RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Sensa86 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 7:48:13)

Evo me. Citala sam vas odjutros I placem. Bas me dirnulo koliko smo svi za jednog jedan za sve.
Maro stvarno si borac,svaka cast! Ja jutros radila test ,23 dan i tek tek se nazire druga,mislim da samo ja mogu da je vidim.
Ponovicu opet sutra [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 8:37:25)

Sensa? Jao draga pa sta lepse cuti a ovako rano? Hajde jedna slicica tog testica..,.please.
[sm=duda.gif]?

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 8:58:55)

trudna si????jeeeee....pusti test idi po betu.Pa da,moze...ako je meni bila 431 26dc,to je to i kod tebe.Tri puta ura za shatavari i bracu Indijce.Aj brzo javi,sad ako izvadis bice do pola dva[sm=bravo.gif]

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 9:00:18)

Sensa draga kao što kaže vocicana posalji nam sliku testa

Doroty -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 10:29:01)

Jutro!!
Sensaaaaaa[sm=bravo.gif] Druga crta je druga crta, ja mislim da je to to !! Jeee, krenulo nas!!!
Meni [sm=hudicek1.gif] prosla. jutros nema nista, 6. dan, prelepo. ja krecem u akciju jos veceras, hihih[sm=smiley36.gif]

Sensa86 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 10:48:16)

Nisam jos nista sigurna svetla je crtica i bas je jaaaaaako rano. Pokusala sam da postavim sliku ali nece ili ja ne znam [sm=smiley13.gif] Samo sam vama rekla,javicu vam sutra kakvo je stanje kad ponovim test. Jos se ne radujem,ne smem...

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 10:54:40)

probaj preko slikomata da postavis sliku

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 11:21:39)

Sensic za betu nije rano,sto je ne uradis,i nema sta da razbijas glavu.Sto pre potvrdis betu mozes sa krenes sa utrogestanom zbog sr..a od pre.Nije bre rano...p.s Doroty poruci shatavari:)

emicaa -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 11:25:45)

Sensa ja navijam da je to to,ajte sve jedna za drugom da ispraznimo ovu temu [sm=smiley1.gif]

Ikka -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:19:07)

Sensa86 pa bravoooooooooooooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Druga crtica je druga crticaaaa nema tu sta!vadi betu i potvrdi nam lepu vest!

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:20:11)

od uzbudjenja sto je Sensa trudna,zaboravih Vam reci da sam jutros rekla mojim ukucanima da cemo mozda dobiti bebicu:-* Ikko radi test

Ikka -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:25:23)

Jaooooooo pa krin konacno si rekla:))))kako si samo izdrzala do sada? Kako su reagovali daj malo detalja:)))))) i da sta je taj shavatari hocu i ja da znam sta se radi s tim? :)
Ja evo, ako omane danas sutra cu ga raditi, boli me stomak ocekujem svaki cas, sinoc me jako boleo i nista, pa smo cak i muckali i onda ocekujem ajde ako treba da krene sad ce, pogurali smo, kad nista jos uvek.....grudi bolne ali mekane.....jooooj:)

Mara05 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:35:10)

Sensa, divno. Nadam se da je to to i da će sve biti ok. Ikko, držim fige. Krin šta si se stisla, daj malo detaljnije, reakcije i sl. Jao, ja svaki mesec zamišljam kako ću saopštiti mužu. Kako god da mu kažem, rasplakaće se. Valjda ćemo dočekati taj trenutak. Hajde žene da oslobodimo ovu temu što pre. Hoću i ja taj shatavari, kako se već zove. Mislim, ako su mi jajovodi zapušeni neće pomoći, ali nema veze. Da poboljšamo libido :D

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:37:31)

Ikka, pa sve bude slicno kao pms, a onda se iznenadis [sm=smiley36.gif]
Ja navijam da utrojcimo ovo nase [sm=nosecka.gif] stanje! Krin, Sensa, Ikka I sledeci krug, super bi bilo, jos 3 I to je to.
Maro nadam se da si dobro, ja ti saljem jedan topli [sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:39:04)

Imas jednu temu kako ste saopstiti dragom da ste [sm=nosecka.gif], prelepih prica ima, moja je bila simpaticna, mm I ja se I dan danas smejemo na njegovu reakciju, a ti vidi I procitaj.[sm=zz_inlove.gif]

Ikka -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:39:28)

Vocicana, jaoooo iz tvojih usta u bozije usi :) skakala bih od srece.....sad sve trcim u wc i proveravam....... :(

