Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 9:41:48
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro !Ima li lepih vesti,Isi drzimo fige bice sve lakse I u redu,mozda ti nece trebati indukcija. ,Lisa nadam se da je beba stigla I da ce nam uskoro neko javiti
< Poruku je uredio alex88 -- 29.1.2016 9:45:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 9:47:06
|
|
|
|
krin 40
|
jutro trudnice:):D Lisa sa srecom.Popkice ti se to otvaras lagano.Isi super si.Ja sa prvim nisam tri prsta bila otvorena ni dva sata posle indukcije.Brzo ces ti to da obavis.Emice ista sam ti takva.Nemam glavobolje ali zato spavam veci deo dana i muka mi je i od vode,glasova,vazduha,ljudi..Sad znam zasto pravim razlike po devet god.izmedju dece.Toliko mi treba da zaboravim ovo uzasno "drugo stanje":-P
< Poruku je uredio krin 40 -- 29.1.2016 9:49:32 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:08:10
|
|
|
|
emicaa
|
Krin i ja bih rado spavala o cijeli dan ali ništa od toga Što se tiče tih pauza ja rodim sad i gotova sam sa radjanjem,idem na doživotnu pauzu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:09:34
|
|
|
|
marinchica
|
Dobro jutro! Isi srecno, misli pozitivno samo! Cekamo od Lise vesti...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:09:35
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro i od mene Lisa srecno, Isidora navijamo da bude sto brze Jeee uskoro nam stizu bebe Juce me je bolela glava ceo dan, a isla sam i da nosim doznake pa sam se izmorila. Bas mi je bio neki bezveze dan. Sto se tice spavanja pre podne se jos nekako drzim, ali posle podne kad naidje kriza ne mogu da drzim oci otvorene. Razmisljam da izadjem malo u setnju. Jede mi se pica, pominjaste je pre neki dan....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:15:37
|
|
|
|
krin 40
|
Emice i ja zatvaram radnju.Dok mi ovo trece krene u prvi razred gajicu i unuce mozda,xaxaxa...Marijana prijatno.Jedi i za mene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:27:55
|
|
|
|
vocicana
|
Lepe moje...dobro jutro, bas sam se lepo nacitala. LIsa jedva cekam da vidim i procitam lepe novosti. Zlato maleno, nadam se da nemas tremu i da si dobro, ljubimo te! Krin 40, nasmeja me sa tom pricom za unucice Ja sa radjanjem zavrsavam u aorilu, ne znate koliko mu se radujem. Marinchice, nemoj da se forsiras, meni majke mi dodje da pozovem nekog za pomoc kada budemo bili u finisu pred porodjaj, mama, sveki da se stan sredi i izglanca, samo se stvarno nadam da cu stojicki da izdrzim peglanje i ostale stvari. alex Popkice, ma nece valjda toliko da ceka bebironac, nadam se da priprema teren za izlazak, eto Isi ocekujem da nam se najdalje javi do jutra da se raskrstila, toliko su je izmaltretirali da ja nemam reci, meni je neshvatljivo da u 21-om veku postoje ovoliki degenerici koji zenu u najosetljivijem stanju toliko peglaju kojekakvim glupostima. Hajde devojke, kada se vratim posle podne sa Tornika da vidim nove teme
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:28:40
|
|
|
|
marijana22
|
Hvala krin. Hocu, samo da se pokrenem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:33:00
|
|
|
|
marinchica
|
Voci meni mama stize negde zadnje nedelje aprila. Ona ce mi sve pomoci tad, samo se bojim da ne zakasni....da se ne porodim pre toga. Valjda necu....Termin mi je 12.05 Krin nisam skontala, koliko imas godina?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:34:28
|
|
|
|
krin 40
|
Voci,ako dr procene da nema previsokog rizika uvek ce podrzati prirodni porodjaj.I ja sam za to.Vidis da joj je fino omeksao grlic,da se vec tri prsta otvorila.CR je krajnja alternativa.Bice to super.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:36:12
|
|
|
|
krin 40
|
Marincice kada se porodim imacu 41,sin 19,cera 10
< Poruku je uredio krin 40 -- 29.1.2016 10:37:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:40:38
|
|
|
|
marinchica
|
Skidam kapu, svaka cast, zasto ne! Ja bih se u tim godinama verovatno takodje upustila u dobijanje treceg deteta, ali....obzirom da je mm stariji od mene....njemu je to vec kasno. A oduvek smo hteli troje...i poceli smo na vreme, samo je potrajalo zacece ovog prvog....godinama nazalost. Valjda necemo s drugim imati problema. Neki blizanci bi mi doduse zavrsili posao Ali ne verujem da sam bas te srece...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:41:55
|
|
|
|
vocicana
|
Krin znam ja sve to i ja bi se prva da izvinete nategla tamo da smem, ali nisu joj pritisci dobri, idu po svaku cenu da ugroze i nju i bebu bespotrebno. Ja svoju doktorku obozavam zbog svih njenih kvaliteta narocito zato sto je ok po pitanju mnogih stvari. Ne podrzavam cr zbog toga sto je obicna operacija, ali ako je moranje, nije pitanje. Zelim joj svakako da bude sve u redu i sigurno ce biti. Marinchice ma neces se poroditi pre, cuti. Jesi li jedinica, tvojima je prvo unuce? Nista bez mame.... Sta bi ja bez vas devojke...volim ovaj forum...
