Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 22:12:27
|
|
|
|
emicaa
|
Popkice popij ti malo,u najgorem slučaju posjedićeš malo na šolji Ja se polako spremam za krevet,samo još da mi se lak skroz osuši.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 22:21:07
|
|
|
|
marinchica
|
Sretno Isi!!!! Laku noc drage!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 22:27:42
|
|
|
|
alex88
|
Srecno Isi .Raspadam se cini mi se od bola i ukocenosti nogu,butne,stidne kosti,a noge ko krofne,nikad ovolike nisu bile.Popki jer stigao muz,pusti ricinus
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 22:52:16
|
|
|
|
popkica bebic
|
Alex,dobra si! Nije mi mm stigao jos uvek, tek ce od utorka,srede da bude sa nama jer je Drakce rekao da necu bar do sledece nedelje da se porodim, pa da ne uzima odmor pre vremena. A za ricinus, ja i bez njega sedim na WC solji,s oprostenjem. Bas me muci ovih dana... A muza cu da spopadnem, nego ne mogu ni da legnem od bolova u preponama,bas su gadni. Isidora, SRECNO! Da bude brrrrrzoooo i laaakoooo!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 22:57:20
|
|
|
|
alex88
|
Ako stignes da ga spopadnes ,koliko sam citala sta su zenice do sad pisale oce ta retka stolica pred sami finis.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 1:56:09
|
|
|
|
popkica bebic
|
Uf! Probudi me V koji konstantno skripi zubima, grrrrr. Alex, kada sam bila trudna sa V, par dana pre porodjaja imala sam takvu dijareju, da me je razvalila, a u bolnici sam cekala zbog "prenetog termina". Mada, ja ipak mislim da je to bilo zbog trpljenja, bilo nas je 9 u 1 sobi, a delili WC sa susednom sobom i trpeci napravih sebi haos. A sada gotovo od starta imam cesto dijareju, pogotovo kada konzumiram Fe ili Mg.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 4:56:35
|
|
|
|
alex88
|
Isi drzimo fige i mislimo na tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 5:42:01
|
|
|
|
isidora88
|
Da vam mahnem, ako Bog da danas stize i moja bebica Dobila sam klizmu, sve me boli i pece od jucerasnjeg ciscenja zbog glupog ricinusa. Jos malo na tusiranje pa u salu Inace sam nocas imala kontrakcije na 2 min.neka 3 sata je trajalo i popustilo. Drzite mi fige da sve prodje sto pre i da ne boli.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 5:44:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Isidora srecno Mislicu na tebe.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 8:05:12
|
|
|
|
vocicana
|
Moja Isi , eto hvala BOGU KRENULO JE, BAS MI JE DRAGO. Ivana SK prvo i osnovno, dugujem ti ovolikoooooo izvinjenje jer ti nisam cestitala devojcicu. Cestitam od srca i jako sam zbog tebe srecna, vidis da majka uvek zna, varalice, lancici, Hello Kitty, sve majka zna. Bas si bogata. Lisa, dobro je, od srca cestitam prinovu, neka ti je ziva i zdrava cerkica!!! Javljam za Isi novosti, ona se javila, ceka da zavrse jutarnji sastanak doktori i da ide u salu. Jedva cekam da se radujem. Lep i kvalitetan pocetak vikenda, e to volim!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 8:25:41
|
|
|
|
alex88
|
Ubi me nesanica a i raspadam se nocu!do skoro sam spavala lepo makar os jutra do "podneva" sad ni to
< Poruku je uredio alex88 -- 30.1.2016 8:39:56 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 9:02:59
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Alex, koliko mi je zao sto cujem da lose spavas, a toliko dugo to kod tebe traje. Zasto ne popijes nesto uvece pre spavanja, da se malo odmoris? nemoj vise da se mucis, a tek nam sledi nespavanje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 9:16:38
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro zenice, mene ce nesto opet das hvata, poludecu vise, koji put sam bolesna ne znam ni sama. Isi srecno, da sve prodje brzo i lako, cekamo lepe vesti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 10:08:21
