RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 18:13:15)

Broj i kvalitet se bas pokazao u tolikoj tvojoj beti [sm=jezicek.gif]
I ja volim kinesku hranu.

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 18:21:10)

xaxaxa..Ivancice ne zezaj,treba docekati februar,pa da prokuca srculence..tek se onda vazi,pa posle amniocinteza...ma bolje da se ne podsecam..uh

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 20:45:11)

A ne, nemoj da me nerviras! Zelim samo lepe izjave. Nista to nije strasno, bree

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 20:53:23)

Samo napred zene da bude sto vise [sm=nosecka.gif] mene i dalje je boli stomak ali još nisam dobila ocekujem[sm=hudicek1.gif] mozda porani

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 20:54:25)

pozitivna sam,majke mi,samo se drzim na zemlji:D

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (18.1.2016 10:06:53)

jutro devojke.Sensa ima li novosti?Ponovila si test ili vadila betu?

ivannna -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (18.1.2016 10:51:11)

sensa-dve crtice su ipak dve crtice [sm=bravo.gif]
AnaAna-i ja ti savetujem da probas sa lh tracicama,odlicne su jer se koncentrises na dan,dva i nema rasipanja spermica za dzabe pogotovo sto kazes da spermogram nije bas ok,a mislim da muckanje na 2 dana u vasem slucaju mozda nije ok jer ko zna za to vreme da li spermici uspeju da se naprave, samo nek tvoj muz nastavi sa lekicima i semenkama,mom se bas od svega toga popravio spermogram

sunce86-ja idem kod Ivanovica i uvek je prvi pregled 2. ili 3. dc,tada valjda imaju jasnu sliku ,tada mogu da vide da li imas neke ciste ili slicno... ne brini dr je navikla na takve preglede a meni nikad nije sam pregled odn ultrazvuk bio nesto strasno

krin- hvala ti za predlog za trombofiliju!prvo dete sam dobila iz iui i to iz prve a sad smo radili 2 iui i vto i nista a najvise me iznenadilo sto mi dr nije trazila te trombofilije,da li zato sto vec imam dete ili ne nemam pojma,sada sam na kontrac.pilulama i javljam se dr cim dobijem,plan je da mi ubace smrzlice,al ja bih da uradim te trombofilije na svoju ruku,zna li neko ko od dr daje uput za to i gde se radi? cula sam da je jako skupo,a da li mi treba i neki papir od dr da mi napise ili ja sama da trazim,plasim se da su ovi u domu zdravlja malo rigorozni

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (18.1.2016 11:11:15)

Ivana uput daje hematolog.Cula sam da je na VMA besplatno,raspitaj se i insistiraj.Ujedno mozes da uradis i TORCH test.Trombofilije postoje nasledne i stecene.Sve to trebas pregledati pre vto.Tvoji smrzlici su tvoje blago.Treba da budes sigurna da nece neka glupost da te sapletne.Nemaju pravo da budu rigorozni,primaju platu iz tvog dzepa.

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (18.1.2016 11:25:51)

Moram jos nesto da dodam,uvek se iznerviram kada se pominje "ne ljubaznost medicinskih radnika".Pokazite im zube.Ti ne ljubazni su kompleksasi u uniformi.Ja vicem,dizem frku,trazim direktora,advokata...sve.Kad te jednom obeleze u zdravstvenoj ustanovi kao "ludu" tu se vise ne kace sa tobom.Meni doktorka za vreme bombardovanja nije dala bolovanje zbog vanredne situacije u zemlji kada mi je tada jednoipogodisnji sincic dobio temp.Kao RADNA OBAVEZA NA SNAZI.Rezultat je bio-sin dobio fras,a moja mama zamalo srcku od stresa.Upala sam joj u ordinaciju,uhvatila je za kosu i rekla joj da cu joj svakog drugog meseca lomiti po jednu kost u telu ako moj sin dobije posledice frasa(epilepsija).Mislite da me je prijavila??Malo sutra,do penzije je joj nije bilo dobro kad me vidi.Hvala bogu sin se oporavio bez posledica

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 8:21:57)

Sensa ima li novosti

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 8:35:22)

