ivannna -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (18.1.2016 10:51:11)
|
sensa-dve crtice su ipak dve crtice [sm=bravo.gif] AnaAna-i ja ti savetujem da probas sa lh tracicama,odlicne su jer se koncentrises na dan,dva i nema rasipanja spermica za dzabe pogotovo sto kazes da spermogram nije bas ok,a mislim da muckanje na 2 dana u vasem slucaju mozda nije ok jer ko zna za to vreme da li spermici uspeju da se naprave, samo nek tvoj muz nastavi sa lekicima i semenkama,mom se bas od svega toga popravio spermogram sunce86-ja idem kod Ivanovica i uvek je prvi pregled 2. ili 3. dc,tada valjda imaju jasnu sliku ,tada mogu da vide da li imas neke ciste ili slicno... ne brini dr je navikla na takve preglede a meni nikad nije sam pregled odn ultrazvuk bio nesto strasno krin- hvala ti za predlog za trombofiliju!prvo dete sam dobila iz iui i to iz prve a sad smo radili 2 iui i vto i nista a najvise me iznenadilo sto mi dr nije trazila te trombofilije,da li zato sto vec imam dete ili ne nemam pojma,sada sam na kontrac.pilulama i javljam se dr cim dobijem,plan je da mi ubace smrzlice,al ja bih da uradim te trombofilije na svoju ruku,zna li neko ko od dr daje uput za to i gde se radi? cula sam da je jako skupo,a da li mi treba i neki papir od dr da mi napise ili ja sama da trazim,plasim se da su ovi u domu zdravlja malo rigorozni
|
|
|
|