|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
27.1.2016 22:21:27   
borica
Joj Alex, to su te, pripremne i ja ih imam. Odoh na spavanje, laku nocuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1476
27.1.2016 22:26:57   
alex88
Laku noc,lepo spavajte user posted image .

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1477
28.1.2016 7:31:51   
isidora88
Dobro jutro drage mojeuser posted image
Ja cekam vizitu, drzite fige da mi odobre i zakazu carskiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1478
28.1.2016 7:44:38   
adulence
Isi zeno pa i tebi se priblizilo...auuuu...nisam znala da si u bolnici,jel si se i sa matom poradjala carskim rezom?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1479
28.1.2016 7:53:03   
IvanaSK RR
Isidora, srecno!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1480
28.1.2016 8:10:16   
sonyasha
Isi, specijalno tebi sada držim fige da ti odobre cr!!! user posted image Naželost znam kako je grozno indukovanje od nule sa velikom šansom da neuspe nego opet bude cr user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1481
28.1.2016 8:47:58   
popkica bebic
Dobro jutro, zene drage!
Isidora, dace Bog da vec jednom nestanu tvoje muke i da se druzis sa svojom bebicom.
Ja sam jedva prezivela noc od bolova. Ako ovako nastavi da boli, pocecu da mislim da sam bolesna a ne trudna!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1482
28.1.2016 9:27:55   
mega
Mene nesto ziga u ledjima,ali na momente,ne znam da li je to od sinocnje setnje ili nesto ovako.
Kazu kao pre porodjaja treba da se ima tecna stolica,mada ja to nemam,idem redovno na wc,pa mislim da onda nisu bolovi u pitanju.
Jeste vi imale tecnu stolicu?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1483
28.1.2016 9:40:28   
Bibilib
Isi draga uz tebe smo i da sve prodje u najboljem redu pa bio CR ili prirodno.... Samo da budes sa svojom dragom bebicom sto preuser posted image
Ja sam se drage moje prehladila, ne mogu da disem kolko mi je nos zapusen ...inace za 2 dana ulazimo u 6 mesec user posted image a pocela sam da imam veliki problem sa stolicom...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1484
28.1.2016 9:54:04   
alex88
Dobro jutro user posted image .Izvolite na nesic.Isi drzimo fige.Bibi user posted image za 6,imala sam i ja problem u tom periodu sa stolicom,nista mi nije pomoglo dok nije proslo samo po sebi.Mega moguce da si dosta pesacila pa zato,Popki jos malo i proci ce

< Poruku je uredio alex88 -- 28.1.2016 9:56:06 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1485
28.1.2016 10:10:06   
pipi_coco
Dobar dan naRRode

Meni je buđenja po noci i trke do wc-a na vrh glave, pa onda se razbudim i ne mogu zaspati po pola sata uuugh user posted image I stalno idem i to od pocetka, prvo su me valjd hormoni tjerali, sada beban pritišce mjehur. Ja danas ulazimu 8. mjesec user posted image

Isi doktori su stvarno nevjerovatni, držim ti fige da prođe sve dobro i da što prije budeš sa svojom bebom user posted image

Bilib ja imam vjeciti problem sa stolicom, a najgore mi je bilo u pocetku. Ako možeš nabaviti prirodni sok od šljiva -pomaže garantovano.

Sve vas muchos user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1486
28.1.2016 10:11:37   
vocicana
Dobro jutro devojke. Ja vec sprzila setnju od jutros sama,opet puhcem, nemam vazduha, ali izdrzacu.
Nista nocas nisam spavala, opet ista prica kao proslog meseca, definitivno me zeza punjenje mladog meseca, zato i ne mogu da spavam,mada sam i krevet promenila, nadam se da cu nocas taj promasaj da nadoknadim.
Isi, drzim pesnice,mada cini mi se da je to tako glupo izrezirano, da nemam pojma sta da ti kazem. Eto i Sony te razume najbolje, sa nikakvim preduslovima za prirodni porodjaj, oni te tako izmaltretiraju da posle, hajde hitan carski. Znas sta bi im ja ovako nervozna sada i neispavana rekla.
Alex, moja mila, eto hvala Bogu i kod tebe se blizi. Popkice, mislim da ces nas vrlo brzo iznenaditi.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1487
28.1.2016 10:31:26   
krin 40
Isi jos malo pa si sa bebicom,samo to je vazno:-* Evo da vam se javim dok sam iole normalna.Posle cu opet utonuti u carstvo drogiranih.Treca trudnoca,a tako razlicita da ne verujes.Aj sto spavam,navikla sam,ali novina je da ne mogu nista da jedem.Bukvalno nista.Na silu progutam kivi ili bananu.Imam njuh kao Betmen.Sve mi se gadi.Fuj.Sinoc sam potrosila pola Bvlgarija na sal koji sam njusila kroz Rodu ne bi li obavili kupovinu.I ne vredi,istrcala sam posle deset min napolje i cekala mm.Svaka zena koja je prosla mi se osecala na rucak.user posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1488
28.1.2016 10:41:35   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Dobar dan naRRode

Bilib ja imam vjeciti problem sa stolicom, a najgore mi je bilo u pocetku. Ako možeš nabaviti prirodni sok od šljiva -pomaže garantovano.

