Rosita -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (2.1.2016 13:50:58)
|
Zemunka, dobro je, prezdravljuje hvala Bogu! Meni D kad naidje zima non stop klacka sa kilazom i drzi se oko konstante, jer cim dobije nesto on se razboli pa izgubi i tako u krug. Prosle godine je bas bilo grozno. Elem, pre 2 3 nedelje je imao stomacni i nista nije hteo da jede par dana, i ono malo nazor bi cesto povratio , ma grozno. Vodio ga mm kod dr kad je ono i nogu povredio pa su pricali oko0 toga. Na vagi, naravno, gubitak kilogram. I mm ga pitao da mu preporuci neki sirup za apetit, stogod tako. Dr mu rekao da je to bacanje para- nisam drugo ni ocekivala od naseg dr, mada ja dajem D pikovit- i tu mm isprica kako ja pazim na obroke, dajem u priblizno vreme, uzine, sve... dr mu kaze da je u ovakvim situacijama najbolje sto cesce a manje, kad dete hoce i ne opterecivati se rasporedom. Tu ti mm, koji je inace blizi ovoj teoriji ali slusa mene, dodje sa D kuci, odmah izbaci stolicu za hranjanje na terasu (do sad je jeo u stolici), stavi D za sto, da mu krajku "leba, kuvano jaje i slaninicu i posalje mi snimak na posao kako ovaj jede... [sm=jezicek.gif] od tad mu se kudikako vratio apetit, hvala Bogu. A stolica je tako izasla iz upotrebe.
|
|
|
|