da raste i svakim danom me sve vise drnda, a treba da bude jos duplo veci i da se družimo četiri meseca

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1618
30.1.2016 21:36:16   
New Mom
Vece, stomaci! Kako ste?
Ja ulecem svaki dan, bacam pogled sta se radi, ali ili nemam vremena da pisem ili ispisem esej a ono me izbaci.
Mi smo ok, rastemo. Stariji ne daju kad da razmisljam o bebi. Al sta da se radi? Opis posla. :)

Inace, devojke iz BG-a i okoline, u petak 5.02. imate radionicu o dojenju koju drze moje koleginice savetnice za dojenje. Mnogo moze da vam znaci.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 1619
30.1.2016 21:55:35   
IvanaSK RR
U koliko sati i gde se održava to savetovanje o dojenju?
Kad napises tekst, obavezno ga kopiraj, pa ako te izbaci da ga imas

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1620
30.1.2016 21:56:35   
marinchica
Alex ne razumem zasto se "izborila" za epidural. PIsalo je da je epidural sada besplatan i dostupan svima koji hoce i mogu. Osim ako nije do zdravstvenog stanja koje sprecava davanje epija, ne znam sta je sad to da treba da se boris? Ja cu ih poubijati tamo majke mi rodjene ne budu li mi ga dali. Zato su i stavili da je besplatan svuda d aga ne bi davali. On je maltene standardna lekarska praksa u svetu. Uhhhh, vec mi radi zivac....ZASTo da se zena muci ako on postoji??? Nije mi jasno.
Alex ako verujes, bila je jednu nedleju kod brata od onih 40 dana prvih, pa kod devera nedelju dana, pa kod cerke svoje pa kod brata opet dve nedelje. Ja sve mogu da razumem, ali da se neko kao ciganin cergar set__a i kesa ljudima na grbacu, stvarno nema smisla. Ali dobro, to je njena sramota. Najbolje-danas je otisla do prodavnice (i nema je sat vremena jer je savatala nekog na ulici od nesrecnika koje je nisu videli na vreme ili nisu uspeli da se sakriju), a mm doneo kofer njen i stavlja u gepek. Tek mu ona nasred ulice prilazi "Sta je to moje vec poceo da utovarujes, jedva cekas da me se otarasis????" DVA MESECA zeno, prek....a si i Bogu i narodu, koliko ti je dosta da sedis, 20 godina?!?1?
Nimfa...nemoj bre da dizes teske stvari, sto trazis nevolju? Sredi se maksimalno....Nadam se da si ok...user posted image
Borice ....lepotice, hocemo da opletemo jedno...Uzicko kontrakorak ovako sa stomacima malouser posted image user posted image ? Kiss!

< Poruku je uredio marinchica -- 30.1.2016 22:02:29 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1621
30.1.2016 22:04:18   
alex88
Secam se da je Isi pricala da odkad je besplatan u N.S da su navodno neke nestasice,da necega nemaju user posted image .Ma nema nista lepse od svog mira,jednostavno hoces da ceo dan setas u gacama i majci i bez brusa,ziveti sami je neprocenljivo user posted image

Direktna veza do poruke: 1622
30.1.2016 22:09:52   
IvanaSK RR
Verovatno nema anesteziologa, tako je bar u gradskoj. Niko ti ne garantuje da ces dobiti, iako je besplatno.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1623
30.1.2016 22:27:07   
New Mom

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

U koliko sati i gde se održava to savetovanje o dojenju?
Kad napises tekst, obavezno ga kopiraj, pa ako te izbaci da ga imas

Ma ulecem sa tel. A onda me mrzi to kopiranje i sve ponovo.

Elem, Udruzenje Roditelj ima Savetovaliste za dojenje. Prvog petka u mesecu su besplatne radionice u BG. Tj. u Zemunu, Karadjordjev trg 18. Ova sada je 5.02. u 17h. Mozes pogledati na fb strani Udruzenja ili na sajtu www.dojenje.roditelj.org detalje. I uopste pratiti kad nekad sledeca bude.

Ja sam bas danas drzala mesecnu u NS.

Direktna veza do poruke: 1624
30.1.2016 22:29:06   
New Mom

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Verovatno nema anesteziologa, tako je bar u gradskoj. Niko ti ne garantuje da ces dobiti, iako je besplatno.

Tacno u srz. Porodiliste nema ovde dovoljno anesteziologa, a ni oni retki iz Klinickog centra vise ne dolaze tu na kruzenje. Tako da je dzabe besplatno (bilo je 15000 din), kad nema ko da je da.

Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 64 [65] 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 64 [65] 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here