Sve vas muchos user posted image

Draga ja pijem neki caj od suvih sljiva tj.pocela sam pa cu videti dal ce pomoci...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1489
28.1.2016 11:17:34   
Nimfa
Pozdravuser posted image
Ja danas isla da radim briseve i kad mi je doca stavila spekulum bas me zabolelo , a i trajao je neki jezivi bol sve dok nije zavrsila sto nije bilo mnogo dugo, ali opet ne znam zasto se javio bol , da li treba da brinem iki nkje nista ?

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1490
28.1.2016 12:48:07   
mega
Mene jos uvek ledja bole na momenat,to se siri pre kukovima ta bol,a beba se stalno pomera.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1491
28.1.2016 14:10:34   
marinchica
Dobar dan drage!
Evo me s natecenim prsticima, to je sad jos novina od jutros. Ustala u pola jedan, celo prepodne prespavala a celu noc se vrtela. Maaaalo mi je bolje necu da lazem, ali odredjeni polozaji za spavanje me unistavaju, sece kicma kao mac.
Malo sam lecila zivce kupovinom, posto nisam mogla da idem iz kuce nigde, blejala sam po netu i nasla u pola cene na jednom sajtu eglo luster aleandro, koji jurtim godinama....cim je stigao i zasijao i ja sam s njim. user posted image
U ponedeljak idem da kupim sve sto mi fali za bebu, ja cekati necu da vidim kako ce kicma da mi bude u 8.mesecu.

< Poruku je uredio marinchica -- 28.1.2016 14:12:18 >

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1492
28.1.2016 14:50:35   
Lisa Simpson
Evo mene da se javim. CR zakazan za sutra.

Ispisala jutros toliko aliuser posted image ti sesiju. Ako stignem čitaću kasnije, pa pišem.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1493
28.1.2016 14:52:33   
vocicana
E to razumem. MM i ja smo izobilazili teren, ja bi se kao divokoza pentaracila svuda, ali vise od 5 km ne mogu da prepesacim, ovo je stvarno porazavajuce.
Isi nista lepo nema za reci, svi njeni problemi za lekare u Betaniji nisu indikacije za carski, a hermeticki je zatvorena, znaci sledi pakao.
Jao majko moja, kako sam zeljna lepih stvari i vesti.
Marinchice zavidim ti na spavanju, tom poslepodnevnom, ja sam se okretala nocas kao prase na raznju.

Osecam glad....ne volim da dodlazim na planinu samo zbog toga.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1494
28.1.2016 14:57:15   
marinchica
diiiiiisi Voci diiiiiisi, ja se gusim od ovog zatvorenog prostora.user posted image
I ako ne mozes da setas, sedi makar oci i telo casti cistim vazduhom i prirodom.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1495
28.1.2016 15:01:47   
vocicana
user posted image Lisa, jao blago tebiiiiiii
Jedva cekam da vidim porodila sam se...teski smo....dugacki...dobro smo oboje.....
Jao blizimo se i mi....

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1496
28.1.2016 15:11:14   
krin 40
Voci kad si vec tu,skoknite autom do Mokre Gore,ima dvadeset_ak km.Meni je Zlatibor smor i prenatrpan.Na Mokroj Gori ces da uzivas,provozas se Sarganskom osmicom,skoknete do Kusturicinog etno sela,Tarabiceve kuce..Vrh je,naravno ako vec nisi bila

< Poruku je uredio krin 40 -- 28.1.2016 15:12:31 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1497
28.1.2016 15:16:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson

Evo mene da se javim. CR zakazan za sutra.

Ispisala jutros toliko aliuser posted image ti sesiju. Ako stignem čitaću kasnije, pa pišem.

Lisaaa jedva cekam da cujem da je bebica dosla! Sve najlepse draga od srca ti zelim!
Ko ce nam javiti lepe vesti?

Marince moja drugarice po kupovini, tako i ja zasijam cim postar pozvoniuser posted image

Voci lepotice moja uzivaj sa tm ! :*

user posted image zagrljaj, fali mi ova tema!

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.1.2016 15:20:59 >

(odgovor članu Lisa Simpson)
  Direktna veza do poruke: 1498
28.1.2016 15:29:44   
alex88
Lisa user posted image ,jedva cekamo sutra i novu temu porodila se Lisa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1499
28.1.2016 15:38:56   
vocicana
Sutra malo do Tornika, a da znas da cu mm da predlozim ovo. Hvala user posted image nisam bila.
UM bas nam nedostajes. Juce sam procitala tvoju drugu porodjajnu pricu, odusevila sam se i jako mi je drago da si tako zadovoljna i da je sve bilo dobro. Nora je kao secer, Una nista manje, ja se uvek vracam na sestricine moje, obozavam ih, bas imas veliko bogatstvo u srcu, rukama i dusi.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here