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:39:38)

To me Sensa nagovorila da pijem.Shatavari.Izguglaj,ima i u predhodnim porukama.Morala sam da kazem jer spavam gde sednem,zaspacu i na wc solji.Odusevljeni su.Mi smo pre odluke da pravimo trece pricali sa njima.Veliki su,to je bila i njihova odluka.Sin me zeza da ga ceka pakao jer ce mene da tresu hormoni najjace kad on bude polagao u junu prijemni za fax:-P.Cerka je rekla da se nada bratu,jer steta je radjati jos jedno zensko kada ne moze biti lepa kao ona.Generalno a i ocekivano,najsasavije se ponasa mm,koji je ujedno i najemotivniji clan nase porodice.Svaku cas pita jesam li gladna,javlja se kad podje u wc.Zvao ga komsija u kladionicu,rekao je da ne moze da ide jer "smo trudni"...MI?[sm=zmeden.gif]Ako ovo uspe,bice to praviiii cirkus

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:42:28)

Sensaaa, divnoooo, tako je meni bilo u prvoj trudnoći, druga crtica jedva vidljiva... [sm=bravo.gif]
Krin, pricaj kako su tvoji reagovali, bre, nemoj da ti dodjem! Ccccc[sm=hudicek1.gif]
Evo sad vidim da si pisala, divnoooo, deca su ti geniji, a muz je luuuuuuud

Ikka -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:43:27)

Hahahhahahha jao krin pa to je vec pocela porodicna ludaja od srece :))))i svaka cast na sinu koji krece vec na fax u junu wow!rekoh ja da si ti zenka zmaj.
A muz, neka ga nek sedi i on kuci kad je trudan😂😂😂😂😂ti sad uzivaj !
ja ne znam jos uvek ali mislim da je to ludilo od emocija

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 12:49:36)

ne znate vi sta je ludilo dok ne upoznate mog trudnog bracnog partnera.Pa ja pravim razlike od deset god izmedju dece da se njemu vrate hormoni u normalu,xaxaxa.Procitajte moja dva posta u temi OCEVI NA PORODJAJU:-P:-P:-P.Sensa je nasa trudnjacica

AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 15:19:08)

Sensa slikaj pa idi na www.slikomat.com pa ubaci tamo sliku i kopiraj kod za forume ovde :)

Hahaha Krin pa bas super sto se tako lepo slazete i sto cete svi zajedno biti trudni [sm=smiley36.gif]

Ja jedva cekam, mm je i ovako mnooooogo pazljiv prema meni, i prelepo se slazemo, ne mogu ni da zamislim sta ce tek da bude kada zatrudnim i kada se porodim [sm=smiley36.gif] a sto kazete staaalno razmislajm o tome kako cu da mu saopstim [sm=bravo.gif]

Krin, gde si kupovala tu biljku kako vec rece da se zove? Ako je preko neta daj mi sajt da uzmem negde gde je provereno, ne bih bas da eksperimentisem [sm=smiley36.gif]

Sensa86 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 15:24:20)

Ana biljka se zove shatavari i imas je u bolje opremljenim prodavnicama zdrave hrane ili preko sajta LilaMa ajur veda.
Pili smo je I ja I muz posto poboljsava i kvalitet spermatozoida,
on nema sa tim problem nego ajd ne moze da skodi.
Sutra vadim betu ako stignem u laboratoriju. Imam neki frka trka radni rad.
Najgore mi je sto se uopste ne osecam trudno,nista od simptoma sem sto sam stalno nekako topla.
Stalno mi je vrucina.

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 15:29:15)

A povisena telesna temperatura je jedan od prvih I najsigurnijih znakova trudnoce[sm=smiley36.gif], ja sam gorela prvih mesec dana, napolju 50 a u meni jos 50, jao bas se radujeeeeeem!
Shatavari posle rodjenja bebice, da probam I to.

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 17:43:16)

e podseti me Sensa..Lila Ma tako se valjda zove firma.Porucis i dobijes za dva dana 1200 dinara.Sensa pusti simptome,ja to nemam uopste osim sto spavam zadnja dva dana kao zaklana.Ja sad bila da decom u Uscu da sin nesto kupuje.Najela sam se kod kineza mmmm....ja mogu da zivim na toj klopici

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (17.1.2016 17:45:06)

citala sam da je taj shatavari posebno dobar za poboljsanje kvaliteta jc sto je meni i Doroty bitno,jer sa godinama opada broj i kvalitet

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>