Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (6.1.2016 13:46:37)
|
Les [sm=smiley31.gif]. Kako li izgleda upala pluca u nasim godinama [sm=smiley13.gif]? Uzas ... Moja drugarica je imala pre par godina, zavrsila u bolnici na cerkin prvi rodjendan, koliko sam plakala sto mi je bilo zao, a samo par meseci posle nama jos gori scenario - i L i ja u bolnici za njen prvi rodj. Uzas..nikada ne znas sta te ceka, Ana, i ja kuburim sa tim niskim temperaturama. L je ladno istrosila bateriju na toplomeru, pa mukica imala preko 39 pet dana. Tako da ne znam kolika je, ali lomi me. Uopste nzm sta da radim a strah me da joj ne prenesem nesto, jos 3 dana je na Hemomicinu. A sta posle? Na sutrasnji dan, na Bozic 2012 sam ja ugledala svoje dve crtice. Jaoj kada se setim [sm=smiley1.gif]. Kasnilo mi je 10ak dana i kao i svaki put pre toga u ovakvoj situaciji "Ma nisam", i 6og uvece sanjam nekog psa lesija (nzm sto to) i ja kako radim test i budim se i rekoh - e sad cu da uradim. Pozitivno. Slognuh se. Budim mm, kao za streljanje "Hajde hajde ustaj, trudna sam" :D. Joooj kad se setim [sm=smiley36.gif], meni zaista trudnoca tada nije padala na pamet, ali nikada nikada nikada se nisam ni mrvicu pokajala ma ni pomislila na tu stranu i od prve sekunde znam da je to nesto najlepse sto mi se desilo U PRAVOM trenutku. Ali nikada necu zab moju mamu, zovem je to jutro, kaze ona "Uzmi da ucis malo. Valja na ovaj dan ... kazu da sta radis ovaj dan, pocice ti za rukom tokom godine" tako nesto, a mene hladan znoj olbiva, mislim se eeeeeee zeno [sm=smiley36.gif] ... I da - to je moja jedina greska u zivotu. Sto ne zavrih ovo pre trudnoce ... Napolju fino vreme. Mama dosla kod mene cuva L, a ja dosla kod mame - ucim. Krecem nazad.
|
|
|
|