Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 15:58:13
|
|
|
|
sansa
|
Drage moje ja nadrlja,deca se razbolela uhvatio ih neki virus zaglavili na injekcije sad kao malo bolje. Ali zato je sad preslo na mene dusu nemam od jutros mi izgleda proradio sinus desnu stranu glave ne osecam Sta bi mogla za bolove dok sutra popodne ne odem kod doce posto mi rekla da joj osnesem krvnu sliku
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 16:06:05
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan i od mene. Danas cekala doznake od 12:30 dp 14:45 , sutra ce muz da ih nosi. Dr. mi kaze da unosim vise kalcijuma zbog ovih bolova u stidnoj kosti. Lisa jedva cekam lepe vesti Voci uzivaj i ruckaj kad ti je vec apetit tamo povecan. Nimfa kad sam isla na pregled na pocetku trudnoce posle toga me ceo dan boleo stomak, pa cak i kad mi vaginalnom sondom radila UZ. Bas sam se brinula. Jel ste na aerodrom u F.Ideale bili? Nama ce prijatelj za decju sobu da pravi krevet dupli, drugi se izvlaci i most ormaric iznad.Veceras treba da dodje da uzme meru, placamo samo materijal. Pozdravljam vas sve Marince, Isi, Alex, Popkice, Voci, Lisa i svee ostale
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 16:12:01
|
|
|
|
vocicana
|
Paracet i fizioloski u nos, inhaliraj se cajem od bosiljka i sl. Borice Izem ti zimu bez minusa i prave hladnoce...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 16:57:44
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage moje, ja preskitah ceo dan. Zapravo, bila u Posti, pa u poseti trudnoj drugarici koja ceka porodjaj u bolnici. Ona ceka 4.dete i ne zna joj se termin! Boli me karlica i grlic...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 17:34:22
|
|
|
|
Nimfa
|
Borice bili smo u F.Ideale kod aerodroma i iskreno nisam nista videla za deciju sobu osim dva ormarica koja mi se i nisu nesto dopala, ali sam zato bila odusevljena francuskim lezajem koji nema ostecenja , a kosta 18000. Ja cu krevet za E da narucim preko neta .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 18:34:41
|
|
|
|
BubaBubica
|
Drage moje uhvatila sam wifi pa koristim ppqiliku da vam se javnem! Na brzinu sam pročitala tri strane nazad, vidim da nam sutra dolazi jedna bebica Lisa srećno! Isi stvarno nemam reči, pa šta je sa njima? Neka Bog bude uz tebe i sve će biti u redu. Stvarno bezveze. Voci uživaj u odmoru, nadiši se i za nas koje se gušimo u čarima zimskih mirisa! Popkice i tebi se približilo, i alex, joj jedva čekam da uplatimo net da se družimo. Ističu nam zalihe novčane pa štedimo dok ne počne opet sezona radova. Ja ovo što zaradim sve ide u kuću i kuhinju. Ostale moje drugarice grlim vas jako, ja sam dobro, ušla sam u trinaestu nedelju, juče na UZ sve u redu, bebac aktivan, 5.3 cm velik, liči na batu <3 videćemo na sledećem UZ da li će otpasti điđa ili ne hehehehe. Ljubim vas sve i mislim na vas!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 20:15:40
|
|
|
|
Ella2407
|
Bubo napokon da se i ti javiss.. Bas mi je drago da je sve okej i da rastetee Brzo uplati taj net pa da se cesce javiss Jedva cekamoo bebee Pusa velika za sve stomacice Maloprije sam saznala,a bolje bi bilo da nisaam, da je prijateljica od muza imala spontani U 11 nedelji prestalo srce kucat Bas sam se rastuzilaa i u isto vrijeme nasekirala.. Bas sam nekako pocela samo pozitivno da razmisljam i zaboravila na te negativne i onda se podsjetim.. Stvarno uzaas , sad mi je samo na pametii da se ne desi i meni ne daj Boze,opet .. Malo sam zamracila,alii izviniteee Pusaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 20:27:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubice, nedostajes! Voci, uzivaj na svezem vazduhu! Lisa, uz tebe smo sutra, drzimo palčeve! Ella, nemoj da se sekiras, toga, nazalost ima na svakom koraku.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 20:32:37
|
|
|
|
popkica bebic
|
Ella, smiri se.Ne vredi da razmisljas o stvarima koje bi mogle da se dese. Veruj mi svaka od nas razmislja i o takvim stvarima. Ja te razumem... I ja sam svojevremeno imala takav slucaj,tj.slicni, pa sam nakon toga uspesno iznela trudnocu sa sinom, a nadam se da cu i ovu privesti srecnom kraju i uzeti svoju bebu u narucje. Bubice Kako ste?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 20:55:28
|