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro jutro Borice i meni se cini da mi stiza nova tura prehlade, od jutros se ne odvajam od maramica , ali videcemo mozda cajevi sprece. Celu noc sam se okretala i uopste nisam spavala , podocnjaci su mi uzas , a zbog E ceo dan mi nema odmora
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 10:11:58
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro! Mi se spremamo da odemo do svekijevaca, a oni bezobraznici nisu rekli da je pre 2 dana svekrva imala crevni virus ili neku drugu vrstu povracanja. Uzas! Kad ne mogu da otkacim sve to! Kako ste mi, debljucke moje? Isidora, srecnoooooo i lakooooo!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 10:18:37
|
|
|
|
vocicana
|
Isi ide u porodjajnu salu u 11, sada smo se cule. dremala je, kaze, bebac skace li skace i stuca koliko ga spominjemo . Ja preterujem sa pisanjem, ali necu ni u setnju izlaziti dok se ona ne raskrsti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 10:42:44
|
|
|
|
alex88
|
Jos malo...nadam se da ce brzo i sto bezbolnije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 11:47:21
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro devojke.Bas mi je drago sto je kod Isi lepo krenulo i sto ce prirodno.To je najbolje,za tri dana "ko nova".Ja jedva spakovala cerku,kako cu je odvesti na aerodrom Bog sveti zna.Muka mi je non stop.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 12:19:15
|
|
|
|
mega
|
Da vam se i ja javim. Mladja cerkica imala temperaturu prekljuce,a starija ima danas,i samo spava. Molim Boga da ne predje na mene. Kazem barem da odem veceras da se porodim,da ne bi jos temperaturu dobila. Ali nece kod mene nista da krene. Ledja bole,kao i desna prepona.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 12:50:06
|
|
|
|
mega
|
Da vam pitam nesto na brzinu. Izvinite na izrazu unapred. Isla sam u wc,i imala redovnu stolicu,a na njoj nesto gusto,kao neki sekret. Da li je moguce da taj sluzni cep ispada i sa stolicom? Kada sam se obrisala posle mokrenja,prmetila sam i na papiru nesto gusto. Joooooj,hvala vam uanpred.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 14:07:29
|
|
|
|
emicaa
|
Curice moje da vam se i ja javim.Opet ležim,ni danas nije moj dan kao ni do sad od novembra ali sve će se izdržati.U ponedeljak idem na uz,jedva čekam da vidim hoće li biti David ili još jedna mačkica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 15:09:07
|
|
|
|
marijana22
|
Pozdrav devojke Stize nam jos jedna beba Mega mislim da kad ispada sluzni cep ima malo sukrvice, ali nisam sigurna. Imas temu sluzni cep pa procitaj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 15:42:16
|
|
|
|
vocicana
|
Nema je Isidora bas se brinem sada. Nadam se da je sve u redu. Sto se tice sluznog cepa, nemam iskustva, moraces da pitas nekog ko se vec poradjao, u stvari, imas temu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 15:51:42
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Popkice popij ti malo,u najgorem slučaju posjedićeš malo na šolji Ja se polako spremam za krevet,samo još da mi se lak skroz osuši. Porodila nam se Isidora u 14:55 stigao je Aleksej, 3480 gr 52 cm dug! Neka nam je ziv i zdrav
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 30.1.2016 15:54:00
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mega,draga, i meni se pojacao sekret, bas ga ima, nonstop menjam dnevne uloske i ves, a i sluzi imam cesto. Mislim da ono sto si izbacila sa stolicom nije s.cep. To je i od creva, beba te stiska. U prvoj T, sluzni cep mi je ispadao danima u vidu blagog sukrvicavog sekreta, tako da ni ja nemam iskustvo sa nekom sluzavom pojavom koja nestane cim izadje. Kod mene je trajalo.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?