RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 13:50:22)

Ja se vratila iz skole. Mm bio sa decom da prave sneska.Stavila sam deci supicu, pa na ucenje dok oni spavaju.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 14:35:38)

I ja se vratila sa osla,ručala i prilegla dok se T igra u sobi.Baš mi je loše a ni sveki nije kući da dodje da ne budem sama sa njom.

Mariya -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 14:37:24)

Dan mame!
Ja radim. Mm je izveo devojčice na sankanje, valjda ću i ja moći sutra sa njima,da još jedan dan potraje sneg i posle da ne pada više ove godine.
Von,znam kako je,i biće kao što kažeš,već sutra će se prema tebi odnositi kao da nisi ni odsustvovala mesecima.
A za višak kg...ja imam sad manje nego nakon prve trudnoće, ali više nego što bih volela. Da skinem 2kg i zategnem stomak bila bi kao stara[sm=smiley36.gif]mislim stara ja[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 14:55:17)

Emice, sta ti je? Mučnina?

sneza24 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 15:06:41)

Jao imam i ja višak jedno 10 kg ali nikako da se nakanim da ih skinem a moraću jer ću biti kuma na proleće/leto, još neznam tačno.
Ja došla s posla, ručala i sad odmaram. Deca se igraju. Na poslu bilo malo toplije nego juče.
Razmišljam da li sad da napravim tortu ili kolač za Božić. Mada mi već 10 dana jedemo torte i kolače. Možda i odustanem od pravljenja.

Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 15:16:29)

Nemojte o kg molim vaaaaaaaaaaaaaas, molim vaaas!
Meni L spava, msm da ce to uspavljivanje biti najveci problem ovih mesec dana.
Odoh ja da ucim ....

krin 40 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 15:23:38)

sa viskom nisam imala nikad problem,ali svima bih preporucila UN Dijetu.Kuma moja oba puta skidala po 15-20 kg...Laka je,nije skupa i relativno zdrava

adulence -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 15:24:54)

Dan zene!ja sam de vratila na kilazu pre trudnoce sa reljom,ali bez obzira imam visak od jedno 6 kg,eto SAMO toliko!Iva sinoc spavala kod moje mame,dosla malopre zaspala Relja spava,rucak u rerni privodim kraju imam supicu od juce...pravim plan za sutra kako cu do pijace itd,moracu brata da angazujem za bejbisitovanje...

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 15:35:44)

I ja sam vratila kilazu koju san imala pre trudnoće s tim da sam i tada imala SAMO 6-7kg viška [sm=smiley36.gif]

A u nabavku šaljem muza, napravila sam spisak malopre, on to obavi skoro pa kao ja, baš sam narcis, šalim se, kupi on sve lepo što napišem. Samo ću danas imati puuno posla.

A vidim pišete o izvođenju dece vani, ja bih moje rado prošetala al hladno je i ne znam kako, nmg sama, iznosila sam ih na terasu juče, i baš im je prijalo vidim. Zdravlje, dogodine ćemo na skijanje hihi...

adulence -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 15:47:08)

Mi pravimo plan da odemo na zlatibor malo,tamo i februaru,pa videcemo....bar Ivka sa postenim snegom da se izigra...

Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 15:49:33)

Ado i mi cemo na Zlatibor u Februaru, pa se sankamo zajedno [sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 15:50:49)

Mame da castim izaso nam prvi zubic [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 16:01:05)

Čestitamo na zubicu [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 16:18:01)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Emice, sta ti je? Mučnina?

ma nemam pojma,i mučnina,vrtoglavica,nizak pritisak.Strah me da se ne onesvjestim kad sam negdje sama sa njom.
Šerpi bravo za prvi zubić [sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 16:29:31)

Sve ti isto kao meni :(
Meni je tek zadnjih nedelju, dve malo lakse, ali opet nije to to.