|
|
|
isidora88
|
Samo da mahnem, ispao mi je sluzni cep, nadam se da ce se nesto pokrenuti nocas. Lisa srecno bas ti zavidim, uskoro te ceka uzivanje sa bebicom Ostale moje drage trudnice ljubim vas pa se kuckamo kad stignem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 20:56:43
|
|
|
|
alex88
|
Isi,uskoro ces i ti da se druzis sa tvojom bebicom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 21:18:03
|
|
|
|
marinchica
|
Lisa i Isi, isti dan ce bebice izgleda a? LJubim vas sve, krecimo predsoblje pa me nema bas. Kad zaboli kicma arlaucem, kad ne pritiskam nerv ok funkcionisem. Pocela sam da ignorisem problem, smucio mi se bol. Borice zeno kako ti djipas na tom folkloru majke ti? Svaka ti cast!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 21:18:41
|
|
|
|
mega
|
Drage moje,evo sedim i stalno osetim da me u ledjima nesto hvala,a beba je mirnija nego inace. Isidora,bar da se i kod mene nesto pokrene. Spavala sam sat vremena,i sad se okupam opet odoh na spavanje. Nekako se bol na momente prosiri na stidnu kost ispod stomaka.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 21:35:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ajd cura ako se neko od vas razumije u tehniku neka baci pogled u temu laptop problemi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 21:46:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isiiiii, bice sve to ok :) Ja sam nesto umorna skroz, a nista nisam radila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 21:59:45
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mene uzasno boli vagina i sece me po grlicu, s oprostenjem! Malopre sam ulazila na Kalendar ovulacije, po tome kako mi je tamo izracunato kad su mi bili plodni dani, termin porodjaja mi je 9.2. Daj Boze samo da nije kasnije. Bas su grozni ovi bolovi, podsecaju me na pregled i neki razarajuci PMS, tj.upalu jajnika.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 28.1.2016 22:13:04
|
|
|
|
alex88
|
Mozda Popki uskoro krene i kod tebe,i Di je mislila da ima neku upalu ali se prevarila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 7:55:47
|
|
|
|
Ella2407
|
Ivana,popkice Bit ce to sve aBda kako trebaa.. Vec me crnilo malo popustilo.. Nadat je se najboljeem Pusaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 8:21:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao cure, kako ste danas Ja juce lose spavala a sinoc isto bas me hvata! A malisa suta li suta, nikako da se namestim Isi ima li kakvih novosti ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 8:27:59
|
|
|
|
MakiJ
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 8:28:31
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro stomačići. Lisa srećno danas,da što prije bude gotovo. Popkice nadam se da će i kod tebe što prije krenuti da se riješiš. Kod mene?sve isto,mučnine,glavobolje,vrtoglavice,u ponedeljak kod dr pa nek vidi šta da mi radi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 8:39:26
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jutro, ja opet vatam wifi, kod bake sam pijem kafu hehehe Lisa držim palčeve! Popkice moguće da kreće polako, nije rano, biće to uskoro! Ja sam za divno čudo lepo spavala ovu noć, nisam ustala nijednom da piškim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 9:01:44
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro, drage moje! Nadam se da ste mi dobro! Lisa, da otvaramo temu? Isi, Mega, ima li cega? Mene bole prepone,karlica, da izvinite stalno se sredjujem za moguci porodjaj, upalice mi se koza od brijaca. Isidora, nadam se da se neces namuciti. Lisa, sestro po terminu, eto, ti uze januar, a ja cu, ako Bog da februar. Emice, izdrzi. Uskoro ce prolece,proci ce valjda i ove nagle promene vremena. Ljubim vas SVE!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 9:24:10
|
|
|
|
emicaa
|
Popkice to sam i ja radila svaki dan pred porodjaj,tuširanje i brijanje,tuširala sam se dva puta dnevno najmanje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 29.1.2016 9:38:14
|
|
|
|
isidora88
|
Evo novosti: sinoc ispao sluzni cep, otvorena 3 prsta, grlic jako mek i skracen 1,5cm. Danas popodne ce mi dati ricinus da popijem, a ujutru indukcija. Drzite fige da bude brzo i sto bezbolnije
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?