|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
29.1.2016 7:25:41   
eca89
Dobro jutro, joj Serpi duša mala, da što prije bude bolje, pa kako ti nisu rekli da je pao, joj mogu misliti kako ti je, drži se dragauser posted image !
Kod nas naravno noc, horor film i takouser posted image !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 851
29.1.2016 7:35:30   
serpica
rekle su da nista nisu videle,da nije plakao ( sto je lose ) i da je delovao sasvim ok..ali kad smo dosli kuci krenuo je haos..nadam se da ce danas da ih otpuste.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 852
29.1.2016 7:41:15   
suzi kju
Joj Serpi baš mi je zao, brz oporavak zelim, a ne mogu nibda zamislim kako ti je, ali izdrzi, moras biti a bebom. Drzim fige da izađu danas, šaljem ti jak zagrljaj!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 853
29.1.2016 7:45:29   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Zemunka cestitam user posted image
Serpi user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 854
29.1.2016 8:06:42   
adulence
Hello zene...
Jao serpi,bice sve dobro...
Zemunka svaka cast...
Ja doruckujem Relja cvrkuce pored mene...Iva u vrticu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 855
29.1.2016 8:23:31   
suzi kju
Mame čija su deca primila skoro pentaksim, jeste primetile neke promene kod dece, u smislu da manje ručkaju?
Kad prošli put primile vakcinu slabije su jele nekoliko dana, sada se ponavlja ista priča. Čula sam se sa drugaricom koja isto ima bliznakinje, i ona se zali na isto to user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 856
29.1.2016 8:23:53   
emicaa
Dobro jutro,
Šerpi draga ne mogu ni zamisliti kako ti je.Da mrvica mala brzo ozdravi user posted image
Ja sinoć kad nisam umrla od straha neću nikad,čujem T da se probudila i kontam trebam otići do nje.Vidim vrata od sobe otvorena ali sam mislila da sam ih zaboravila zatvorit kad sam išla u wc,sagnem se da vidim koliko je sa sati i kad sam podigla glavu mm stoji na vratima user posted image Još onako pospana ko zna šta sam vidjela od njega da stoji.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 857
29.1.2016 8:38:50   
vonavoj
serpice,bitno da su nalazi dobri,snimci ti..i da sto pre izadje iz bolnice,a realno,malo dete tesko mozes da umiris i vezes na jedno mesto da ne skace..
A vaspitacice ne mogu bas sve da vidi,verujem da ih ima bar 25oro,,kod nas npr jedna radi pre podne,kako ona moze da ih sve nadgleda!
IDosao mi direktor i ode poruke sama...user posted image user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 29.1.2016 8:51:52 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 858
29.1.2016 8:44:40   
adulence
suzi ja moram da priznam da se meni to ni sa Ivom ,A ni sa Reljom nije desilo...mi u ponedeljak primamo drugi pentaxim...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 859
29.1.2016 8:49:23   
suzi kju
Ja sam spomenula i doktorki to kada smo bile, i ona mi je potvrdila, da moze da se desi da deca imaju smanjen apetit zbog vakcine. Drzi ih to nekoliko dana i vrate se posle na staro.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 860
29.1.2016 9:20:35   
jess021
Serpi, draga, bice sve u reduuser posted image Javi da li su izasli danas.
Suzi, L nije imala nikakvu reakciju, ali su nam sestre napomenule da mogu da se jave, tako da je verovatno indivdiualno. Ako se za par dana vrate na staro onda je sigurno od vakcine.
Mi smo ustale u 7h, L opet spava, a ja razmisljam gde bi mogle u setnju.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 861
29.1.2016 9:51:19   
Maraj
Pozdrav mame.
Joj serpi , bas mi zao....ne znam , daleko bilo al mislim da bi glavu odsrafila tim vaspitacicama....brz oporavak serpi user posted image

suzi ja nisam primetila tj nisam povezivala sa vakcinom , bas cu obratiti pažnju , al desava se par dana da slabije jede ad mleko onda mm i ja u panici menjamo mleko , ma haos , onda se sve smiri i mi se vratimo na hipp mleko... moguce da je od vakcine ...ne brini, imaju oni te faze....
meni nije jasno sto mi uvek ranije primamo vakcinu od vas i adulenceta i jess.... evo mi ćemo sad posle 8.2. primiti 3.dozu a vi tek drugu user posted image ona ceka da prodje mesec dana i onda daje vakcinu a kod vas se ceka duze od mesec i po dana do sledeće doze

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 862
29.1.2016 9:53:58   
Sanjalicaaa
Serpice draga, mogu da zamislim koliko ti je tesko. Bice sve dobro. Da izadju danas user posted image
Zemunka, bravo za ispit!