Nikiteki I ja jedva cekam da se oglasi drugarica.
Slazem se sa tobom Krin, svakako treba budi odsecan I svoj I veoma jasan, ja sam zdravstveni radnik, postoji toliko nepravde, ali malo kontrole I malo tona koji " obecava" sasvim je OK.
Sansa....mi cekamo duso, navijamo, javi s[sm=bravo.gif]eeee

ivannna -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 8:44:56)

krin koja si ti carica! tako treba! bezveze je samo sto je takva situacija,retko gde naidjes na ljubazno osoblje

ja sam se sinoc rasplakala! valjda mi se sve skupilo i pukla sam a bas sam se ovih 10 dana od negativne bete dobro drzala,cak sam se i vama pohvalila i bila sam bas ponosna na sebe,a sinoc kao neka placip... a i ove kontracepcijske pilule koje mi je dr dala da pijem mozda tako uticu...sve u svemu ja sam to izbacila iz sebe,valjda je bolje tako

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 9:15:30)

Mi jedva cekamo da se oglasi sensa ali nje nema

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 9:38:21)

ja se juce zabrinula za sve vas..nigde nikog.Voci verujem da si ti divan zdravstveni radnik,vecina,na zalost nije.:( Niki i mene brine gde je Sensa[sm=zmeden.gif].Ivana to su zdrave suze.Ipak si radila vto,nadala se..moralo je da izadje negde.Bicete sve vi sjajne,znam ja to:D:D

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 9:42:24)

ja sam jutros otplakala sama pola sata.Moja devojcica,moja bebica dobila prvu [sm=hudicek1.gif]...Devet ipo godina...i ulosci,STRASNO...Deca su danas kao hibridi.Bila sam cool zbog nje,zna ona sve o tome.Ali kad je otisla,nisam mogla da se zaystavim

mouse -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 11:46:56)

ja sam tu, pokupila sam neki virus pa sam na čajevima. baš me zalomilo...

a krin, što to pričaš, 9 i po godina?! i ja bi plakala, to je dijete, ja ne vjerujem!

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 12:22:39)

mouse,sta sa ti kazem...nikako da "svarim".Jeste ona napredna,pisala sam vec je visoka preko 150,ali ipak je u glavi prava bebica,nasa maza...Rastu deca,neka su zivi i zdravi.Ja sam prvu dobila sa 11 god.

AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 12:54:38)

I ja mislim da sam u 5.razredu, eventualno kraj 4.ali mislim da je bio 5... ma dobro, nek je ziva i zdrava kad je napredna, bolje tako nego da kasni nesto za ostalom decom :)

Nego gde nam je stvarno sensa, zaboravila da mi ovde cekamo novosti [sm=smiley36.gif]

Pocela sam da dajem mom muzu piskavicu pa i ja uzmem po malo posto sam citala da je mnogo zdrava generalno za krvnu sliku, regulise holesterol, secer, bla bla bla, pa rekoh aj da mu pravim drustvo. Kad sam citala da onaj odvratan miris pocne da se oseca kad se oznojis nisam verovala, kad ono stvarno [sm=zmeden.gif] kazu dok ne pocne znoj da ti mirise na piskavicu znaci da je ne unosis dovoljno... ja cepnula dozu mm po punu kasiku ujutru i uvece, a ja po kasicicu... [sm=jezicek.gif]

Sensa86 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 13:27:12)

Evo me! I nosim lepe vesti. Nisam stigla da radim betu ali jesam test jutros i lepo je pozitivan [sm=zz_bounce.gif]
Zene ja sam trudna.[sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 13:36:29)

Sansa cestitam [sm=duda.gif][sm=bravo.gif]nek je laka trudnoca.. Navijam jako i za ostale zenice da sto pre ugledaju [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Sensa86 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 13:44:55)

Hvala puno! I hvala sto mislite na mene,naravno da nisam zaboravila da vam javim nego sam stvarno bila bas zauzeta i bez pristupa internetu. Bas sam srecna. Sad sam u potrazi za bas dobrim ginekologom u NS. Koja cekalica je sledeca? Nisam videla jel se Ikka javljala?

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 15:26:20)

Anci pocnite vi lepo shatavari ko Sensa i ja.SENSA ti nisi normalna...dva dana brinem da nesto nije u redu.Cestitammmm.Aj sada dalje.Rekoh da ne idemo odavde dok vas sve ne povedemo

mm30 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 15:26:40)

Sensa, čestitam! Želim ti laku i školsku trudnoću! I vuci nas ostale! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mouse -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 15:29:50)

braaavoooo! kreenuuloo jeee! [sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (19.1.2016 15:37:31)

Bice devojke,bice...sve ce te uskoro zabebiti kad vam baba kaze.[sm=bravo.gif].Jao Sensa koliko mi je drago.Samo da nam da dragi Bog da sve bude kako treba.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>