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 16:35:37)

Serpi,bravo za zubic[sm=bravo.gif]kako vreme leti,kao da si se juce porodila...
I ja mm dala spisak i poslala ga u kupovinu.deca spavaju..ja sredjivala odecu njihovu i svoju,boka pocel da otvara orman i samo izbacuje napolje!ja slazem,ona vadi!
Zemunka,sanjice,samo ucite!

vikiveki -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 16:36:38)

E ja sam sada sama kuć sa mm...deca su nam juče otišla sa dedom u selo...sada uživaju u snegu i čistoj prirodi Zlatiborskog kraja...stariji sin ,kada je imao malo slobodnog vremena,set_io se da se javi da nam samo kaže da je tamo sneg njemu preko dupeta[sm=smiley36.gif] i da nema vremena da razgovara,a ja i mm se brinemo a oni uživaju...imaju jednu veliku padinu pored kuće koja je dušu dala za sankanje,sada mi žao što i ja nisam krenula, sada bi se i ja sankala[sm=jezicek.gif]
Šerpice [sm=bravo.gif] bravo za zubić

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 17:00:03)

Vikiveki,sad vas dvoje uzivate kao momak i devojka[sm=smiley36.gif]!
Mm u kupovini i ima spisak i evo vec dva puta stigao da me zove,da vidimo sa koliko tel poziva ce uspeti da obavi prostu kupovinu[sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 17:36:34)

Ucila bih ja Branki da mi nije u glavi potpuni urnebes, tj.sekiracija. Imam samo posle podne da ucim, a to Jew kratko crème. Moze I uvece, ali vec sam umorna.
Ja cekam mm da dodje da ja sibnem do prodavnice po kore za tortu. Ne mogu da pecem. Moj ce sutra u nabavku.

Jole84 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 19:17:20)

Vece mamike...
Branki ista prica sa mm i kupovinom [sm=smiley36.gif] napisala mu spisak, a on sad zove i kaze da ga zaboravio [sm=jezicek.gif] jooooj da mi je njihova opustencija jedan dan....
Serpi bravo za prvi zubic, ljubi mi veeeliku devojcicu [sm=bravo.gif] i naravno i ostale klince!
Zemunka vi se bas namucile oko doceka. Tako sam i ja sa M zaglavila oktobra u bolnici zbog upale pluca. Kako je ona sada? Samo nek je proslo....
Sanjice i tebi u zadnje vreme samo neka sikiracija. Ljubim te, bice sve dobro [sm=smiley31.gif]

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 19:20:07)

Joooj spisak. Svi m izgleda u nabavci. Ja trebala ici i kao da mi ucini uslugu. Zove i pita sta je to susam i u kom ce dijelu traziti, prehrani ili higijeni [sm=zmeden.gif]. Vjerovali vi ili ne!

Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 21:21:04)

Jole, ma kakav docek. Do pola 12 sam plakala, onda otisla kod brata na zur i vratila se u 23:59. Nista meni (do sada) nije bio problem, kada je ona zivahna u temperaturi, kao kada je i nema, a bude i 39,7. Ali ovo je zaista bio uzasno. Dete koje tone, nestaje ... bas slika upale pluca. Nezainteresovana, spava, loseg izgleda .. ma uzas. No, iza nas je neka se nikada ne vrati. Hvala ti puno na pitanju, sada je super [sm=bravo.gif], ma samo kad smo uspeli bez bolnice .. i to za NG ...

Sanjice, u istom smo sosu oko ucenja. Sve te razumem. Uzas . totalno rastrojstvo, a treba mega koncentracija :(. Za sta ti ucis?

Mi klopali palacinke, uh kada mi je trazila prvi put sama da jede od RR deke, paaaaa sa zadovoljstvom sam joj napravila. Sada cemo inhalacije, spavanjac, pa ucenjeeee ....

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 21:21:19)

Dobro vece!
Emice, jesi bolje?
L zaspala, ja pijem pivo, samo to ima gazirano u stanu, a ja sam bas zedna[sm=jezicek.gif]
Mm redovno ise u nabavku, kaze da ga ja samo usporavam, a ja samo saljem poruke[sm=smiley1.gif]
Bebilule, sto mu nisi rekla u prehrani[sm=smiley36.gif]

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 21:27:25)

Moj mm se jos.nikad nije vratio iz nabavke. Ko u pjesmi Zabranjenog pusenja "pamtim to ko da je bilo danas kada je babo Atif otiso od nas... Kaze da mu je dosta zene i djece i da ga neka nostalgija vuce, i da ce se vratiti kad mu bude cejf" [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (5.1.2016 21:29:45)

Jess onako,sad sam gladna a ne smijem više jesti da ne povratim opet.U sred večere sam idustala čim sam osjetila mučninu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>