Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 8:53:58
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, mm i ja samo sinoc sedeli do ponoci, a L nas je podigla jutros u 6h, evo komirani oboje Branki, bravo za tm Serpi, javljaj kako je Toma Bebilule uziva kod mame, pa se ne javlja
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 9:27:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro i od nas, mm ne radi vikend, izgleda da će biti lep dan pa odosmo u šetnju, malo do ušca, pa ćemo u šetnju pored reke. Odoh da sredim kosu dok mm spremi doručak, pa posle odosmo... Serpi nisam ispratila, jel ti dete izašlo iz bolnice?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 10:11:25
|
|
|
|
cockic
|
jutro mame mene nije duze bilo ja se prehladila pa sam odmarala.a nisam ni imala lap a sa moba me bas mrzi da kuckam.deca prosle nedelje bila u vrticu dok sam ja bila prehladjena da ih nezarazim. ceri rodjendan sad u utorak,a slavimo ga u nedelju u igraonici. serpi da malisa to pregura bez ikakvih problema,a tako ce i biti meni je petar pao sa dva i po meseca pored kreveta na parket vrtelo se dete,a tako mali bio nisam ocekivala okret u tom uzrastu.sva sreca pored je bila prazna plasticna flasa pa je ona bila amortizer da glavicu bas neudari.nije imao nikakvih problema nije povracao samo sto sam se ja tresla i bila u stresu.odmah sam otisla na institut. serpi jer su mu ukljucili neku terapiju.meni posle frasa su davali fenobarbiton on se daje i za te padove moj brat od ujaka je pao kao beba,ali sa vece visine na parket iskocio iz krila istu terapiju je imao mozda se on tad davao pre 30god.sad verujem da ima vise tih lekova mozda i boljih.a mozda ima slucajeva kad i ne mora da se pije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 12:44:10
|
|
|
|
emicaa
|
Mamice kako ste.T se probudila u dva i mm otišao do nje da opet zaspi.Naravno da nije htjela bez mene pa sam i ja zaspala kod nje u krevetu i jutros do 8. Meni mi muka,baš sam fuj. Šerpi
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 13:06:47
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan mamike,ja upravo rucala,danas nrsto ranije,decica mi spavaju,pa sam se i ja pruzila sve smo pozavrsavali bili napolju,prali ves,kuvali rucak,pisem u mnozini posto sve Ivka i ja zajedno...hehehe
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 13:18:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zenice dobar dan. Javljam vas se iz Uzice. Polozila sam ispit. Sad ruckamo, pa idemo nazad.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 14:01:20
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice bravo čestitam
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 14:01:28
|
|
|
|
Rosita
|
Mamice! Da vam mahnem. Zemunki sve cestitke serpice , drzim pesice da malisa bude sto pre kao nov, mogu misliti kakav stres Sanjice, bravo i tebi!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 14:25:25
|
|
|
|
adulence
|
Mame castim porodila mi se drugarica!!!!preuzbudjena sam....
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 14:44:42
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Sanjice , super Adulence za drugaricu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 14:54:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame pelene violeta 999 din i liliju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 15:05:36
|
|
|
|
superm
|
Šerpi, za tebe i Tomu! Sanjice, ne znam šta si to položila, u svakom slučaju Ostale mame, Mi smo svi nešto bolešljivi...opet...neko manje, neko više...hoće li više kraj sezone gripa
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 15:11:34
|
|
|
|
superm
|
Šerpi, za tebe i Tomu! Sanjice, ne znam šta si to položila, u svakom slučaju Ostale mame, Mi smo svi nešto bolešljivi...opet...neko manje, neko više...hoće li više kraj sezone gripa
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 15:17:56
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice bravo Mi bili u setnji, posle cemo do Biga. Suziii, jel sigurno u Liliy-u? Ja se uopste ne secam da sam tamo videla Violeta pelene.0
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 15:43:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Da da sigurno, ja malopre kupila tri pakovanja, nisu imali više, prodali sve...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 15:51:21
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,cestitam Nisam ispratila sta je bilo sa serpicinim tomom,kakav potres,infuzije ?sta se desilo?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 15:55:08
|
|
|
|
vocicana
|
Mame stigao nam je Isidorin Aleksej u 14:55, 3480gr 52 cm! Sada imate jos jednu sada duplu mamu za druzenje!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 16:57:15
|
|
|
|
jess021
|
Branki, Toma je pao u vrticu, ali vaspitacice nisu primetile. Imao je blazi potres mozga. Suzan, hvala za info. Sad isla do Lilly-a, kupila dva paketa pelena. Unutra i vlazne maramice gratis
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 17:32:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema na čemu Jess, htedoh da pišem u temi pelene, ali ovde će mame pre videti nego tamo. Ja uzela poslednja tri pakovanja, lepa akcija inače su oko 1600 i nešto, tako... Mi danas ipak nismo išli do ušća, Anđelija nešto kašljuca, a da smo išli ostali bi tamo čitav dan a nisam smela da usudim da tako dugo bude van, pa smo šetali tu po kraju, do parka i kući, lep dan baš...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 17:36:23
|
|
|
|
bebilule
|
E tu sam, nego skitam. Kod mame smo jos uvijek. Uvece radi baka servis pa ja malo izadjem, po danu kolica i po kaficama. Vrijeme je divno, suncano i toplo. A cudno mi za.ovo doba godine, ipak smo na planini. Skijaska sezona propala, sreca pa u autu nije bilo mjesta za skije, bezveze bih ih nosila, ovdje proljece. Veceras cu malo do kafane, ima neka svirka. Super mi je, mama bas bas pomaze a i M je nocu miran. Zaspi najdalje do 9 i mirna sam do 6, pola 7. Branka, pa zar jos nisi zavrsila sa spemanjem?! Serpi, vidim kakva se glupost desila. Prati ga, sta ces...koliko mu ima godina? Vidim neki polozili ispite, pelene na snizenju, ma svasta nesto .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 17:55:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Bebilule uzivaj kad te palo... J a jedva čekam to vreme kada će prespavati noć, baš mi fali sna...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 19:50:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo da mahnem! Uboli smo Bingo!! Tika je dobila boginje,ja ne smem na bolovanje,tek sam pocela da radim,a u racunovodstvu je februar najgori mesec!! Mm isto ne moze..sveki se vraca,iako je danas otisla kuci,i nije prelezala boginje!! Inace,Joka od ponedeljka ostajr da spava u vrticu,place,ali jede..pa je adaptacija trajala samo 5 dana i od ponedeljka krece normalno..samo sto ce i ona dobiti boginje..pa ave ispocetka..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 20:00:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Ajou Von, baš je bingo Proćiće i to. Kazu da je najbolje kad deca zajedno preleze boginje, mada nema pravila, nas je tri, najstarija sestra i srednja imale zajedno ja sam ih dobila dosta kasnije bez obzira što smo bile zajedno sve vreme.
< Poruku je uredio suzi kju -- 30.1.2016 20:01:31 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 21:02:04
|
|
|
|
eca89
|
A, joj Suzi imas dvije sestre, mogu misliti kako je to lijepo, ja nemam sestru. Evo i mene uspavljujem A.i tako. Laku noc mamike.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 21:08:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vidim veselo svuda. Serpice javljaj se kako je Toma. Bas mi je zao. Von kud bre sad boginje. E, to je nezgodno kad nemas nikog. Taman sam planirala da odem sa decom kod svojih jer je poceo raspust. T je dobila tempwraturu. I to se uvek desava kad jedan od nas ode na put.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?