RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (3.1.2016 22:03:29)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Mariya.sve te sto si nabrojala su se izbrisale sa foruma..nije im odgovarala nova postava na portalu,gae je uvek bila pametnica,a ostale su je pratile. Do skoro smo bile na fb,jedna grupa..ali i tamo su pocele da pametuju pa su devojke samo nestale..ja koja sr ne svadjam virtuelno,sam poludela i rekla im svasta. I sve imaju idealne muzeve,decu,brakove..cas_t izuzecima,maslackic je divna!

Koliko smo mi onda pisale..kao lude!

A baš sam htela da te pitam šta se desilo na fb... vidim da nema nikoga.

Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (3.1.2016 22:06:12)

Dobro vece i od nas. L gleda crtace ja po netu. Spremna je za spavanjac, jos samo da zaspi 😀 pa ja na ucenje. Totalno smo ispali iz kakvog takvog ritma u ovoj bolesti ali samo nek je ona ok pa lako cemo...sutra kontrola, iskreno volela bih da dobije i tu petu bocu, cetiri mi nesto malo za onakvo stanje i up pluca.

Ja sam na forumu skoro 4god. Do skoro nisam pisala u chat temama. Samo pitala za savet ili davala savet ako ga imam. Pre nekoliko meseci sam ugasila FB pa dosla ovde da nadomestim.

Ja se sa svog pocetka secam - Bebiline, Sanchy, bojanica7, Pandina..sa njima sam cesto razmenila po koju. Zenica o kojima pusete se tkdj secam ali nismo se pisale.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (3.1.2016 22:13:58)

Ja sam ovde relativno nova,od proljeća 2014 sam baš aktivna i ove starije što su tad bile aktivne aktivne su i sad,osim olge i još par njih.
Dora je jedva zaspala,rasmijala se ko blesava.Jedva je nagovorih da se smiri i legne.

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (3.1.2016 22:24:08)

Ja te clanice ne znam, aktivna sam isto nekad od kraja 2014. Nego sve hocu da pitam pa zaboravim, sta je sa jabudicem, nigdje je.

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (3.1.2016 22:26:49)

Jabudic,ver jos nije pocela da radi,pa verujem da je zato nema,jer ona radi preko kompa i onda je i rr ukljucena[sm=smiley36.gif]
A,von,znas da sam ti i ja rekla u nekoj temi,koliko ste vi tad pisale,eeej,to za dan se ispise po 4,5 stranica,ne mozes da propratis,ja sam bila aktivna,ali nisam pisala u razgovorima mama.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (3.1.2016 22:30:08)

Jabudić je negdje pisala ali pojma nemam gdje da će pisati sad nekad kad pične raditi,valjda će radit od kuće pa će početi ranije.

sonyasha -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (3.1.2016 23:42:21)

Meni je skroz žao što se društvo rasulo već dva puta, posle crtica+trudnica ovde 2011. pa onda na fb u grupici početkom ove godine! Ni ja se nisam baš otvoreno džapala, ali neke ženice ga preteraše pa se većina nas povukla! Bilo je i dobrog druženja i lepog raspoloženja a i pomagale smo jedna drugoj, nadam se da će biti još ovde! [sm=bravo.gif]
Mnige nedostaju, Jana, PoisonEve, Miš,Vision,Maslačkić...i još brdo njih!

MAMAMAJ -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (3.1.2016 23:53:49)

Sonya, samo da te pozdravim, pošaljem čestitke za Ng...
Ljubi klince, fališ u trudnicama, pozdravljam te punoooo[sm=smiley31.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 7:13:48)

Dobro jutro,evo ja kuvam kafu,mi se naspavali,Relja mi se sad probudio,siki pa ce da nastavi,Iva mi spava,resila sam da je ostavim kod kuce,prehladno je napolju,a i njene vaspitacice su na odmoru,neka je kod kuce kad ne mora...

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 7:17:03)

Jutro,mame!ja budna.duva vetar.hladno...pije mi se kafa,a mrzi me da ustajem iz kreveta.
Ako,ado,nek sedi kod kuce.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 7:46:28)

Jutro!!
Mora da je ovoliko hladno bas kad pocinjem da radim!
Nocas do pola 2 nisam zaspala,tata zalozio pa mi nije prijalo..pokri,otkri.. odoh na posao. Da ne zakasnin.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 8:16:29)

Jutro mame. Ja imam vremnea koliko muž odvede Anu u školu i posle me nema. Pada sneg i danas[sm=zz_cold.gif] oko -5 je
Luka i ja malo pre ustali mm i Ana oko 7. Pstio me da spavam, ne verujem!!!!

eca89 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 8:20:51)

Dobro jutro mamike, evo i nas sad smo ustale, naspavale smo se[sm=bravo.gif]!
Ja se nadam da cu je uspjeti držati budnom dok ne krenemo, pa da onda zspi u putu, da imamo mir [sm=smiley36.gif]!
I ovde je snijeg napadao baš!