Mi danas primamo vakciju. I mladji i stariji. Mada bebacu skripi nosic po nekad, ne znam da li mu uopste dati.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 863
29.1.2016 9:56:52   
Maraj
Suzi pisala sam ti u temi
klik

vezano za uvodjenje čvrste hrane

< Poruku je uredio Maraj -- 29.1.2016 9:57:24 >

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 864
29.1.2016 9:57:15   
suzi kju
Mi primamo na šest nedelja, najpre je odlagala jer su prevremeno rođene a sad delimično zbog tog apetita, jer su za mesec ipo dobile po 800 i 900gr,delimično jer je tako počela, kaze boje tako. Mi 8.6 primamo tek treću dozu.
Toj drugarici, koja je primetila da joj deca slabije ručkaju, doktorka je odložila vakcinu zbog toga, i to za mešec dana tj razmmak između dve vakcine im je dva ipo meseca. One su baš malo dobile, po 500gr za dva meseca...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 865
29.1.2016 10:01:16   
Maraj
8.6. Trecu dozu !! Pa kako to! Zar ne ide na mesec .... ok zbog apetita...al jer nije to veliki razmak?!
Mi smo 8.1. Primili drugu dozu i dr je rekla za mesec dana treca doza tj posle 8.2. Kaze mora da prodje mesec dana. ...

mi smo se merili pre 4 dana. Imao je 7610g. Dakle sa 3 meseca i 25 dana odprilike.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 866
29.1.2016 10:02:47   
adulence

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pozdrav mame.
Joj serpi , bas mi zao....ne znam , daleko bilo al mislim da bi glavu odsrafila tim vaspitacicama....brz oporavak serpi user posted image

suzi ja nisam primetila tj nisam povezivala sa vakcinom , bas cu obratiti pažnju , al desava se par dana da slabije jede ad mleko onda mm i ja u panici menjamo mleko , ma haos , onda se sve smiri i mi se vratimo na hipp mleko... moguce da je od vakcine ...ne brini, imaju oni te faze....
meni nije jasno sto mi uvek ranije primamo vakcinu od vas i adulenceta i jess.... evo mi ćemo sad posle 8.2. primiti 3.dozu a vi tek drugu user posted image ona ceka da prodje mesec dana i onda daje vakcinu a kod vas se ceka duze od mesec i po dana do sledeće doze

ma raj meni su i sa ivom i sada pentaxim davalai na 5 nedelja ne pre secam se sa Ivom su rekli da mora toliko da prodje,ja se ne mesam dodju kada nam zakazu...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 867
29.1.2016 10:04:51   
suzi kju
Ijuuuuu lapsus!!!!
8.3.user posted image ala sam ćorava hahhahah, izvin'te molim vas.
Maraj supe ste, mi sa četiri meseca 5950i 5650gr

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 868
29.1.2016 10:06:35   
mama krava
Drage moje, sa vakcinom ne možete zakasniti, ali ne bi trebalo poraniti...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 869
29.1.2016 10:17:01   
Sanjalicaaa

IZVORNA PORUKA: mama krava

Drage moje, sa vakcinom ne možete zakasniti, ali ne bi trebalo poraniti...

Slazem se i time se vodim.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 870
29.1.2016 11:32:31   
Maraj
Mi prvu dozu pentaxima primili 7.11. Pa drugu dozu 8.1. I sad posle 8.2 bi trebali trecu.... nama dr bukvalno na mesec i koji dan daje vakcine user posted image
jer to prerano , da joj kazem nesto ?

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 871
29.1.2016 11:37:07   
Maraj
Adulence ako promate na 5 nedelja , tako i mi otprilike... samo sto smo mi prvu dozu primili 7.11 sa 5 nedelja zivota , ne sa 2 meseca pa mozda mi zato idwmo ispred vas sa vvakcinama...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 872
29.1.2016 11:37:44   
Anoniman
Jutro mameuser posted image
N spava, U gleda crtanil, kasnije u setnju.

Mi prvu dozu primamo 4.2 sa nepuna 3 meseca, pa cemo videti kada ce zakazati sledecu?

Inace imam pitanje za mame koje doje i dohranjuju svoju decu, Maraj za tebe, jesi li doibila prvi ciklus, ja jos nisamuser posted image

Jedan dan mi se desilo neko krvarenje, i rekoh krece, ali nista se nije desilo bila 2 dana pre toga kod moje dr na kontroli posle porodjaja, sve ok, sve se vratilo, ali ja ne dobijam josuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 873
29.1.2016 11:40:16   
Maraj
Um nisam dobila.... mada su mi lohije trajale 60 dana

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 874
29.1.2016 11:45:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maraj

Um nisam dobila.... mada su mi lohije trajale 60 dana

Pa cini mi se da nisi, ja sam dobila sa Unom kada je imala 6 meseci, ali sam je samo dojila, tada su mi i lohije trajale punih 4o dana.
Sada su mi lohije dosta krace trajale, mozda oko 2otak, zbog revizije, sam bas slabo krvarila, valjda su oocistili sve touser posted image
ma bitno mi je da je sve ok, i koristim zastituuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here