< Poruku je uredio vocicana -- 29.1.2016 10:43:07 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:48:03
|
|
|
|
krin 40
|
Marincice moj je mladji od mene,ja sam to navatala ispred skole:):D.Sto se tice godina muskarca one ne uticu na kvalitet sp.tako da mogu da budu tate i u sezdeset.Inace zene u cetrdesetim cesto dobijaju blizance,eto ti inspiracije.:-P:).Ne brini Voci,prate oni bebu,nisu bad toliko ludi da je ugroze.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 10:54:42
|
|
|
|
vocicana
|
LJubimo vas moj sin i ja, odosmo u setnnju, javljamo se kasnije!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 11:00:48
|
|
|
|
alex88
|
E bas me nasmejaste,i ja kao i Voci zavrsavam uskoro i zadrzavam se na jednom detetu,volela bi naravno da imam dvoje,troje,cetvoro ali eto takve su okolnosti,bicu zahvalna Bogu na ovom jednom ,samo da mi je zivo i zdravo.Nesto razmisljam i mislim da ce danas ipak biti dve bebe,Isi srecno,jedva cekam da nam javis lepe vesti i nadam se da budu vec danas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 11:03:08
|
|
|
|
marinchica
|
Ma znam ja sve to krin, ali cisto sumnjam da cu ga ubediti...nikad se ne zna doduse... Voci, jedinica sam...i nebrojeno puta mi je bilo krivo zbog toga. Ne znam kakva ce mi biti druga trudnoca, ako uspemo opet, heheh, ali cu izdrzati, samo da mi dete ne bude samo kao ja. Moja mjka ima dve sestre, tako se divno slazu, dopisuju, uvek tu jedna za drugu, a kad se nadju iz svih delova sveta jednom u godinu dana, to je zezanje neprocenjivo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 11:24:16
|
|
|
|
mega
|
Evo i mene,ledja malo bole,ali me danas vise boli ispod stomaka,cini mi se da se spustio dosta,pa kad ustajem sve teze mi je.Beba se mrda. Odmaram sve vise.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 11:36:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi bili na ekspertskom ultrazvuku, i načelnik ginekologije vma potvrdio da je seka . Hvala Bogu, sve je u redu. A baksuz mali u stomaku nije htela da se slika, stavljala ruke na lice, okretala se cim dr namesti slikanje.. Zevala i stavljala prst u usta (za sisanje prsta ce dobiti po dupetu :)))
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 12:07:22
|
|
|
|
krin 40
|
Jao Ivaniceeee,secer mali:).Trudnicice moje sa tom pricom"jedno i nema vise" me takooo podsecate na mene.Pa vidite da mi je razlika devet god izmedju sina i cere.Da mi je neko rekao da cu svojevoljno i trece,rekla bih mu da je lud,xaxaxa.Ja sam rodila sina i rekla tacka,sada sam ja na redu.Skola,karijera,izlasci,putovanja...iiii sve to doslo po planu a ja 2005 opet glavu u wc solju kao sad.Kad sam rodila ceru,mogla sam stan da dam na opkladu da smo bebe i ja zavrsili.Uzivajte i prepustite se,niko ne zna sta mu zivot nosi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 12:44:17
|
|
|
|
alex88
|
Krin ja bi volela da mi bude glava u wc solji jos par puta,ne bi zalila.ali iz zdrav.razloga je nemoguce.A sto se tice tog povracanja garant cu i na poradj.stolu ,taman mislim proslo,ono opet,sinoc sam dusu cini mi se ispustila. Ivana za lepoticu malu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 12:47:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I meni je jedno tri nedelje bilo bolje, pa zadnjih dana opet ubi mučnina. Ja za trece ne znam, mislim da ce to zavisiti i od finansija, nazalost.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 12:52:32
|
|
|
|
mega
|
Ja sam trecorotka. Druga cerkica je stalno pevala,jednog dana resio moj tata,za rodjendan da bi kupi brata.... A mi krenuli u akciju i stvarno se desilo da je termin isti kao sa cerkicom. Sad cemo da vidimo. Stalno me beba skaklja po desnom kuku sa necim. Volela bih da se ovih dana porodim,stvarno mi je dosta i tesko vec. Jel taj sluzni cep ispadne i trecorotkama?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 12:55:12
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobar dan zenice Alex ja sam sa E celu trudnocu povracala po ceo dan i bas mi je bilo tesko da se izborim sa tim , iz wc-a sam jedva izlazila , a kamo li iz kuce, cak sam povratila i pred sam porodjaj, jedva su se smilovali peskir da mi donesu A sad evo sa drugom trudnocom lakse, povracam samo ujutru , a nekad i prekocim povracanje po dva dana Svaka trudnoca se razlikuje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 13:02:36
|
|
|
|
alex88
|
Nim u pravu si nijedna nije ista cak i kod iste zene,prvi put kad sam bila trudna bilo mi je uzasno muka ali nisam cesto povracala,ali mi se sva hrana gadila retko sta sam mogla da jedem i spavala sam za sve pare,a sad povracam ali i jedem ,a i slabo spavam.Nego sve su to cari drugog stanja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?