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 8:39:49)

Dobro jutro,nas dvije sad iz kreveta.Kiša lije,pa draže bi mi bilo metar snijega.
Eco srećan vam put,zavidim ti puno [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 8:52:10)

Dobro jutro, mi smo budne od 6h[sm=smiley1.gif]
Muci je nosic i skoro da uopet nismo spavale, a kod nas je -10, brrrrr.
Ja sam na forumu od 2012. cini mi se, ali dok nisam ostala trudna uglavnom sam pisala u temama vto i iui, ali sve su mi clanice pozante jer sam redovno citala.
Mame, nije tema ali ako neka moze da me uputi gde je neko pisao za ono sredstvo za kupatilo sto se pravi od sirceta, limuntusa.....?

amelia -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 8:55:05)

Jutro mamike mi ustali u 7 sad je nastavio opet bas ga muci nosic jedva mu ga malo ocistih nece da ga diram vristi... bas je hladno barem meni ne ustaje mi se iz kreveta a bas sam gladna jede mi se nesto [sm=smiley13.gif]
Eco srecan put i da se dovro provedete [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 8:56:44)

Jess pogledaj u temi nekoliko dobrih savjeta za domaćice [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 9:00:53)

Emice, trazila sam sinoc nisam nasla i tamo i u onoj temi cime cistite kupatilo.
Amelia, htedoh ti reci da smo mi sinoc L inhalirali kad je zaspala. Tj, popila je mleko i zakuntala i na miru smo je inhalirali, ali u uspravnom polozaju.

Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 9:02:44)

Dobar dan mamice. Nama je uveliko svanulo. Od 6 smo budni, morali na kontrolu. Jezivo je hladno, a mi nenaspavani. L dobila jos jednu bocu, 7dana hemomicina i 4nedelje da ne ide u vrtic min. Ubicu se. AL sta ej tu je ....

amelia -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 9:07:32)

Jess nisam znala da moze da ga inhaliram dok spava probacu ostaje mi samo ta opcija [sm=smiley13.gif]

mamin mish -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 9:46:15)

Jutro. Amelija i ja sam moju T inhalirala dok spava. Podugnes ga u uspravni polozaj.
Moja T je opet dobila temp a taman smo prebobali upalu usiju. A dr nam na godisnjem. Mrzim kad moram da je vodim kod nekog drugog nikad je ne pregledaju kako treba. Sve nesto na brzinu.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 9:56:34)

Jutro mame. Ja dala D u vrtic na dva dana, danas moram do grada. A nesto me grize savest, posto ne radim do osmog, malo je dece u vrticu, ali dobro, nadam se da mu dva dana nece nista faliti. Sad kuvam, cekam mm da se vrati sa posla, danas nece dugo, pa da idemo van.
branki, tu jaknu mrzim i volim, kupljena u trudnoci od nekog trgovackog putnika iz Turske, teska je, boja cigle, al unutra maltene cebe [sm=smiley36.gif]
zemunka, nek je ona bolje, sta da se radi, mora to kod upale pluca da se dobro odmori.
Ispominjaste neke stare forumasice. Da, i snelle nedostaje, nju ponekad preko fb cujem. Bila je na deki. Bebiline se secam najvise po raznovrsnioj hrani i zabavama, haljinicama, pokloncicima za decu [sm=smiley1.gif]...
Virtuelno svadanje, nekulturu, ruzne i teske reci prezirem, i ja bih se povlacila iz takvih dogodovstina.

Ljubim vas

Anoniman -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 10:20:25)

Jutroooo mame[sm=smiley1.gif]

Von srecan prvi radni dan[sm=bravo.gif]

I ja se secam drustva iz 2011 divno bese, bila sam u toj grupi na fb, ali pojedine pametovase i likovase, iiii napustih je, pola njih sam i obrisala sa fb, jedino mi je zoa sto sa malim misem nisam vise u kontaktu, a bila mi je tako draga[sm=smiley13.gif] ona mi je otvorila prvu temu za Unu!

Mi danas ravakcinaciju hepatita, nismo primil zbog bolnice i antibiotika, pa cemo i na merenje.[sm=bravo.gif]
N spavka, U ce sada da jede, same smo, sneg je napadao bas[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 10:26:32)

Jutro! Ja opet ustala nikakva, stanje sa.konjuktivitisom se pogorsalo a kod doktora.ne mogu jer muz radi i nemam kome E...
Sad zagrejala mleko da.me popusti grlo i kasalj, inhalirala se... sve u svemu bas se lose osecam.

Sanjalicaaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (4.1.2016 10:56:35)

Dobro jutro.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sanjalice ima li sta u Avivy? Glup nam je Tc jer je otvoren..unutra pakao a napolju hladno.

Nista posebno Von. Mada nisam ni mogla puno da detaljisem. Svidela mi se jedna jakna u Sport vision-u, i guska nisam je kupila. Sad mi bas krivo. Dvoumila sam se zbog cene.

Ja danas ustala na levu nogu. Sve me nervira. G mi juce opet kaze da ga boli uvo i da ga poljubim tu. Moracu danas da ga odvedem kod lekara. Ne znam da li uopste sa 22 meseca moze da zna da ga boli uvo [sm=zmeden.gif] Bekan kija i kasljucne po koji put. Bas brinem da se ne razboli i on.

ME, da prodje brzo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>