Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 7:25:41
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, joj Serpi duša mala, da što prije bude bolje, pa kako ti nisu rekli da je pao, joj mogu misliti kako ti je, drži se draga ! Kod nas naravno noc, horor film i tako !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 7:35:30
|
|
|
|
serpica
|
rekle su da nista nisu videle,da nije plakao ( sto je lose ) i da je delovao sasvim ok..ali kad smo dosli kuci krenuo je haos..nadam se da ce danas da ih otpuste.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 7:41:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj Serpi baš mi je zao, brz oporavak zelim, a ne mogu nibda zamislim kako ti je, ali izdrzi, moras biti a bebom. Drzim fige da izađu danas, šaljem ti jak zagrljaj!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 7:45:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Zemunka cestitam Serpi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 8:06:42
|
|
|
|
adulence
|
Hello zene... Jao serpi,bice sve dobro... Zemunka svaka cast... Ja doruckujem Relja cvrkuce pored mene...Iva u vrticu...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 8:23:31
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame čija su deca primila skoro pentaksim, jeste primetile neke promene kod dece, u smislu da manje ručkaju? Kad prošli put primile vakcinu slabije su jele nekoliko dana, sada se ponavlja ista priča. Čula sam se sa drugaricom koja isto ima bliznakinje, i ona se zali na isto to
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 8:23:53
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro, Šerpi draga ne mogu ni zamisliti kako ti je.Da mrvica mala brzo ozdravi Ja sinoć kad nisam umrla od straha neću nikad,čujem T da se probudila i kontam trebam otići do nje.Vidim vrata od sobe otvorena ali sam mislila da sam ih zaboravila zatvorit kad sam išla u wc,sagnem se da vidim koliko je sa sati i kad sam podigla glavu mm stoji na vratima Još onako pospana ko zna šta sam vidjela od njega da stoji.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 8:38:50
|
|
|
|
vonavoj
|
serpice,bitno da su nalazi dobri,snimci ti..i da sto pre izadje iz bolnice,a realno,malo dete tesko mozes da umiris i vezes na jedno mesto da ne skace.. A vaspitacice ne mogu bas sve da vidi,verujem da ih ima bar 25oro,,kod nas npr jedna radi pre podne,kako ona moze da ih sve nadgleda! IDosao mi direktor i ode poruke sama...
< Poruku je uredio vonavoj -- 29.1.2016 8:51:52 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 8:44:40
|
|
|
|
adulence
|
suzi ja moram da priznam da se meni to ni sa Ivom ,A ni sa Reljom nije desilo...mi u ponedeljak primamo drugi pentaxim...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 8:49:23
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja sam spomenula i doktorki to kada smo bile, i ona mi je potvrdila, da moze da se desi da deca imaju smanjen apetit zbog vakcine. Drzi ih to nekoliko dana i vrate se posle na staro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 9:20:35
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, draga, bice sve u redu Javi da li su izasli danas. Suzi, L nije imala nikakvu reakciju, ali su nam sestre napomenule da mogu da se jave, tako da je verovatno indivdiualno. Ako se za par dana vrate na staro onda je sigurno od vakcine. Mi smo ustale u 7h, L opet spava, a ja razmisljam gde bi mogle u setnju.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 9:51:19
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame. Joj serpi , bas mi zao....ne znam , daleko bilo al mislim da bi glavu odsrafila tim vaspitacicama....brz oporavak serpi suzi ja nisam primetila tj nisam povezivala sa vakcinom , bas cu obratiti pažnju , al desava se par dana da slabije jede ad mleko onda mm i ja u panici menjamo mleko , ma haos , onda se sve smiri i mi se vratimo na hipp mleko... moguce da je od vakcine ...ne brini, imaju oni te faze.... meni nije jasno sto mi uvek ranije primamo vakcinu od vas i adulenceta i jess.... evo mi ćemo sad posle 8.2. primiti 3.dozu a vi tek drugu ona ceka da prodje mesec dana i onda daje vakcinu a kod vas se ceka duze od mesec i po dana do sledeće doze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 9:53:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Serpice draga, mogu da zamislim koliko ti je tesko. Bice sve dobro. Da izadju danas Zemunka, bravo za ispit! Mi danas primamo vakciju. I mladji i stariji. Mada bebacu skripi nosic po nekad, ne znam da li mu uopste dati.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 9:56:52
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi pisala sam ti u temi klik vezano za uvodjenje čvrste hrane
< Poruku je uredio Maraj -- 29.1.2016 9:57:24 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 9:57:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi primamo na šest nedelja, najpre je odlagala jer su prevremeno rođene a sad delimično zbog tog apetita, jer su za mesec ipo dobile po 800 i 900gr,delimično jer je tako počela, kaze boje tako. Mi 8.6 primamo tek treću dozu. Toj drugarici, koja je primetila da joj deca slabije ručkaju, doktorka je odložila vakcinu zbog toga, i to za mešec dana tj razmmak između dve vakcine im je dva ipo meseca. One su baš malo dobile, po 500gr za dva meseca...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 10:01:16
|
|
|
|
Maraj
|
8.6. Trecu dozu !! Pa kako to! Zar ne ide na mesec .... ok zbog apetita...al jer nije to veliki razmak?! Mi smo 8.1. Primili drugu dozu i dr je rekla za mesec dana treca doza tj posle 8.2. Kaze mora da prodje mesec dana. ... mi smo se merili pre 4 dana. Imao je 7610g. Dakle sa 3 meseca i 25 dana odprilike.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 10:02:47
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pozdrav mame. Joj serpi , bas mi zao....ne znam , daleko bilo al mislim da bi glavu odsrafila tim vaspitacicama....brz oporavak serpi suzi ja nisam primetila tj nisam povezivala sa vakcinom , bas cu obratiti pažnju , al desava se par dana da slabije jede ad mleko onda mm i ja u panici menjamo mleko , ma haos , onda se sve smiri i mi se vratimo na hipp mleko... moguce da je od vakcine ...ne brini, imaju oni te faze.... meni nije jasno sto mi uvek ranije primamo vakcinu od vas i adulenceta i jess.... evo mi ćemo sad posle 8.2. primiti 3.dozu a vi tek drugu ona ceka da prodje mesec dana i onda daje vakcinu a kod vas se ceka duze od mesec i po dana do sledeće doze ma raj meni su i sa ivom i sada pentaxim davalai na 5 nedelja ne pre secam se sa Ivom su rekli da mora toliko da prodje,ja se ne mesam dodju kada nam zakazu...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 10:04:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Ijuuuuu lapsus!!!! 8.3. ala sam ćorava hahhahah, izvin'te molim vas. Maraj supe ste, mi sa četiri meseca 5950i 5650gr
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 10:06:35
|
|
|
|
mama krava
|
Drage moje, sa vakcinom ne možete zakasniti, ali ne bi trebalo poraniti...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 10:17:01
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Drage moje, sa vakcinom ne možete zakasniti, ali ne bi trebalo poraniti... Slazem se i time se vodim.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 11:32:31
|
|
|
|
Maraj
|
Mi prvu dozu pentaxima primili 7.11. Pa drugu dozu 8.1. I sad posle 8.2 bi trebali trecu.... nama dr bukvalno na mesec i koji dan daje vakcine jer to prerano , da joj kazem nesto ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 11:37:07
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence ako promate na 5 nedelja , tako i mi otprilike... samo sto smo mi prvu dozu primili 7.11 sa 5 nedelja zivota , ne sa 2 meseca pa mozda mi zato idwmo ispred vas sa vvakcinama...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 11:37:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro mame N spava, U gleda crtanil, kasnije u setnju. Mi prvu dozu primamo 4.2 sa nepuna 3 meseca, pa cemo videti kada ce zakazati sledecu? Inace imam pitanje za mame koje doje i dohranjuju svoju decu, Maraj za tebe, jesi li doibila prvi ciklus, ja jos nisam Jedan dan mi se desilo neko krvarenje, i rekoh krece, ali nista se nije desilo bila 2 dana pre toga kod moje dr na kontroli posle porodjaja, sve ok, sve se vratilo, ali ja ne dobijam jos
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 11:40:16
|
|
|
|
Maraj
|
Um nisam dobila.... mada su mi lohije trajale 60 dana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 29.1.2016 11:45:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Um nisam dobila.... mada su mi lohije trajale 60 dana Pa cini mi se da nisi, ja sam dobila sa Unom kada je imala 6 meseci, ali sam je samo dojila, tada su mi i lohije trajale punih 4o dana. Sada su mi lohije dosta krace trajale, mozda oko 2otak, zbog revizije, sam bas slabo krvarila, valjda su oocistili sve to ma bitno mi je da je sve ok, i koristim zastitu
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?